süt olayı hormonlarla ilgili bence..
feyza benimkilerde ondanmı sütüm fazla olmuyo acep..eyvahedigeldismile
feyzacım sen çalışıyomuydunneyden canım anlayamadım :uhm: göğüslerle alakası yok canım ya büyükde olsa emen emiyor küçükte olsa .benim sütüm çokşöyle ben bilerek yemediğim oluyor işe geldiğim için .sana tavsiyem nohutsuz-fasulyesiz aşure yap ve tahin helvası,bal ye inanılmaz süt yapıyor .hem tatlı olduğu için hemde bol bol su içiyosun dene bi bak sütün artacak .ben doğumdan hemn sonra bol bol aşure tahin yedim
neyden canım anlayamadım :uhm: göğüslerle alakası yok canım ya büyükde olsa emen emiyor küçükte olsa .benim sütüm çokşöyle ben bilerek yemediğim oluyor işe geldiğim için .sana tavsiyem nohutsuz-fasulyesiz aşure yap ve tahin helvası,bal ye inanılmaz süt yapıyor .hem tatlı olduğu için hemde bol bol su içiyosun dene bi bak sütün artacak .ben doğumdan hemn sonra bol bol aşure tahin yedim
feyzacım sen çalışıyomuydun
ben çalışmıyosun sanıyodm ufaklıga kim bakıyo
evet canım çalışıyorum 1,5 ay oldu başlayalı hatta doğum parası hakkında konuşmuştuk hatrlarsan.1 ay erken başladım işe öğlene kadr eşim öğleden sonra annem bakıyor 4de işten çıkıyorum .ama eşim haftaya normale döncek işinde annem bakcak gün boyu
benim için bi reçeten var mı bacım
yoksa ben ümitsiz vak'a mıyım kaydirigubbakcemile3
Katılıyorum sana canım birde stres varya şu stres ondan uzak duracaksın ama nerde bizde o şans..bide varya göğsüm ufak diye üzülmeyin ufak göğüslülerde daha bol oluomuş süt şekil a benim göğsüm maşallah nadide sultanla yarış yapar ama süt nerdeeeeeguclubacismile
neyden canım anlayamadım :uhm: göğüslerle alakası yok canım ya büyükde olsa emen emiyor küçükte olsa .benim sütüm çokşöyle ben bilerek yemediğim oluyor işe geldiğim için .sana tavsiyem nohutsuz-fasulyesiz aşure yap ve tahin helvası,bal ye inanılmaz süt yapıyor .hem tatlı olduğu için hemde bol bol su içiyosun dene bi bak sütün artacak .ben doğumdan hemn sonra bol bol aşure tahin yedim
benim için bi reçeten var mı bacım
yoksa ben ümitsiz vak'a mıyım kaydirigubbakcemile3
sen için yok esmercim malesefeğer ayaz zamnında doğsaydı eminm oda emerdi küvezde kalmasıda etkildi diye düşünüyorum :ecrin_bebek: neyse bu konu hakkında üzülrek sana yardımcı olamıyorum reçeteni yazmıyorum kızım
lenn esmer aşıdan geldim eve beni izmirmi istanbulmu biyerdenaramışlar arıyom careefour imkanlarından bahesedii karı bana sen bana harbiden carrefour poşetiimi yolladın kız dün takıldıdın sana ben alıyom boş careffour poşeti yolladfım diyemafoldumben
ay doğruya kusura bakma bazen tutuyo unutkanlığım işte
e 4 te çıkıyosan süpermiş annelerimiz olmasa ne halt ederdik acaba?
bende dün hallettim sonunda doğum parasını 1687 TL alıcakmışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?