2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn
dün gece uyudum sonunda.
Ayaz yattıktan 3 saat sonra acıktım hadi yiyelim dedi. yok dedim daha çok erken yat zıbar, al emzik kemir sen. sırnaşık şey
söylendi söylendi uyuyakaldı.
prosteto mudur nedir bilmem sabah 05:00'e kadar da kalkmadı. :1shok:
yani 20:00'de yattı, 05:00'de kalktı. kalkıp 180 cc mama içti
akannehir

kızım hem 500 yetale ver fritöz al hemde gel diye uçak bileti sen bana pahalıya patlarsınlülülülülülülülülülülülü

:a015::a015:

önce maşallah sonra da yuhh demek istiyorum ininle :roflol:
tam iki katımız oldu utku. anam nasıl taşıyon sen onu. ben ayaz'ı taşırken sırtım ağrıyor.

kızlar hayal hastalanıyo (
burnu aktı bugun ve hapsırdı hep kesın hastayız hıc burnu akmamıstı bu kadar galıba usuttum cocugu gezelım derken

siz de sümüklü bebeler kervanına katıldınız demek.
haydin hayırlı olsun bacım kaydirigubbakcemile3

anadolu yakasi sahilde oturanlar, gecen sefer türkiyeye gelirken sahil bulusmasi ihtimali vardi olmadi hava serindi biraz, ben bu ay sonu yine türkiyeye gelicem ins. su sahil bulusmmasini yapsak busefer, anadoluda oturanlar ne diyonuz?

evet evet buluşalım hihoyyyt

selammm kızlar

uzun suredir yoktuk sadece son sayfada yazilanlara baktimda hastalanan minikler arasinda benimkide var((.dun cok korkuttu nefessiz kaldi ayy cok kotuydu.yani gercekten yuregmiz agzimizda yasıyacagiz.

burdan da geçmiş olsun diyem canım.
gel artık özlettin kendini

en başta kuzenimde var yazsıını görünce hadi kuzenine gidelim diyecektim ama memnun değilmiş o kaydirigubbakcemile3
yaa ben zaten o kaa para verip almam onu da merak ediim, bi gün birine davet ettirecem kendimi kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..keyifli sabahlaropuyorumnanaktan

sağol canım valla yediğimin içtiğimin alakası yok bence çünkü hiç dikkat etmiyorum..ama sana ayrıntılı yazıp atarım..bugün misafirim gelcek oturamıcam pc başına
selammm kızlar

uzun suredir yoktuk sadece son sayfada yazilanlara baktimda hastalanan minikler arasinda benimkide var((.dun cok korkuttu nefessiz kaldi ayy cok kotuydu.yani gercekten yuregmiz agzimizda yasıyacagiz.
geçmiş olsun paşaya..özlettin kendini canım ihmal etme buraları
ohh nihayetuyumuş ayaz paşa..utkudada bi süredir aynı şeyler var canım ben dişten olduğunu düşünüyorum..dr da bol bol güneşe çıkar dişleri daha çabuk patlar dedi..
utkununda dün gece kolu çok acıdı huysuzdu ikide bir mızmızlandı.gece uyumaz dedim ama 1 de bayıldı 6 da uyandı..uyku sersemi yatırdım yanıma yarım saatte bir huysuzlandı ben göğsümü açıp tıktım memeyi ağzına sustu..gözümü açmadan çocuğun ağzını yine iyi tutturuyorum vallakaydirigubbakcemile3

günaydın canım

jasmin canım düzenli yediğim bişey yok ama kasmıyorum sıkmıyorum kendimi..5 ay boyunca bi gün bile sütüm azalıyomu acaba gibi bi düşünce geçmedi aklımdan..emzirirken içim akıyo oğluma resmen her dudak hareketinde yarasın oğluma şifa olsun diye dua ediyorum..bence bütün bu pozitif düşüncelerin etkisi çok..tabii bide genetik bizde ben ve ablam annemi 5 yaşına kadar emmişiz annem hiç kıyamazdı bize bizi ağlatmamak için ayıramamış memeden..ayırdığı gün bile sütü geliyomuş birde biz 6 kardeşiz hepimizide emzirmiş..yani birazda genetik..
etkisi varmı bilmiyorum ama tatlıya çok düşkünüm..her sabah helva ve yağ bal yiyorum kahvaltıda..tabi bide spor çok yapıyorum oda süt yaparmışzemuszemus

kızlar eGE ÇOK ŞÜKÜR GECEYı GÜZEL GEÇıRDı. SABAHTA GAYET ıYı KALKTI. ÖKSÜRÜĞÜ AKSIRIĞI TIKSIRIĞI AZALDI

günaydın kızlar

rahatsız olan bebişlere geçmiş olsun diyorum. delfcim sevindim canım egenin iyileşmesine

Günaydin, ben bu ay sonu türkiyeye gelyiorum, tutkuda 2 hafta sonra kastamonudan dönücekmis mayis sonu ya da haziran basi istanbul anadolu yakasinda bulusalim diyorum Ben de varim ya da olabilir diyenleri assagiya yaziyorum

Istanbul anadolu yakasi bulusmasi icin 5 kisi olduk hihoyyyt

ben
ecrin
tutku
esmer
BFG

Baska yok mu anadolu yakasinda bulusalim diyen?

tutkucum maşallah canımm

tutkucum maşallh utkuya nazar değmesin

tutkucum 41 kere utkuya bizim bebişlerimizin abisi olacak utku

sizlerede günaydın kızlar..teşekkürler tekrar tekrar..
gözümün önüne kaynanam geliyo utku doğduğu zaman ağlamıştı bu nasıl büyüyecek çok küçük diye..haftaya kastamonuya gidiyoruz onlarınyanına..utkuyu görünce kadın şok olur heraldekaydirigubbakcemile3

bu kadar ağlamasaydım diyecek kadın :roflol:

benimde kayınvaliem hamilyken düşünyomuş bu kızın göğüsleri küçük nasıl emdircek diye şeytanlık düşünmüş hepkötükedihüso ama ona kapak oldu hem emiyor hemde kilosu iyi .diğer gelinn göğüsleri büyk olduğu halde hiç emmedmiş hep mama yemiş gözü korkmuşda felan filan diye bana anlatıyor bnde hiç oralı olmamıştım hatta cevap bile vermedim:dilcikar:

benim kaynanada bebegi hiç beslememişin dedi. bebek 3.100 gr. dogdu..kaydirigubbakcemile3

komşum netten nazar duası fotokopi çektirmiş. muska şeklinde yapmış güzel bir biçimde kab örmüş ogluma taktık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…