anam maşallah utkuya 10 kilo vaybeee:)))ne sütün varmıoş tutku yaa:))
sağol ecrin maşallah de bacım çok şükür sütüm var..a.s.
selam kızlar geçmişe bakamadım ne var ne yok..
dr dan geldik şimdi tosunum 9,910 gr 68 cm olmuş..dr sen bunu taşıma artık belin dayanmaz dedi..dedim çarşıya bile babaslingle gidiyom nasıl taşımim..
her şey yolunda pnömokok aşımızı olduk..az bi viyakladı oğlum sustu..dr amcasına cilvelendi güldü güldü..zaten otobüste falanda biri laf atınca hemen gülüyo deli ediyo beni nazar değecek diye..
dün akşamda oyun halımız geldi en fazla 10 dk duruyo fazla oyalanmıyo..boşu boşuna aldım sanki..:uhm:
bizden havadis bu kadar
diyorumda denk gelip buluşamadık..yoksa beslicem bebemi kıyamam ayazımamaşallah maşallah..sen ayaza yakınsın ona da ver yaw:))birazda onu besiye çek:)
tutkucum maşallah utkuya bizim bebeler tosun demirde 8200 olmuş maşallah kuzuma
son durum demir utku ve çağan kapışıyooooooo:)))))
çağan geçer esra bence..onda o ışığı görüyorum..
gerçi benim dr da diyo utkuya ek gıda falan problem olmaz 24 saat versen yer diyezemuszemus
bizde hediyemizi aldık. çok ama çok mutlu olduk. çok beğendik. biberon teyzemize sevgilerimizi ve kokulu öpücüklerimizi yolluyoruzzzz
kızlar bebişleri sakın yanlız bırakmayın yada sağa sola destek koyun bugün öyle bi şok yaşadım ki akannehir benim sıpa tek tarafına dönebiliyo koltuğun geniş yerine yatırdım yanınada yastık koydum yatak odasına gittim en fazla 3 dakka durmuşumdur bi geldimki yastığı yere düşürmüş kendide yüzüstü dönmüş ayakları koltuktan sarkıyo iniyo yavaş yavaş nası tuttuğumuu bilemedim tuttuğumda ayak ucu değmek üzereydi 2 saniye geç kalsam inmişti yani hala kendime gelemedim delikafadulden
ben çok pimpirikliyim ya bu ek gıda konusunda rahat ol bebek panik yaptığını anlar o da gerilir dedi..bebeğin herşeye ihtiyacı var yasaklılar hariç herşeyi verebilirsin diyo..bi ay daha tadımlık devam edicez..valla bende görüyorum o ışığı çağanda:)))
sana ek gıda için yeni bişey dedi mi dr tutku
güle güle kullanın..ben hala gönderemedimbizde hediyemizi aldık. çok ama çok mutlu olduk. çok beğendik. biberon teyzemize sevgilerimizi ve kokulu öpücüklerimizi yolluyoruzzzz
geçmiş olsun canım.hafif atlatır inşallahkızlar hayal hastalanıyo(
burnu aktı bugun ve hapsırdı hep kesın hastayız hıc burnu akmamıstı bu kadar galıba usuttum cocugu gezelım derken
bencede sen onu taşıma artık bel fıtıgı neyim olursun basit bi baston al 3 kiloluk onunla taşı heryere yazıksana..
anam kalk çağan kalk çabuk em utku bizi geçtihemen emmeye başla tosunum farkı kapatalım bizim boyumuz 69du yarın değişiklik varmı bakıcaz maşallah utku tosunumu ben bugün çağanı hava alsın az diye çıkardım belim koptu zatii bel sakat mahvitti bu bebe beni klava:
bizde hediyemizi aldık. çok ama çok mutlu olduk. çok beğendik. biberon teyzemize sevgilerimizi ve kokulu öpücüklerimizi yolluyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?