anladım canımgüle güle harca sende paranı hayırlı yerlere nasip olur inşallah.
evt kızlar dün akşam eşim telefon etti. hadii dışarı çıkalım yemeğe dedi egeyi hazırla dedi. ay dedim çok yorgunum çıkamıcam. neyse bir şekilde ikna edip çıktık. bir restorana gittik oturduktan sonra egeyi kucağına alıp bakk sana anneler gunu hediyemiz dediiii ve arık arkadaşınızın da bir tek taşı var 8 sene sonraaakaydirigubbakcemile3
aferin kizlar sizin kocalara ve de gule gule kullanin hediyelerinizi iyi gunelrde insallahooo canım güle güle kullan eşimde bana bugün kargoyla margazit taşlı yüzük almışta yollamış notuda çok hoştu bana 2 tane evalt verdiğin için çok teşekkür ederim karıcım sen çok fedakar ve çok iyi bir annesin seni seven eşin :sinifsinif: çok mutlu oldum 1 saat ağladım zaten istiyodum o yüzüğü beğenmiştim haberi vardı ama kargo ne alaka anlamadım adam dedisanırım benim hatun kargoyla hediye almaya alıştı bide ben yollıyım:)))
benim koca da ayni seninkinden hayatim elektornik ve araba hastasi ama araba konusu oyle boyle degil 10 yasindan beri araba kullaniyor kendisi ve otomotic firmalarini yurt disi merekzlerine falan yazilar yazip oneri;ler getiren biri o kadar yani o yuzden bize hediyeler araba ve elektronik esya olarak geliyor tabi sonra kendi de kullaniyro ya bosa gitmemis oluyor :) bend e birtek kamyon kullanamdim ama kamyonet kullandim canim sayesinde koca biseyvalla benım esım benım elektronık duskunlugmu bılır ozel gunlerde takı almaz bır kere laptop bır kere vıdeo bır kere de fotoğraf mak aldı evlendıgımızden berı onceden kıyafet vs alırdı evlenmeden bakalım bu sene ne alacak arabaya sıra geldı mı acep :roflol::))
bı kere aldı sonra gerı sattı ıkıncı el araba alım satımı yapıyorda ee tabıı benım hedıye gume gıttı hala beklıyorum yenısını delikafadulden
gercı bol bol araba gelıp gıdıyo bır tek kamyon kullanmadım sayesınde onu da yakındır alır gelır..zemuszemus
oğlumla pazara gittik hehe çok komik ti nereye bakacağını şaşırdı birde şapka aldık ona çok yakıştı çok.hava çok güzel daha nerelere gitsem acaba.
iyiyim hoyacim sen nasilsin valla iyi oldu gezdik dun gerci cok kalabalikti ikea ama oglusum saolsun cok uslu durdu anensine gzuel guzel alisveris yaptirdi simdi de uyuyor uyansin birazdan bahceye cikaracagim dolastirmaya hava cok guzel burda sabah banyosu sonrasi guzellik uykusunda pasam uyanmasini bekliyorum ben de arada islerimi yapiyorum arada size bakiyorum nur nasil canim bu arada tehlike atlatmissiniz gecmis olsun minibiuscuelr oyle ya burda da ayni cok feci araba kullaniyolar manyak adamlarjasmin nasılsın burak nasıl ohh ne güzel gezmişiniz
oğlumla pazara gittik hehe çok komik ti nereye bakacağını şaşırdı birde şapka aldık ona çok yakıştı çok.hava çok güzel daha nerelere gitsem acaba.
alistir canim hergun yatagina yatir kendi kendine uyutmaya calis ama aglata aglata degil agladikca al kucagina tam sakinlesince tekrar yatir pispisle yanind aopl oyle uyusun bizim pasa kendi kendine uyuyor da uyanirken bziimki d ebiryerini kesmisler gibi bagiriyor sanirim beni cagiriyor kendini duyurma sekli yanian gidip kucagima alinca aninda susuyor cunku cok akilli bu minikelr simdiden :)selam jasmincim, iyi sayılır canım benim bebiş ama biraz yaramaz
bel fıtığı olmak üzereyim inmiyor tepemden.
az öncede ağladı ağladı bıraktım kendi haline uyuyakaldı. alıştırmaya çalışıyorum, biraz daha kilo alınca halim ne olur sonra düşünmek bile istemiyorum bilmiyorumkismile
senin bebiş nasıl, uslu mu?
birde uyanırken ağlayarak uyanıyor sanki etinden et koparmışlar
sizinkilerde öyle mi?
merhaba meltemcim nasilsin aslanciklar nasil ebnd e tam bu kiz nereelrde diyodum bugun keni kendime yoksun bu gunelrde havalar guzelelsti sen sokaklarda sanirsamMerhaba kizlar
Tam geldim oglan uyandi gidicem hemen.
Deppocum
Onun sebebi anne demeyi bilmemesi ve ne zaman aglasa senin yanina gitmen ne kadar aglayip cagirsa yanina gelecegini bildiginden seni cagriyor korkma :)
selam kızlar nasılsınız
delf cadı hediyelerinizi güle güle kullanın
bana da 6. sınıfa giden kuzenim hediye almış
çok mutlu oldum
eşimin yanında verdi
bakalım hala eşim bana hediye almazsa artık ben ne diyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?