2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim kilo alımımızda anormallik yok doktorumuz öyle söledi çağan zaten 4300 doğdu bgün 4 aylık yaklaşık 5 kilo aldı çok değilyani bizim gazımız hala daha bitmdeği için geceleri 2 sate bir uyanıyo ama çok emmiyo yalancı meme gibi iki çekiyo dalıyo başka türlü dalmıyo uykuya yada baba uçak gibi yapıyo kuıcakta gezdiriyo öyle dalıyo:) yani bilmiyorum ama kilo alımı fazla olsaydı doktor sölerdi sanırım sürekli kontroldeçünki

ecrin sana yazamayı unutmuşum becerikszi karı ecrrin iki elinle bi appstayı tutamadınmı kızohaoldumsmileaklinialirimsmile

delfcim ege çok tatlu çıkmış maşallah anam hem duşumualdım hem size yetiim şimdi makyaja geçiyom maşallah bana biyerlerimi kaşıyım hee bu aradaaççağan mıçtı onuda halletim:)

aşağıdaki internet sayfasında egenin fotosu çıkıyor. anneler bebelac için ne diyor kısmında sondan 4. bebek.:)))

http://www.bebelac.com.tr/

bende yollamıştım buğlemin çıkmamış henüz.

sen yazınca bnde açtım hemn benim hoparlör açıkmış patronda tam o sırada burdaydı bi ses lay loy lomm bebelac sitesinde sesli olduğu için rezil oldum :kedi:

adam içindemiştr kesin ne yapıyor diye iş yapıyomuş gb gözüküyordum tam o andada karizma yerlerdekafamçokkarıştı

bende anlamadım nasıl oldu dolabın kapagını açarken pat düştü saglık olsun napalım.yerine en basit etimek tatlısıydı onu yaptım.

internetten pompa siparis etmistim, bir de kart koyun hediye paketi yapin demistim bunun icin 12 frank fazladan ödedim düz bir karton geldi, aradim adamlari iyice bir hasladim nerde kartim nerde hediye paketi parami geri verin diye 12 franklik bonus verdiler bana, baskasina hediye yollasam netten böyle haberim olmicak gönderdigim kisiye de bilmeden rezil olacam

Tutku senin hediyen de kart ve hediye paketi varmiydi aklima takildi simid
ins. sana gönderdigim hediyeyi de böyle yapmamislardir

4 hafta oldu zaten esmer onun için atecem çöpe
ben mi yesem acep çöpe gitmese
benim manyak dr hiçbişey demiyo
geçen ay başka dr a gittik o da 4 ayda doğum kilosunun 2 katına çıkmış iyi dedi
oysaki 2 ay üstüste sadece 400 gr aldı
bakalım bu ay ne diyecek

mehlika bugün yokmu ya hiç görmedim ben mi atladım yoksa .merak ettim

bugün benim kız emmeye gelemiyor işi çıkmış üzüldüm ya yemek bile yemedim o gelcek diye gidiyimde yiym bari

ben de hic oyle bir stres yapmadim canim bugune kadar hatta az geldigini dusunmuyodum bile ama doktra gidince bir ayda 500 gr almis diyince bi sorunmu var acaba diye dusunmeye basladim ama doktor ac olsa anlarsin huzursuz olur uyumaz aglar boyu uzamaz dedi yag bal ben de yiyorum tahin helvasini cok yemiyodum ytiyeyim bari onu da yapayim gazi olmasin rezene ic kayisi hosafi ic sut olsun humana ic deerken icim disim icecek oldu zaten :) hersey melekelr icin
kızlar eGE ÇOK ŞÜKÜR GECEYİ GÜZEL GEÇİRDİ. SABAHTA GAYET İYİ KALKTI. ÖKSÜRÜĞÜ AKSIRIĞI TIKSIRIĞI AZALDI
oh canim cok sukur atlatmissiniz insallah bir daha hci hastalanmaz egecik
eger benim kocacigimin geldigi haftasonuna denk gelmezse ben de katilirim canim
massallah diyorum cagana siz ne yapiyosunuz tutkuyla bebelere boyle esmeriun dedigine inanmaya basladim valla pompayla mi sisiriyosunuz siz bu ebbeleri ne meme varmis kizlar sizde boylari da uzun massallah gurbuz delikanlilar olacak bu bebeisler buyuyunce
[QUOTE =scedcedu;13055531]4 hafta oldu zaten esmer onun için atecem çöpe
ben mi yesem acep çöpe gitmese
benim manyak dr hiçbişey demiyo
geçen ay başka dr a gittik o da 4 ayda doğum kilosunun 2 katına çıkmış iyi dedi
oysaki 2 ay üstüste sadece 400 gr aldı
bakalım bu ay ne diyecek[/QUOTE]

canim sen mama veriyomusun normalde yeni mi gectin mamaya yoksa sadece emziriyomusun

delfcim ege çok tatlu çıkmış maşallah anam hem duşumualdım hem size yetiim şimdi makyaja geçiyom maşallah bana biyerlerimi kaşıyım hee bu aradaaççağan mıçtı onuda halletim:)

sağol canımcım.

hadi yaa. üzüldüm.

canim sen mama veriyomusun normalde yeni mi gectin mamaya yoksa sadece emziriyomusun[/QUOTE]

sağol jasmincim

buraya da gelmiyor ne zamandır jasmincim.
begümden fırsat bulamıyor olabilir, öyle diyordu çünkü hep.
yetişemiyorum diyordu

buraya da gelmiyor ne zamandır jasmincim.
begümden fırsat bulamıyor olabilir, öyle diyordu çünkü hep.
yetişemiyorum diyordu

bizim kadar becerikli degil yani diyosun :) valla annem olmasa ben de yetisemem mumkun degil annem saolsun mutfak ve islerle ilgileniyo ben de burak pasayla o uyuynca da yaniniza kaciyorum ben de cok becerikli sayilmam yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…