feyza geçmiş olsun cnm,cnm Allah sanada kuzuna da sağlık sıhhat versin,ona gelmesin bana gelsin falan diye dua etme cnm,Allah'ın hazinesi geniş,hepimize yeter...
bazen anne yüreği bu şekil yanlış sözler edebiliyoruz,bunlar duaya geçebilir onun için dikkatli olmak lazım...
hem sen hasta olsan kuzuna kim bakacak diimi..
algor üzülme cnm,zamanla alışırsın,ben de doğumdan sonra annem gittiğinde ve adanadan geldiğimde senin gibiydim şimdi alıştım..
amin esmercim...Allah kavuştursun canım
kanadı kırık kuşa döndüm birden....allah sağlık versin,başımızdan eksik etmesin onları...feyza geçmiş olsun cnm,cnm Allah sanada kuzuna da sağlık sıhhat versin,ona gelmesin bana gelsin falan diye dua etme cnm,Allah'ın hazinesi geniş,hepimize yeter...
bazen anne yüreği bu şekil yanlış sözler edebiliyoruz,bunlar duaya geçebilir onun için dikkatli olmak lazım...
hem sen hasta olsan kuzuna kim bakacak diimi..
algor üzülme cnm,zamanla alışırsın,ben de doğumdan sonra annem gittiğinde ve adanadan geldiğimde senin gibiydim şimdi alıştım..
geçmiş olsun canım...a.s.
gunaydınlarrr.
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. geçen hafta aynen Ege böyle idi. geçiş süresi 1 haftayı buldu. bize sadece öksürük şurubu ile burnu için serum fizyolojik verdi. bende ıhlamuru kaşıkla verdim hep.
gunaydınlarrr
günaydın.
Feyzacım ıhlamur ver iyi gelir. Ben biberonla vermedim hiç kaç cc veriyorum bilmiyorum o yüzden.
Ben kaşıkla verdim hep, yeter artık diyene kadar içiriyorum.
Günde 4-5 kere veriyorum
feyza çok geçmiş olsun canım
ıhlamuru ben 40-50 cc veriyorum
günde 2-3 kez
inşallah iyi gelir buğlem'e
onlar hasta olacağına biz hasta olalım dediğin gibi
insan dayanamıyor hastalıklarına
ece de birkaç gündür öksürüyor bugün doktora götüreceğim
kışı hastalıksız atlattık ama bahar çarptı kuzularımızı
serum fizyolojik hiç işe yaramadı canım hır hır burnu nefes alamıyor .şurup ne verdi canım
bizde de serum fizyolojik pek işe yaramadı. hala hır hır yarın dr kontrolumuz var bakalım. gayaben şurup verdi canım
biz de bug gece yine sabahladık,
2,5'a kadar beril kucağımda uyukladım her yatırışımda uyanıp mızmızlanıyordu,
2,5'dan yaklaşık 4,5'a kadar sırtım yatak yüzü gördü sonra yine uyandı emzirdim
5-6 arası bir saat yine uyuduk 6 da yine kıpırdamaya meme aramaya başladı 7 ye kadar pışpışladım o uyusunda ben de biraz uyuyayım diye ama yine de uyutamadım emzirdim yatırdım ama uyumadı kesin uyanış yaptı,
gece boyu mızır mızır yatırıyorum ağlıyor kucağıma alıyorum sırtını sıvazlıyorum gene ağlıyor,
metsil veriyorum arada ama artık o da kar etmiyor,şu gaz sorunumuz bitseydi hayırlısıyla,
4 aylık olduk hala bitmedi ne zaman bitecek acaba!!!!!!!!!
nette başka işimiz var bacım, yoğun hatınım ben :1closedeyes:
biz yoğun hatun değiliz tek sen yoğunsun canım sorma :dilcikar:facede lak lak yapıyon dimi
daaarttt yanlış cevap bilemediniz.laelaelaelaelae
başka möhim şeylerim var :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?