2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hımm bugun topik pek hareketli degil..bu annelere ne oldu yaaa.eskilerden de pek giren yok artık.benbilirm hulyaeyup yalel daha çok vardı neredeler acep:)

Kimse yok ama ben yine de sorayım. Kızlar elektrikli pompa kiralayacağım. Sizce ameda mı yoksa medela mı daha iyi? Acil cvp yazarsanız sevinirim...

valla kızlar çocuklardan fırsat bulamıyo kise bide benim evde pc yok dükkana geldiğmde girebiliyorum ama sizi özlüyorum valla burda sohbet bambaşka oluyo

özge bence amede daha kullanışlı canım ben çok araştırdım o çok mantıklı geldi bana sürekli kullanıcağın bişey istiyosan ameda al canım

özge kesinlikle ameda lactaline derim ben.
medela daha çok ev kullanıcısı içindir. ama amade lactaline hastane tipinin eve uyarlanmışı.

ben de medela var iyi ama biraz fazla ses çıkarıyor sanırım..

özge kesinlikle ameda lactaline derim ben.
medela daha çok ev kullanıcısı içindir. ama amade lactaline hastane tipinin eve uyarlanmışı.

Biraz baktım da galiba ameda lactaline kiralayacağım. Çok sütüm yok,belki çoğalır diye kiralayıp deneyim diyorum. Böyle giderse 6 ay zor emebilir benim oğluşmafoldumben

amedanın taşıması zor olmaz mı,int.deki görüntülerinde büyük ve ağır gibi duruyor bir de çok pahalı beyaz eşya mı alıyoruz mübarek!!

çok uykum geldi eve gidince kızı babasına satıp 1-2 saat uyucam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…