bi slm yazdım bir allahın kulu da almamış selamımı... Neyse sizlere iyi sohbetler...
kısaca şöle durumlar bacı bebelerin bazıları hava değişimi yüzünden grip öksürük var bol bol ıhlamur içiler iyileşecekler esmer karısı habire çalışıyo bide ayaza zorla sebze çorbası içiriyo çoğu kişi dördünci ay aşısını vurdurdu jullii mevlüt yaptı anasına gitti ordanda tatile gitcek kocisiynen hediyeleşme devam ediyo millet hediyelerini almaya başladı bdne dahil olmak üzere son dakklalrda ecrinin kocası niçün tuhafdavranii onu düşünüyodukkki sen geldin aklıma gelenleri yazdım emme ben olmayınca snede baaa yazacanolumunekankayizsmile:lepi:
Hoşgeldin pamuk
allah seni cadaloz bi 10 gün bukadar kısa anlatılamaz dıohaoldumsmile
bi slm yazdım bir allahın kulu da almamış selamımı... Neyse sizlere iyi sohbetler...
Hoşgeldin pamuk
allah seni cadaloz bi 10 gün bukadar kısa anlatılamaz dıohaoldumsmile
evt kızlar dün akşam eşim telefon etti. hadii dışarı çıkalım yemeğe dedi egeyi hazırla dedi. ay dedim çok yorgunum çıkamıcam. neyse bir şekilde ikna edip çıktık. bir restorana gittik oturduktan sonra egeyi kucağına alıp bakk sana anneler gunu hediyemiz dediiii ve arık arkadaşınızın da bir tek taşı var 8 sene sonraaakaydirigubbakcemile3
bugün çok yoğunum fazla takılamıyorum yetiştiğim yerleri okuyorum.çook geçmiş olsun kızlar.gerçekten kara kışta bişey olmadı bebişlere şimdi noluyor anlamadım.bizim keremde acayip çok terliyor gece neyapacağımı bilemedim yaa ince battaneyle örtmeme rağmen.korkuyorum oda hasta olacak diye biz yeni atlattık çünkü.
ayy ne guzeeellll ne hoss gule gule kullan canımboshayallersmileooo canım güle güle kullan eşimde bana bugün kargoyla margazit taşlı yüzük almışta yollamış notuda çok hoştu bana 2 tane evalt verdiğin için çok teşekkür ederim karıcım sen çok fedakar ve çok iyi bir annesin seni seven eşin :sinifsinif: çok mutlu oldum 1 saat ağladım zaten istiyodum o yüzüğü beğenmiştim haberi vardı ama kargo ne alaka anlamadım adam dedisanırım benim hatun kargoyla hediye almaya alıştı bide ben yollıyım:)))
selam tatlım ben dısarı cıktım tekrar geldım sımdı.. nasılsın?bi slm yazdım bir allahın kulu da almamış selamımı... Neyse sizlere iyi sohbetler...
aranızda yabancı dizi takipçileri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?