2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz aşıya gidiyoruz çağanıma iğne kaakcaklar emzirmekonusunda gerçektende öle ekstradan benimde tek yaptığımşey sabah akşam eazene içmek onuda gazı için başlamıştım sütede çok fayda ediyo dediler benimde çağan okadaruyumamasına rahmen göğüslerim fosolmuyo maşallah ben ilk zamanlar doktorumuza dedimki doktor bey çok sık emiyo doymuyomu acaba dedim oda doymuyo diye bişiy yok kilo alımı çok iyi anne göğsü beyne haber veriri beyinde bebeğin rızkını verir süt olarak diye bi açıklama yapmıştı sanırım bizimkiler biraz obez ya onun içinde süt olayımız falz oluyo benim kendi ablaım 3 çocuğu var3indede hiç olmadı sütü hatta çok iyi biliyorum ikinci çocuğunda zonouydu neydi öle bişiy olmuştu hoşafları içmekten alerji oldudud kabardıdı heryeri ama genede olmadı mama yediler çokta sağlıklılar maşallah anam sabah sabah ne yazdım bende hade ben gidiyom dua edinde ateşlenemsin çağan bugün gezmem var:teytey:

süt olayı hormonlarla ilgili bence..

Katılıyorum sana canım birde stres varya şu stres ondan uzak duracaksın ama nerde bizde o şans..bide varya göğsüm ufak diye üzülmeyin ufak göğüslülerde daha bol oluomuş süt şekil a benim göğsüm maşallah nadide sultanla yarış yapar ama süt nerdeeeeeguclubacismile

feyza benimkilerde ondanmı sütüm fazla olmuyo acep..eyvahedigeldismile

neyden canım anlayamadım :uhm: göğüslerle alakası yok canım ya büyükde olsa emen emiyor küçükte olsa .benim sütüm çok şöyle ben bilerek yemediğim oluyor işe geldiğim için .sana tavsiyem nohutsuz-fasulyesiz aşure yap ve tahin helvası,bal ye inanılmaz süt yapıyor .hem tatlı olduğu için hemde bol bol su içiyosun dene bi bak sütün artacak .ben doğumdan hemn sonra bol bol aşure tahin yedim

feyzacım sen çalışıyomuydun
ben çalışmıyosun sanıyodm ufaklıga kim bakıyo

benim için bi reçeten var mı bacım
yoksa ben ümitsiz vak'a mıyım kaydirigubbakcemile3

günaydın ayy ölüyom uykusuzluktan yaa..misafir gelcek diye erken kalktım offf.başım agrıyor.

feyzacım sen çalışıyomuydun
ben çalışmıyosun sanıyodm ufaklıga kim bakıyo

evet canım çalışıyorum 1,5 ay oldu başlayalı hatta doğum parası hakkında konuşmuştuk hatrlarsan.1 ay erken başladım işe öğlene kadr eşim öğleden sonra annem bakıyor 4de işten çıkıyorum .ama eşim haftaya normale döncek işinde annem bakcak gün boyu

ay doğruya kusura bakma bazen tutuyo unutkanlığım işte
e 4 te çıkıyosan süpermiş annelerimiz olmasa ne halt ederdik acaba?
bende dün hallettim sonunda doğum parasını 1687 TL alıcakmışım:)

sen için yok esmercim malesef eğer ayaz zamnında doğsaydı eminm oda emerdi küvezde kalmasıda etkildi diye düşünüyorum :ecrin_bebek: neyse bu konu hakkında üzülrek sana yardımcı olamıyorum reçeteni yazmıyorum kızım

ayy ayriste bende öksürmeye başladık peditusmu ne ondan veriyom hop çıkarıyo tadı çok kötğ sanırım sevmedi calpolu içiyodu bunu begenemdi tuh yaa.başka bişi yazdırsaayım keşke dr.neyse söylimde kurumun doktoru yazsın bişiler.havalardan hep hasta ettik bebeleri.

aynen büyük benimki,ler süt yok..

komşumunki küçüktü .feci sütü oluyo ve çooooook yaglıydı gösterdi sapsarıydı bebişleri tosuncuk gibiydi...

denemedim asureyi deneyim..elmada çok süt yapıyo dene bak..
yatmadan bir elma yiyorum gece 2 kez emziriyorum doyuyo..

get kızım anca kendine hayrın var senin.
olmayanı olduracan ki becerdin diyelim :dilcikar:

biz aşımızı olduk geldik anam ilk aşıda değilde ikincide bastı yaygarayı çağan bey sorada susturucusunu verdim sızdı kaldı millet içkiiyle sarhoş olur benimkide sütle:)))) heee buarada kilomuz 9100 olmuş ayın 26sında 8500 falan gelmişit sanırım hemşire maşallah çok iyi gidiyo formdan düşmemiş hiç dedi boyumuz 69 kafayı geçen sefer yalnış sölemişim 49 demiştim 43müş daha bedenini kolunu molunuda ölçtü emme aklımda bunlar kaldı uyansın calpol vercem bi çay kaşığı aşı yerlerinide alkolle masaj yapcam etlüya şişmesin dedi hemşire bende zaten şişik dedim maşallah tosunuma hadi bakalım utku az kaldı arada bi 800 gram var yetişicez sana yok öyle bayrağı ele almak hem senin annen hile hurda yapiii yoğurt moğurt kakıyo sanaaa kaydirigubbakcemile3

lenn esmer aşıdan geldim eve beni izmirmi istanbulmu biyerdenaramışlar arıyom careefour imkanlarından bahesedii karı bana sen bana harbiden carrefour poşetiimi yolladın kız dün takıldıdın sana ben alıyom boş careffour poşeti yolladfım diyemafoldumben

şerepsizler süprizimi açık etmişler.

nan çağanı nasıl semirttin olm öyle.
maşallah tosun olsmuş o da

ay doğruya kusura bakma bazen tutuyo unutkanlığım işte
e 4 te çıkıyosan süpermiş annelerimiz olmasa ne halt ederdik acaba?
bende dün hallettim sonunda doğum parasını 1687 TL alıcakmışım:)

iyi süper sevindim se 20 güne kadr yatar benimki ilme alındı 20 gün oldu yatadı aklıma gelmişken bi bakıyım bende

annem olmasa ben mahvolmuştum nasıl bırakırdım başkasına

slm kızlar nasılsınız
bugün bize yine misafir gelecek
evime gitmek sakin sakin oturmak istiyorum
1 haftadır her gün hiç gelmese 8-10 kişi geliyor

maşallah çağan'a tabi ki utku'ya da
siz napıyosunuz bu bebelere ya
benim sütüm çok light galiba ece hanım henüz 6 kg bilem olamadı
mama vercem diye golden goat'ı açtım cuma son günü daha kutunun yarısına bile gelmedik
yazık oldu güzelim mamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…