2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmişi tam okuyamadım eşin süprayz yapmış sanırsam ne hoş güle güle kullan tek taşını

ohh çok şükür. sağol esracım.

oyy ben geldim ikeada gezdim birass bişiler aldım..c&a dan kızıma tayt tunik aldım:))lcw den debi tayt aldım kzım bu sene modayı yakın takipte:)))

delf ,cadı güle güle kullanın hediyelerinizi,
eferin kocalarınıza gözüme girdiler:)

bizimki bakalım bişey alacak mı?
bakarsın bir gül alır mutfak dolabına koyar hadi bir kahve yapta içelim der gülü görmem için,
yada buzdolabına koyar dolabı açınca görüm diye bazen öyle yapıyorda,
bi keresinde akşam gelince dolaba koymuş ben de sabah gördüm zavallı çiçek sabaha kadar dolapta üşümüş:)

maasallah ne kadar ince düsünmüs sana kücük süprizler yapiyor ne güzel, benimki böyle seyleri düsünmez o sadece is düsünür; esimi ne zaman cagirsam bilg. basindan kalkip gelmesi 10 dakka sürer yusuf agliyor baksana ellerim bulasik derim tamam der 10 dakka sonra gelir tabi ben bakarim yine yusufa, bir gün mehmet telefonun caliyor dedim kosa kosa geldi hangi telefon diye telefonlarina bakindi cok güldüm o gün :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar..utkucuğu uyuttum bende yatcam birazdan..
göbüşleri indirelim yopiğine bi tane daha spor videosu ekledim değişik bişeyler yapmak isteyenler bakabilir..

valla ne güzel, üç çocuk doğurdum, tek taş falan almadım hiç, hoş ben bileziğe falan da razıyım da, neyse, konuşmim fazla, bu anneler gününde de fazla beklentim yok benim, bir kıyafet gelir yine gele gele, artık istemiyom ben çul çaput...

gunaydın kızlar. gördüğünüz üzere ayaktayım bu saatte. birazdan da temizlik başlayacak. ay yazlıkları çıkarmam lazım... hiç sevmediğim birşeyyyy ufff

günaydin kizlar bugün hastayim kendimi kötü hissediyorum kahvalti ediyrum simdi

havalar isininca hasta oluyoruz biz de

kızlar dün tchibodan korse aldım 30 tl ye göğüs altına kadar süper sezeryan göbeğimi bi güzel topladıki.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…