2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esra kolay gelsin bacım yaa, zor iş taşınmak falan.
bende taşınırken hep banyosu mutfağı badanası yapılmış olsun diye aramıştım. Allahtan öyle buldum.
silip oturduk hemen.
gerçi seninki de annenlerin apartmanında olduğu için süper.

yaa bende bir sürü şey yaparım mutfakta ama asla tarifleri aklımda tutamıyorum.
yıllaaaardır yaptığım şeyler var onları bile ezberleyemem.

feyza inşallah iyi bir yere düşer yeğenin.
şimdiden hayırlı teskereler.

kizlar artik ben bu genel topigimize yetisemiyorum,
ne hizli bir muhabbet geciyor burda yetisemiyorum
kimnerde ne ediyomus karisti kafam chilek tadilat yapiyor birileri kek yapiyor...kafamçokkarıştı

sağol canım inşallh

YARDIM LÜTVEN

bişey sorucam ya sizinde saçlarınız döküyomu benim saçlarım dökülmeye başladı

bide ben kuzey beye elma suyu veriyorum ama kabız oldu bende bıraktım şeftali suyu veriem ama tekrar kabız olmasından korkuyorum

eşin bu gidişle hiç taşınmaz ben sana diyim

feyza buluruz bi yol merak etme..şu inşaat bitsin az kaldı sonra baskılara son gaz devam:)

çilek kolay gelsin,inş kısa sürede tadilat biter hayırlısıyla evine mis gibi geçersin..

kızlar ne kadar beceriklisiniz,ben artık pasta börek yapamıyorum bebek olmadan önce gözleme bile açıyordum ama artık bir kek bile yapmaya vaktim olmuyor yaparsam ancak temizlik yapıyorum..

ecrin kızım benim bebe gece uyusa vurur kafayı yatarım,hiç kk da işim olmaz,işyerinde günboyu kk dayım zaten..ben sadece buraya yetişebiliyorum,hediye topiğininde ilk sayfalarını okudum,ilk sayfalarda esmeralda ile julinin takışmalarına çok güldüm,
sonraki sayfalarda vaveye çok üzüldüm keşke vavey tekrar dönse aramıza ...

hako benim de saçlarım dökülüyor son 1-2 aydır hamileyken ve doğum yaptıktan sonraki ilk aylarda dökülmüyordu şimdi neyeyse çok dökülmeye başladı

üff buğlem gelmiyor bugün emmeye hastaymışi annem gelmeyelim dedi bnde iyi dedim göğüslerim şişti sağma makinasıda yok akarsa üzerime yedek t-shırtte yok eve götrdüm üff ne zor iş kadın olmak yaaa

olamaz yaa göğüs pedi olmasına rağmen akan sütler dışarı taşmış üzerimdeki bulüze kadar çıkmış bayağı ıslanmış neyapacam ben şimdi..

feyza gene aynı anda aynı konuyla ilgili yazmışız
senin korktuğun benim başıma geldi bile

gelecek üzülme konuştum ben modemim bozuk yapılınca gelecem deid

saat 11 de emzirdim göğsümün birini emdi diğeri kaldı,kalanı keşke sağsaydım çok fena akmış..

olamaz yaa göğüs pedi olmasına rağmen akan sütler dışarı taşmış üzerimdeki bulüze kadar çıkmış bayağı ıslanmış neyapacam ben şimdi..

hey maşallah ne diyem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…