2 ay canım.. 1 temmuz-1 eylül arası... Koceme dedim ikinciyi 1 ay daha geç yapcezzzvereliniortak o zaman tatilleri tutturuyoruz...
ya kızım herkesi öğretmen yapıp duruyinnn. beni de yapmıştın
örtmen olmak istiyorum boshayallersmile
örtmenim yok ne zamandır.
akşam arıyem bakim onu bi, merak ettim
özgecim hoşgeldin canım
bu örtmenlere hayret ediyorum o kadr tatlinz var yinede ağlıyorsunuz .şimdiki aklım olsa okur örtmen olurdum sırf şu tatiller için
Gel ücretli öğretmen yapalım seniii :))))
ege daha iyiceymiş kızlar öksürük araları açılmışş.
beni de araaaalaelaelaelaelae
Hoşbulduk canım...Aslında bebek olmadan önce ağlanmazdım ama bugün müdüre de dedim ilk defa çalışmak zoruma gitti. Tabi bunda gurbette olmanın etkisi de var. Şimdi annem bakıyor ama eylülü düşündükçe içim sıkılıyor...
yiğenlerim bana çok düşkün
abimn kızı anadolu öğrt. lisesinde okuyor msn yazışıyorz aklın varsa örtmen ol diyorum yaa hala deyipp dalga geçiyor en sonunda yazdım evlenipte çocuğun olduğu zamn yaa halaa dersin dedim aklına sokuverdim
annesine anlatyormuş halam örtmn ol dedi aslında matematk örğ. olabilrm düşündümde demiş aşılıyorum çacukları taa bebelerini bile düşünüyorum varmı böyle halası olan guclubacismile
delf sevindim canım benim kızda düzelmiş bayağı öksürüğü azalmış ateş yok şükür inş bizde atlatırız
süper, atlatacak o zaman.
seni niye ariim olm.
7/24 hem burdasın hem msn'desin kaydirigubbakcemile3
Hayırdır canım yeni haberim oldu ama bir iyiye gitme sözkonusu galiba,geçmiş olsun...
delf sevindim canım benim kızda düzelmiş bayağı öksürüğü azalmış ateş yok şükür inş bizde atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?