2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kocem bana ne yapıcak anneler günü için acep çok merak ediyorum gündemem gelmedi konu hiç demekki süpriz olacak haziranın biride evlilik yıldönümü ohhh peşpeşe süprizz sevindirik olimm benim koca çok sever değişik şeyleri değişik mekanlarda güzel hediyeler beni beklerrrr yapsın bakalımda anlatırım hemencecikk

oyyy gule gule kullan delf.çok guzel olmuş vaybeee..biizm eşleri senini eşe göndersekte biraz kendine benzetse yada ders verse azıcık:))

ooo delfcim güle güle kullan ne kadar düşünceli bir eşin var canım darısı bizim başımıza bakalım biz nasıl sürprizle karşılaşıcaz yada karşılaşmıycaz

delf ve cadı güle güle kullanın hediyeerinizi

güle güle kullanin valla delf bizim eslere ders olsun

ben geldim
delf cadaloz güle güle kullanın yüzüklerinizi
ne altın 101 mi olmuş bozdursakmı eldekileri dur kocişe söliyem

tesekkürler kızlarr..

kızlar dedim ya benimde 8 senedir ilk defa aldığım sürpriz (benden habersiz yüzüğümü yürütmüş ölçü için ) hedayeeeboshayallersmile

kızlar dedim ya benimde 8 senedir ilk defa aldığım sürpriz (benden habersiz yüzüğümü yürütmüş ölçü için ) hedayeeeboshayallersmile

iyi günlerde kullan canım seninki bebeyi bekliyomuş süpriz için keramet kuzunda yani desene benimki kuyumcu öyüzden yüzüktü takıydı bilmemne istemiyorum artık ama yine öyle bişey olur herlade başka ne alıcakki adam

kafam şişti yaa nur bi saattir çılık atıyo ağlamıyo sadece çığlık atıyo bağırıyo yüksek sesle ve kulaKLARIM ıFLAS ETTı YAAA

valla benım esım benım elektronık duskunlugmu bılır ozel gunlerde takı almaz bır kere laptop bır kere vıdeo bır kere de fotoğraf mak aldı evlendıgımızden berı onceden kıyafet vs alırdı evlenmeden bakalım bu sene ne alacak arabaya sıra geldı mı acep :roflol::))
bı kere aldı sonra gerı sattı ıkıncı el araba alım satımı yapıyorda ee tabıı benım hedıye gume gıttı hala beklıyorum yenısını delikafadulden
gercı bol bol araba gelıp gıdıyo bır tek kamyon kullanmadım sayesınde onu da yakındır alır gelır..zemuszemus

hayal sureklı yapıyor bos bırak gor bak avazı cıktıgı kadar cıglık atıyo bı de onun yanına gıdınce guluyo resmen benı protesto edıyo yanında oturmazsammmm

selam kıslarr godozlama dalayımm :))
hediyeleriniz hayırlı olsunnn güle güle kullanınn benim herif te saç düzleştirici almış :)

küçük altın mı 101 lira olmuşş yanlışmı duydumm eymenin altınlarını bozdurayım hemen öyleyse??

sağol canım

sağolasın. 101 liradiyorlar evt

selamlar
bugün dr a gittik demirin kulaklarına boğazların baktı çok şükür bişey yok bugünde geçti zaten huysuzluğu.idrar kültürü yapacaktık 3 saat bekledik bi torbaya işetemedik oğlanı neyse zaten dr sevmedim ama çok şükür tontişimin bişeyi yok
p.tesi sağlık ocağında tartıldığımızda 8.200 kg çıkmıştı bugün tartıldık 7900 çıktı off ya nereye güveneyim ben

biz annelerimize ne alcas yaa fikirleri olan varsa söylesin yaa aklıma hiçbişi gelmiooo şöyle orta halli bi hedayee :)

maaşallah demireee elbiseleriyle mi tartılıyo belki oyüzden fark etmiştir

benim annemin su isiticisi yoktu dükkanda cay icerken kolaylik olur diye kettle aldim

önceki sene almıştım ketılı
bu sene ne alacam bilmiyom kaynanam nasıl olsa aldıklarımızı kullanmıyor samsunda aldıysak burda bırakıp gidiyor burada gelince kullanırmış zaten her sene 5 10 gün kalıyor memlekette alsam yine kullanmıyor kaldırıyor
eşim de almayalım boşver dedi
anneme alacam tek ama ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…