get kızım anca kendine hayrın var senin.
olmayanı olduracan ki becerdin diyelim :dilcikar:
maşallah çağan'a tabi ki utku'ya da
siz napıyosunuz bu bebelere ya
benim sütüm çok light galiba ece hanım henüz 6 kg bilem olamadı
mama vercem diye golden goat'ı açtım cuma son günü daha kutunun yarısına bile gelmedik
yazık oldu güzelim mamaya
sende o zman aşure tahin yeklava:
tekerlek pompasıyla şişiriyolar onlar bebeleri biliim ben :1closedeyes:
bacım paketi açılan mama 4 hafta dayanır. şimdiden atmayasın.
ama sütünün light olma ihtimali de var tabii. ama doktora bi sor onu.
betty'nin de sütü light çıktı mesela. cokur cokur emziriyor ama Gözdecik kilo almıyordu.
doktor günde 3 kere mama takviyesi vermiş.
bilmiş şeyyyy:dilcikar:
esmer scec teşekküe ederim kızım esmer ben sen gibi değilim bebem kilo alsın diye gece boyu uyumuyorum emziriyom sende bebe acıktı diye dayıyon yalancıı memeyi neymiş sabah yermiş hıhhh pis anne senii ama benim işimde zor yaa anakucağındada durmyo arabasındada dün gezdirdim diye bugünatksiyle gittim sağlık ocağına napam anacım belim dayanıyo zaten bende 3 tane nurtopu gibi bel fıtığıvar çok gezdiremiyom kucağımda bi arkadaşta babasling vardı aldım deniyen durursa bende alam dedim yok anam naa mümkin durmiiyi bebem
sen ye onları :dilcikar:
ben celibom yiyorum zemuszemus
ecrinin gönderdikleri hariboları hep yeme 1 günde aç gözlü ne ölcek :dilcikar:
foto makinamın ara kablosu yok ki yanımda ağzımda ayıcıkımlan sana bi foto ataydım zemuszemus
kıskanç nolcek :dilcikar:
günaydın kızlar
bana bir akıl verin ne olur ben bu çocuğa biberon tutturamıyorum her markayı denedim en son nuby nin ane memesine benzeyen uçlu biberonunu aldım yine içmedi.dün iş görüşmem vardı süt sağıp bıraktım ama içmemiş 6 saat aç durmuş ya ne yapacağım ben ne olur bana bir akıl verin.nasıl alıştıracağım ben bu çocuğu.
aşağıdaki internet sayfasında egenin fotosu çıkıyor. anneler bebelac için ne diyor kısmında sondan 4. bebek.:)))
http://www.bebelac.com.tr/
cadaloz maşallah canım
fakat fazla değilmi kilo
dr ne diyo
kardeşimin müşterisi bi bayanın oğlu benden 3 hafta byk 10 kilo olduğu için dr u diyet verdi
kilolu bebeklerin hastalığa daha çok yakalanacağını söylemiş dr u
gece emzirmelerini esmere katılıyorum azalt bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?