hoya biz lostu takip edioruz sen???
ben seyrediyorum hayirdir?
oyyy gule gule kullan delf.çok guzel olmuş vaybeee..biizm eşleri senini eşe göndersekte biraz kendine benzetse yada ders verse azıcık:))
ooo canım güle güle kullan eşimde bana bugün kargoyla margazit taşlı yüzük almışta yollamış notuda çok hoştu bana 2 tane evalt verdiğin için çok teşekkür ederim karıcım sen çok fedakar ve çok iyi bir annesin seni seven eşin :sinifsinif: çok mutlu oldum 1 saat ağladım zaten istiyodum o yüzüğü beğenmiştim haberi vardı ama kargo ne alaka anlamadım adam dedisanırım benim hatun kargoyla hediye almaya alıştı bide ben yollıyım:)))
ooo delfcim güle güle kullan ne kadar düşünceli bir eşin var canım darısı bizim başımıza bakalım biz nasıl sürprizle karşılaşıcaz yada karşılaşmıycaz
delf ve cadı güle güle kullanın hediyeerinizi
güle güle kullanin valla delf bizim eslere ders olsun
ben geldim
delf cadaloz güle güle kullanın yüzüklerinizi
ne altın 101 mi olmuş bozdursakmı eldekileri dur kocişe söliyem
kızlar dedim ya benimde 8 senedir ilk defa aldığım sürpriz (benden habersiz yüzüğümü yürütmüş ölçü için ) hedayeeeboshayallersmile
iyi günlerde kullan canım seninki bebeyi bekliyomuş süpriz için keramet kuzunda yani desenebenimki kuyumcu öyüzden yüzüktü takıydı bilmemne istemiyorum artık ama yine öyle bişey olur herlade başka ne alıcakki adam
selam kıslarr godozlama dalayımm :))
hediyeleriniz hayırlı olsunnn güle güle kullanınn benim herif te saç düzleştirici almış :)
küçük altın mı 101 lira olmuşş yanlışmı duydumm eymenin altınlarını bozdurayım hemen öyleyse??
selamlar
bugün dr a gittik demirin kulaklarına boğazların baktı çok şükür bişey yok bugünde geçti zaten huysuzluğu.idrar kültürü yapacaktık 3 saat bekledik bi torbaya işetemedik oğlanı neyse zaten dr sevmedim ama çok şükür tontişimin bişeyi yok
p.tesi sağlık ocağında tartıldığımızda 8.200 kg çıkmıştı bugün tartıldık 7900 çıktı off ya nereye güveneyim ben
ndk naber nasılsın uzun zamandır girmiyordum bende
oğlunun adı eymen olmuş
maş.ne şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?