2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tekerlek pompasıyla şişiriyolar onlar bebeleri biliim ben :1closedeyes:

bacım paketi açılan mama 4 hafta dayanır. şimdiden atmayasın.

ama sütünün light olma ihtimali de var tabii. ama doktora bi sor onu.
betty'nin de sütü light çıktı mesela. cokur cokur emziriyor ama Gözdecik kilo almıyordu.
doktor günde 3 kere mama takviyesi vermiş.

bilmiş şeyyyy:dilcikar:

esmer scec teşekküe ederim kızım esmer ben sen gibi değilim bebem kilo alsın diye gece boyu uyumuyorum emziriyom sende bebe acıktı diye dayıyon yalancıı memeyi neymiş sabah yermiş hıhhh pis anne senii ama benim işimde zor yaa anakucağındada durmyo arabasındada dün gezdirdim diye bugünatksiyle gittim sağlık ocağına napam anacım belim dayanıyo zaten bende 3 tane nurtopu gibi bel fıtığıvar çok gezdiremiyom kucağımda bi arkadaşta babasling vardı aldım deniyen durursa bende alam dedim yok anam naa mümkin durmiiyi bebem

düzenli bebe edecem ben onu. deliksiz uyumayı öğretcem bi kere :1closedeyes:
gece beslenmesi hazımsızlık yapar, yemesin:jeyyar:

anam zaten 9 kilo bebeyi slingle nasıl taşıycen fıtıklı fıtıklı

günaydın kızlar

bana bir akıl verin ne olur ben bu çocuğa biberon tutturamıyorum her markayı denedim en son nuby nin ane memesine benzeyen uçlu biberonunu aldım yine içmedi.dün iş görüşmem vardı süt sağıp bıraktım ama içmemiş 6 saat aç durmuş ya ne yapacağım ben ne olur bana bir akıl verin.nasıl alıştıracağım ben bu çocuğu.

cadaloz maşallah canım
fakat fazla değilmi kilo
dr ne diyo
kardeşimin müşterisi bi bayanın oğlu benden 3 hafta byk 10 kilo olduğu için dr u diyet verdi
kilolu bebeklerin hastalığa daha çok yakalanacağını söylemiş dr u
gece emzirmelerini esmere katılıyorum azalt bencede

kaşıkla vermeyi deneyin canım, belki öyle yer.
ama çok acıkırsa biberonu da tutar bence sonunda

oferta ben hiç öyle bir sorun yasamadım. bizimki anne memesinden çok bibero seviyi...

mutlaka alıştır ama nasıl kasıkla dene bakalım almasssa kasık maması yedirirsin ..ilerde ...

herşey güzel başlamıştı:)pandispanyam gayet guzeldi herşey hazırdı ve pasta yapıldı muzlu çilekli ballı tam bitmiştki artık mutlu sondu benim için dolaba götürüyordum dinlensin diye ve olan oldu tüm pasta halıya damacananın üstüne döküldü oysa böyle olmamalıydı tüm sinirlerim bozuldu bir saatte oraları temizledim offffffffffffff:)))

hiii gitti güzelim pasta. akannehir
eline işe olm sakarlığın geçsin kaydirigubbakcemile3

ben olsam damacanın üstündekileri yerdim, boşa gitmesin o kadar yapılmış aklinialirimsmile

benim kızda rejimde geçen ay yaklaşık 900 gr aldı normale dönmüş dedi .rejimli hali öncesinde en az 1400 alıyordu .şuan 9,5 olmuştr gündüzleri az emdiryorum gecede en son 10da emiyor sabah 5-6 ya kadr ememdği halde kilo alıyor .

sanursam çağanda öyle dedi ben buna hiç yakşmadım dedi durmadı içinde neyse ben bi duşa girem yan komşumu çaıram çağanın yanına adalara gitcem bugün anam ya hediyem gelüde beni bulamazsa tühh tühh yarıne vdeyim balkonuma tente takılıcak biraz inşaatan bahsedilmiş ben balkonuma branda yaptırıyom bide banyo ve tuvaletimin tavanına köpük yaptırıcaz anlaşmayı yapmış eşim herşey onlara ait 250ye yapıcaklarmış ben pazartesi günü gidicem modelini beğenicem boya bu sene yaptıramam sadecegürhanın odasını kağıt istiyom ama boyadan çok el emeği daha çok veriliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…