2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bencede sen onu taşıma artık bel fıtıgı neyim olursun basit bi baston al 3 kiloluk onunla taşı heryere yazıksana..

anam kalk çağan kalk çabuk em utku bizi geçti hemen emmeye başla tosunum farkı kapatalım bizim boyumuz 69du yarın değişiklik varmı bakıcaz maşallah utku tosunumu ben bugün çağanı hava alsın az diye çıkardım belim koptu zatii bel sakat mahvitti bu bebe beniklava:

çağan geçer esra bence..onda o ışığı görüyorum..
gerçi benim dr da diyo utkuya ek gıda falan problem olmaz 24 saat versen yer diyezemuszemus

bizde hediyemizi aldık. çok ama çok mutlu olduk. çok beğendik. biberon teyzemize sevgilerimizi ve kokulu öpücüklerimizi yolluyoruzzzz

kızlar hayal hastalanıyo (
burnu aktı bugun ve hapsırdı hep kesın hastayız hıc burnu akmamıstı bu kadar galıba usuttum cocugu gezelım derken

canım bugun konustuk aynı seyı ben de yasadım sarkıyodu bacaklar aynen ustelık tek tarafa donuyordu o gun dıger tarafa donmeyı becermıs sakın bırakmayın

valla bende görüyorum o ışığı çağanda:)))
sana ek gıda için yeni bişey dedi mi dr tutku
ben çok pimpirikliyim ya bu ek gıda konusunda rahat ol bebek panik yaptığını anlar o da gerilir dedi..bebeğin herşeye ihtiyacı var yasaklılar hariç herşeyi verebilirsin diyo..bi ay daha tadımlık devam edicez..
kan damlasını sordum kan ölçümü yapılmadan kan damlası kullanımı zararlı değilmi diye 4. aydan sonra anneden bebeğe geçen kan hücreleri yetersiz kalıyo o yüzden her bebekte kansızlık olur 1 yaşında kan ölçümü yapıcaz dedi..d vitamininide ben zaten kullanmıyodum ama söylemedim bi ay daha kullan önümüzdeki ay kesizcez bıngıldağı kapanıyo dedi..
bizde hediyemizi aldık. çok ama çok mutlu olduk. çok beğendik. biberon teyzemize sevgilerimizi ve kokulu öpücüklerimizi yolluyoruzzzz
güle güle kullanın..ben hala gönderemedim
kızlar hayal hastalanıyo (
burnu aktı bugun ve hapsırdı hep kesın hastayız hıc burnu akmamıstı bu kadar galıba usuttum cocugu gezelım derken
geçmiş olsun canım.hafif atlatır inşallah
bencede sen onu taşıma artık bel fıtıgı neyim olursun basit bi baston al 3 kiloluk onunla taşı heryere yazıksana..

arabamız hafif zaten problem olmuyoda otobüsle giderken arabasıyla gitmeyi beceremiyorum daha..

sumo güreşi yaptıralım biz bunlaraaklinialirimsmile

tutkucum sagol ınsallah
sen nasıl oldun canım
bu arada ıkıncı denememde basarısız oldum yogurtta
sıparıs verdım arzumunkını sen ne yaptın nasıl kullnısı fılan memnun kaldın mı nereden aldın bıde gercı verdım ama ahahah

anadolu yakasi sahilde oturanlar, gecen sefer türkiyeye gelirken sahil bulusmasi ihtimali vardi olmadi hava serindi biraz, ben bu ay sonu yine türkiyeye gelicem ins. su sahil bulusmmasini yapsak busefer, anadoluda oturanlar ne diyonuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…