kızım hem 500 yetale ver fritöz al hemde gel diye uçak bileti sen bana pahalıya patlarsınlülülülülülülülülülülülü
selam kızlar geçmişe bakamadım ne var ne yok..
dr dan geldik şimdi tosunum 9,910 gr 68 cm olmuş..dr sen bunu taşıma artık belin dayanmaz dedi..dedim çarşıya bile babaslingle gidiyom nasıl taşımim..
her şey yolunda pnömokok aşımızı olduk..az bi viyakladı oğlum sustu..dr amcasına cilvelendi güldü güldü..zaten otobüste falanda biri laf atınca hemen gülüyo deli ediyo beni nazar değecek diye..
dün akşamda oyun halımız geldi en fazla 10 dk duruyo fazla oyalanmıyo..boşu boşuna aldım sanki..:uhm:
bizden havadis bu kadar
kızlar hayal hastalanıyo(
burnu aktı bugun ve hapsırdı hep kesın hastayız hıc burnu akmamıstı bu kadar galıba usuttum cocugu gezelım derken
anadolu yakasi sahilde oturanlar, gecen sefer türkiyeye gelirken sahil bulusmasi ihtimali vardi olmadi hava serindi biraz, ben bu ay sonu yine türkiyeye gelicem ins. su sahil bulusmmasini yapsak busefer, anadoluda oturanlar ne diyonuz?
selammm kızlar
uzun suredir yoktuk sadece son sayfada yazilanlara baktimda hastalanan minikler arasinda benimkide var((.dun cok korkuttu nefessiz kaldi ayy cok kotuydu.yani gercekten yuregmiz agzimizda yasıyacagiz.
tefalin o fritozunden kuzenimde var ben de alacaktim tam sakin alma dedi hic guzel yapmiyormus patatesi falan disini kurutuyormus ici kof oluyomus eti falan da disi kuru ici pismemis yapiyormus yani hikayeymis bend e dukkana gitmistim almak icin almadan ciktim yerine duduklu tenceresini aldim :) ayip olmasin oraya kadar gittim diye
sağol canım valla yediğimin içtiğimin alakası yok bence çünkü hiç dikkat etmiyorum..ama sana ayrıntılı yazıp atarım..bugün misafirim gelcek oturamıcam pc başınacanım masallahhhh vallaha super utku 41.5 kere dılımı ısra ısıra yazıyorum canım Allah nazarlardan saklasınn..
atlamısım kusura bakma..
guzelım ozelden bana ne yedıgını yazar mısın ben bu ara cok stres yaptım yaa sut konusunda hayal emmıyor ya..
tadını begenmıyor olabılır dedı dr sen ne yıyorsan soyle de begenır belkı hayal de..
geçmiş olsun paşaya..özlettin kendini canım ihmal etme buralarıselammm kızlar
uzun suredir yoktuk sadece son sayfada yazilanlara baktimda hastalanan minikler arasinda benimkide var((.dun cok korkuttu nefessiz kaldi ayy cok kotuydu.yani gercekten yuregmiz agzimizda yasıyacagiz.
ohh nihayetuyumuş ayaz paşa..utkudada bi süredir aynı şeyler var canım ben dişten olduğunu düşünüyorum..dr da bol bol güneşe çıkar dişleri daha çabuk patlar dedi..günaydınnn
dün gece uyudum sonunda.
Ayaz yattıktan 3 saat sonra acıktım hadi yiyelim dedi. yok dedim daha çok erken yat zıbar, al emzik kemir sen. sırnaşık şey
söylendi söylendi uyuyakaldı.
prosteto mudur nedir bilmem sabah 05:00'e kadar da kalkmadı. :1shok:
yani 20:00'de yattı, 05:00'de kalktı. kalkıp 180 cc mama içti akannehir
B]
günaydııın
tutkucum maşallah canımm
tutkucum maşallh utkuya nazar değmesin
tutkucum 41 kereutkuya bizim bebişlerimizin abisi olacak utku
sizlerede günaydın kızlar..teşekkürler tekrar tekrar..
gözümün önüne kaynanam geliyo utku doğduğu zaman ağlamıştı bu nasıl büyüyecek çok küçük diye..haftaya kastamonuya gidiyoruz onlarınyanına..utkuyu görünce kadın şok olur heraldekaydirigubbakcemile3
bu kadar ağlamasaydım diyecek kadın :roflol:
sizlerede günaydın kızlar..teşekkürler tekrar tekrar..
gözümün önüne kaynanam geliyo utku doğduğu zaman ağlamıştı bu nasıl büyüyecek çok küçük diye..haftaya kastamonuya gidiyoruz onlarınyanına..utkuyu görünce kadın şok olur heraldekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
rahatsız olan bebişlere geçmiş olsun diyorum. Delfcim sevindim canım egenin iyileşmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?