2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim hoşgeldin canım

bu örtmenlere hayret ediyorum o kadr tatlinz var yinede ağlıyorsunuz .şimdiki aklım olsa okur örtmen olurdum sırf şu tatiller için

özgecim hoşgeldin canım

bu örtmenlere hayret ediyorum o kadr tatlinz var yinede ağlıyorsunuz .şimdiki aklım olsa okur örtmen olurdum sırf şu tatiller için

Hoşbulduk canım...Aslında bebek olmadan önce ağlanmazdım ama bugün müdüre de dedim ilk defa çalışmak zoruma gitti. Tabi bunda gurbette olmanın etkisi de var. Şimdi annem bakıyor ama eylülü düşündükçe içim sıkılıyor...

yiğenlerim bana çok düşkün
abimn kızı anadolu öğrt. lisesinde okuyor msn yazışıyorz aklın varsa örtmen ol diyorum yaa hala deyipp dalga geçiyor en sonunda yazdım evlenipte çocuğun olduğu zamn yaa halaa dersin dedim aklına sokuverdim
annesine anlatyormuş halam örtmn ol dedi aslında matematk örğ. olabilrm düşündümde demiş aşılıyorum çacukları taa bebelerini bile düşünüyorum varmı böyle halası olan guclubacismile

halinize şükredin canım benim içerde 40 gün iznim var kullanamıyorum bu sene tatile bile gidemem belki bugün maaşları yapıyorum personelin patron bana diyorki içerdeki izn paranıda al diyor .bnde yok dedim ben iznimi kullanacağım oda gitti ne olcak bilmyorum

doğru valla aşıla aşıla,sonra çok dua edecek sana iyiki halamı dinlemişim diye. Valla hele de yaz gelince daha bir güzelleşiyor öğretmen olmak sırnaşık şey

delf sevindim canım benim kızda düzelmiş bayağı öksürüğü azalmış ateş yok şükür inş bizde atlatırız

5 aydır dondurucuda olan 1 kutu sütüm vardı.
Dün akşam vereyim dedim. Çözdürdüm, kokusu bir garip geldi bana.
Neyse dedim vereyim genede.
Ayaz efendi de bana tadı bi garip geldi içmem bunu didi. Öğürdü sütümü.
Ben de döktüm. Bir devir de tamamen kapanmış oldu bizde böylece.

Hayırdır canım yeni haberim oldu ama bir iyiye gitme sözkonusu galiba,geçmiş olsun...

sağol özgecim. valla öksüürk tıksırık mevcut idi şiddetli. neyse geçecek inşş.

delf sevindim canım benim kızda düzelmiş bayağı öksürüğü azalmış ateş yok şükür inş bizde atlatırız

sağol feyzacım.. ohh şükür. hiçbir bebik hastalanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…