2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoya aglayan kek yapmadım ben ıslka kek yapıyorum:))

ağlayan kek nasıl evlendim 4 yıl oldu ilk defa 2 hafta önce yaptım kek o yapış peşine 3 tane yaptım eşim ne oluyor kek ayımı bu ay diyyi ıslak kek yaptım süper oldu .ağlayan kek nasıl

selam çilek....evi aldınmı kiramı?kirasaysa neden okadar masraf yapıyorsunki?

kiraladım canım ama sonuçta oturucam temiz olması içinde bişiler yapmak lazım
badana boya yapılacak zaten o olmuşken parkeleride sistre cila yaptırıcam birde banyoyu tekrar yaptırıcam seramikleri değiştiricem wc-lavabo ve küvet 30 sene evvelin modası bize pek uymadıda zaten sökülmeyecek üstüne yapıştırma yapılacak. çok pahalıya kaçmadan temiz bi şekilde yapıcaz bişiler bakalım

ağlayan kek

4 yumurta
3 kah finc şeker
3 kah finc un
3 yemek kaş süt
1 küçük pkt kakaı
1 pkt kabrtm tozu

170 derecede pişir

fırından çıkınca 2.5 su bard süt dök üstüne

üstüne kremada oluyormuş ben 1 pakt krem şanti yapıyorum

onun üstünede

2 finc şeker 2 çorb kaşığı kakao 2 finc süt 1 yemek k nişastayla çikolata sosu yapıyordum
ama artık pınarın hazır çikolata sosu var dolapta duruyor vermeden önce ondan sıkıyorum

ben sürekli yapıyorum güzel oluyor her kes sever

bu da ıslak kek
4 yumurta
2,5 su bard şeker
3 su bard süt
1 pk margarin
2 çorba kaş kakao
(bu malzemeden 1büyük kupa ayırıyorum ben )

3,5 su bard un
2 pk kabartma tozu
1 pk vanilya

150 derecede 40-50 dk ya yakın pişiyor büyük kare borcama döküyorum ben kare kare kesip sosunu döküyorum birde hatta o karenin ortasınada bi kere bıçak batırıyorum içine girsin diye

çilek hayrlı olsun
Allah herkese sein gibi kiracı versin adamın evini bişeye benzetiyorsun
gerçi huysuzuda huysuz olur elletmez
inşallah biran önce biterde yerleşir huzur içinde oturursunuz

ayy esra çok sevindim hadi inş. çabucak biter
inşallah çabucak biter ama hepsi önümüzdeki haftaya kalıcak galiba banyo içinde adam pazartesi başlarım dedi çıldırıcam bu haftada boşa gidecek
bu arada annemin apartmanına taşınıyorum ev almış kadar seviniyorum valla
ev sahibini bi kafalasam bize satsa evi acayip güzel olur valla
evin önceki ve sonraki hallerini çeker koyarım bloga görürsünüz:)

çilek hayrlı olsun
Allah herkese sein gibi kiracı versin adamın evini bişeye benzetiyorsun
gerçi huysuzuda huysuz olur elletmez
inşallah biran önce biterde yerleşir huzur içinde oturursunuz

valla ben 3 sene evvel evlenirken tutuğum evide komple yaptım mutfak banyo falan ev sahibim allah razi olsun 2 ay kira almadı 3 senedirde zam yapmadı
ben yaşıcam sonuçta ben kullanıcam napıyım kira olsada içim el vermiyo öyle oturmaya valla insanlar boya bile yapmadan geçip oturuyo ne evler gördüm nasıl yapıyolar hayret ediyorum

esra senin gibi ben de çok seviyorum tadilat işini ama eşim hiç sevmez hatta eve girerken dediğin gibi boya bi,le yaptırtymadı sinir şey

chılelck hayırlı olsun canım .bende kiradayım banyom,mutfağım felan hiç güzel değil ama ben masraf yapmıyorum hemde hiç uğraşamam 4.senem bu sene ya eve alıp çıkarım eğer ev alamazsam bile başka yeni binaya çıkmayı düşünyorum bıktım artık ne yaptığım temizlk gözüküyor ne bişey .sen anne yakın diye tuttun peki yaptığın masraflar düşücekmi kendi cebinden mi çıkcak

hoya yap yap şimdiden afiyet olsun yakın olsak yemeye gelirdik
kçük şehirlenden birinde olmak isterdim evden çıksan 15 dk ya istediğin kişidesin
çoğumuz istanbuldayız ama bi hayrı yok

ıslak kek te çok güzel oluyor tavsiye ederim
normalde ılak kekleri ben sevmezdim1 bardak ayırırsın malzeme azalır zaten döktüğünde yetmez ıslatmaya doğru düzgün
bunun ölçüleri fala koca bir bardak ayırıp güzelce ıslanıyo kekte normal kek büyüklüğünde oluyo

selam kızlarr

cilek
ahyirli olsun gule gule otur dedigin gibi insallah satar sana annenin apartmanında cok rahat edersin hic olmazsa

ruzgar aglayan keki bende cok seviyorum.uzerine haizr beyaz cikolata sosu yapıp evde meyve varsa ondan atiyorum visneyi cok yakısıtiriyorum:))

ohh çilek maşallah kira ama okadar masraf ediyorsun...
hoya ben kafama göre yapıyorum pek ölçü olayım yok gibi:))aşırı kek yaptıgım için:)hatta birazdan kalkıp2 kalıp yapcam buzluga atıyorum sonra çıkarıyorum yemek için iyi oluyor misafire falan..bitti pazar gun kardeşleri gelmişti onlara verdim çayla..

hamarat hatunsun vesselam maşllh sana vallaha benimde buzdolabını hep eşim toplar çünkü meyveler çürür pek bişey yemem zaten mutfağı sevmem yeni yeni alışıyorum.hiç tuzlu pasta yapmadım ya biri bana şöyle pofisk güzel bi tuzlu pasta tarifi versin ecrin bu olaya bi el at canım ya

tuzlu şeylerle pek aram yok bacım ya:)))tuzlu kurabiye falan hiç yapmadım sanırım hatırlamıyorum:))

bugun aslında dışarı çıkmak istiyordum ayrise baharlık birşey almak isiyordum uyudu bakalım.benimki yarın nöbetçi geç gelcek olmazsa yarın çıkarım.belkim cuma akşamı da çanakkaleye gitcek eşim ayarlayabilirse gezi için.bende rahat ederim bigun:))

maşllh sana çok geziyosun gerçi etrafın hep avm senin tabi gezersin bnde ikeayı çok seviyorum gezmenkten bıkmam hiç

tuzlu pasta olayına gelince hayret senin gb becerkli bi hatun nasıl bilmez:uhm:

anam bnde eşimi göremyorum bi hafta sonu var ondada bi yer gönderemiyorum sende gittiğine seviniyosun ecrin alemsin vallaha

çanakkale deyince ablamın oğlu askere gidyor acemi birliği çanakkaleye düşmüş inş usta birliği iyi bi yere düşer dua edin kızlar

feyzacım napim canım çok sıkılıyor evde durmak bana göre degilmiş ah bir taşınsam zaten herif diyo seni şimdi eve zor sokuyorum karşıya taşınsam hiç evde bulamam seni:))
tuzlu şeyleri pek sevmiyorum ben tatlı severim:))
patattesli kek var o tuzlu bak onu yapıyorum:))
eşim evde zaten cumartesi pazar görüyorum akşamda erken geliyor sayılır hele şimdi gunler uzun gelince dışarı bile çıkabiliyoruz iyi oluyor bikaç saat..
şehitlikleri gezecekmiş eşimin kardeşi saglıkçı onlarla gidecek grup olarak ayarlayabilirlerse gezsin ben gittim gördüm o görmemiş yazık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…