esra kolay gelsin bacım yaa, zor iş taşınmak falan.
bende taşınırken hep banyosu mutfağı badanası yapılmış olsun diye aramıştım. Allahtan öyle buldum.
silip oturduk hemen.
gerçi seninki de annenlerin apartmanında olduğu için süper.
yaa bende bir sürü şey yaparım mutfakta ama asla tarifleri aklımda tutamıyorum.
yıllaaaardır yaptığım şeyler var onları bile ezberleyemem.
feyza inşallah iyi bir yere düşer yeğenin.
şimdiden hayırlı teskereler.
merhaba kızlar
feyzacım napim canım çok sıkılıyor evde durmak bana göre degilmiş ah bir taşınsam zaten herif diyo seni şimdi eve zor sokuyorum karşıya taşınsam hiç evde bulamam seni:))
tuzlu şeyleri pek sevmiyorum ben tatlı severim:))
patattesli kek var o tuzlu bak onu yapıyorum:))
eşim evde zaten cumartesi pazar görüyorum akşamda erken geliyor sayılır hele şimdi gunler uzun gelince dışarı bile çıkabiliyoruz iyi oluyor bikaç saat..
şehitlikleri gezecekmiş eşimin kardeşi saglıkçı onlarla gidecek grup olarak ayarlayabilirlerse gezsin ben gittim gördüm o görmemiş yazık:)))
feyza buluruz bi yol merak etme..şu inşaat bitsin az kaldı sonra baskılara son gaz devam:)
çilek kolay gelsin,inş kısa sürede tadilat biter hayırlısıyla evine mis gibi geçersin..
kızlar ne kadar beceriklisiniz,ben artık pasta börek yapamıyorum bebek olmadan önce gözleme bile açıyordum ama artık bir kek bile yapmaya vaktim olmuyor yaparsam ancak temizlik yapıyorum..
ecrin kızım benim bebe gece uyusa vurur kafayı yatarım,hiç kk da işim olmaz,işyerinde günboyu kk dayım zaten..ben sadece buraya yetişebiliyorum,hediye topiğininde ilk sayfalarını okudum,ilk sayfalarda esmeralda ile julinin takışmalarına çok güldüm,
sonraki sayfalarda vaveye çok üzüldüm keşke vavey tekrar dönse aramıza ...
hako benim de saçlarım dökülüyor son 1-2 aydır hamileyken ve doğum yaptıktan sonraki ilk aylarda dökülmüyordu şimdi neyeyse çok dökülmeye başladı
üff buğlem gelmiyor bugün emmeye hastaymışi annem gelmeyelim dedi bnde iyi dedim göğüslerim şişti sağma makinasıda yok akarsa üzerime yedek t-shırtte yok eve götrdüm üff ne zor iş kadın olmak yaaa
olamaz yaa göğüs pedi olmasına rağmen akan sütler dışarı taşmış üzerimdeki bulüze kadar çıkmış bayağı ıslanmış neyapacam ben şimdi..
gelecek üzülme konuştum ben modemim bozuk yapılınca gelecem deid
ne güzel işte kızlar maşallah size keşke benimde sütüm okadar bol olsada üstüm ıslansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?