cadaloz maşallah canım
fakat fazla değilmi kilo
dr ne diyo
kardeşimin müşterisi bi bayanın oğlu benden 3 hafta byk 10 kilo olduğu için dr u diyet verdi
kilolu bebeklerin hastalığa daha çok yakalanacağını söylemiş dr u
gece emzirmelerini esmere katılıyorum azalt bencede
herşey güzel başlamıştı:)pandispanyam gayet guzeldi herşey hazırdı ve pasta yapıldı muzlu çilekli ballı tam bitmiştki artık mutlu sondu benim için dolaba götürüyordum dinlensin diye ve olan oldu tüm pasta halıya damacananın üstüne döküldü oysa böyle olmamalıydı tüm sinirlerim bozuldu bir saatte oraları temizledim offffffffffffff:)))
benim kızda rejimde geçen ay yaklaşık 900 gr aldı normale dönmüş dedi .rejimli hali öncesinde en az 1400 alıyordu .şuan 9,5 olmuştr gündüzleri az emdiryorum gecede en son 10da emiyor sabah 5-6 ya kadr ememdği halde kilo alıyor .
aşağıdaki internet sayfasında egenin fotosu çıkıyor. anneler bebelac için ne diyor kısmında sondan 4. bebek.:)))
http://www.bebelac.com.tr/
tekerlek pompasıyla şişiriyolar onlar bebeleri biliim ben :1closedeyes:
bacım paketi açılan mama 4 hafta dayanır. şimdiden atmayasın.
ama sütünün light olma ihtimali de var tabii. ama doktora bi sor onu.
betty'nin de sütü light çıktı mesela. cokur cokur emziriyor ama Gözdecik kilo almıyordu.
doktor günde 3 kere mama takviyesi vermiş.
bugün benim kız emmeye gelemiyor işi çıkmış üzüldüm ya yemek bile yemedim o gelcek diye gidiyimde yiym bari
kızın mı işi çıkmış kaydirigubbakcemile3
ben de hic oyle bir stres yapmadim canim bugune kadar hatta az geldigini dusunmuyodum bile ama doktra gidince bir ayda 500 gr almis diyince bi sorunmu var acaba diye dusunmeye basladim ama doktor ac olsa anlarsin huzursuz olur uyumaz aglar boyu uzamaz dedi yag bal ben de yiyorum tahin helvasini cok yemiyodum ytiyeyim bari onu da yapayim gazi olmasin rezene ic kayisi hosafi ic sut olsun humana ic deerken icim disim icecek oldu zaten :) hersey melekelr icingünaydın kızlar..keyifli sabahlaropuyorumnanaktan
merhaba kizlar bu hafta sonu kocacaigim gelecekmis cok mutluyum yuppi aslinda gecen haftasonu burdaydi bu hafta beklemiyordum sanirim anneler gunu diye bana supriz yapmak icin geliyor canim kocacigim benim hava da guzel olur insallah haftasonu da gezeriz oglusu da alip bol bol
jasmin canım düzenli yediğim bişey yok ama kasmıyorum sıkmıyorum kendimi..5 ay boyunca bi gün bile sütüm azalıyomu acaba gibi bi düşünce geçmedi aklımdan..emzirirken içim akıyo oğluma resmen her dudak hareketinde yarasın oğluma şifa olsun diye dua ediyorum..bence bütün bu pozitif düşüncelerin etkisi çok..tabii bide genetik bizde ben ve ablam annemi 5 yaşına kadar emmişiz annem hiç kıyamazdı bize bizi ağlatmamak için ayıramamış memeden..ayırdığı gün bile sütü geliyomuş birde biz 6 kardeşiz hepimizide emzirmiş..yani birazda genetik..
etkisi varmı bilmiyorum ama tatlıya çok düşkünüm..her sabah helva ve yağ bal yiyorum kahvaltıda..tabi bide spor çok yapıyorum oda süt yaparmışzemuszemus
oh canim cok sukur atlatmissiniz insallah bir daha hci hastalanmaz egecikkızlar eGE ÇOK ŞÜKÜR GECEYİ GÜZEL GEÇİRDİ. SABAHTA GAYET İYİ KALKTI. ÖKSÜRÜĞÜ AKSIRIĞI TIKSIRIĞI AZALDI
eger benim kocacigimin geldigi haftasonuna denk gelmezse ben de katilirim canimGünaydin, ben bu ay sonu türkiyeye gelyiorum, tutkuda 2 hafta sonra kastamonudan dönücekmis mayis sonu ya da haziran basi istanbul anadolu yakasinda bulusalim diyorum Ben de varim ya da olabilir diyenleri assagiya yaziyorum
Istanbul anadolu yakasi bulusmasi icin 5 kisi olduk hihoyyyt
ben
ecrin
tutku
esmer
BFG
Baska yok mu anadolu yakasinda bulusalim diyen?
massallah diyorum cagana siz ne yapiyosunuz tutkuyla bebelere boyle esmeriun dedigine inanmaya basladim valla pompayla mi sisiriyosunuz siz bu ebbeleri ne meme varmis kizlar sizde boylari da uzun massallah gurbuz delikanlilar olacak bu bebeisler buyuyuncebiz aşımızı olduk geldik anam ilk aşıda değilde ikincide bastı yaygarayı çağan bey sorada susturucusunu verdim sızdı kaldı millet içkiiyle sarhoş olur benimkide sütle:)))) heee buarada kilomuz 9100 olmuş ayın 26sında 8500 falan gelmişit sanırım hemşire maşallah çok iyi gidiyo formdan düşmemiş hiç dedi boyumuz 69 kafayı geçen sefer yalnış sölemişim 49 demiştim 43müş daha bedenini kolunu molunuda ölçtü emme aklımda bunlar kaldı uyansın calpol vercem bi çay kaşığı aşı yerlerinide alkolle masaj yapcam etlüya şişmesin dedi hemşire bende zaten şişik dedim maşallah tosunuma hadi bakalım utku az kaldı arada bi 800 gram var yetişicez sana yok öyle bayrağı ele almak hem senin annen hile hurda yapiii yoğurt moğurt kakıyo sanaaa kaydirigubbakcemile3
delfcim ege çok tatlu çıkmış maşallah anam hem duşumualdım hem size yetiim şimdi makyaja geçiyom maşallah bana biyerlerimi kaşıyım hee bu aradaaççağan mıçtı onuda halletim:)
bende yollamıştım buğlemin çıkmamış henüz.
sen yazınca bnde açtım hemn benim hoparlör açıkmış patronda tam o sırada burdaydı bi ses lay loy lomm bebelac sitesinde sesli olduğu için rezil oldum :kedi:
adam içindemiştr kesin ne yapıyor diyeiş yapıyomuş gb gözüküyordum tam o andada karizma yerlerdekafamçokkarıştı
ben de hic oyle bir stres yapmadim canim bugune kadar hatta az geldigini dusunmuyodum bile ama doktra gidince bir ayda 500 gr almis diyince bi sorunmu var acaba diye dusunmeye basladim ama doktor ac olsa anlarsin huzursuz olur uyumaz aglar boyu uzamaz dedi yag bal ben de yiyorum tahin helvasini cok yemiyodum ytiyeyim bari onu da yapayim gazi olmasin rezene ic kayisi hosafi ic sut olsun humana ic deerken icim disim icecek oldu zaten :) hersey melekelr icin
oh canim cok sukur atlatmissiniz insallah bir daha hci hastalanmaz egecik
eger benim kocacigimin geldigi haftasonuna denk gelmezse ben de katilirim canim
massallah diyorum cagana siz ne yapiyosunuz tutkuyla bebelere boyle esmeriun dedigine inanmaya basladim valla pompayla mi sisiriyosunuz siz bu ebbeleri ne meme varmis kizlar sizde boylari da uzun massallah gurbuz delikanlilar olacak bu bebeisler buyuyunce
[QUOTE =scedcedu;13055531]4 hafta oldu zaten esmer onun için atecem çöpe
ben mi yesem acep çöpe gitmese
benim manyak dr hiçbişey demiyo
geçen ay başka dr a gittik o da 4 ayda doğum kilosunun 2 katına çıkmış iyi dedi
oysaki 2 ay üstüste sadece 400 gr aldı
bakalım bu ay ne diyecek
buraya da gelmiyor ne zamandır jasmincim.
begümden fırsat bulamıyor olabilir, öyle diyordu çünkü hep.
yetişemiyorum diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?