2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özge ben buradaki ilk ürünü; tıkladığın yerden kiralamıştım zamanında.
hastane tipi makine gibi çekiyor, çok memnun kalmıştım.
ama sonra elime medela elektrikli makine gelmişti gerek kalmamıştı.
zaten 1 haftalık almıştım ben, medela gelene kadar kullanmak için.
ama ikisini de kullanmış biri olarak lactaline derim ben

Teşekkürler esmerim,ben de bunu düşünüyordum umarım işime yarar...

hoya seni görünce kek aklıma geldi yanmaktan son anda kurtuldu sagol:)))evi süpürcem mutfagı topladım makina açtım bi makina daha açıcam:))tezgahın üstündeki kupalar fincanlar toz olmuşta..

bende bitane yaptım .bi kalıp daha yapcam bakalım neli yapsam diye düşünüyom.havuçlu cevilzimi yoksa vişnelimi?

bende bitane yaptım .bi kalıp daha yapcam bakalım neli yapsam diye düşünüyom.havuçlu cevilzimi yoksa vişnelimi?

nen napcan 2 kalıp keki kermes falanmı var yoksa yığınla misafirmi ayyy uyuycam ayakta bu ebebde kucağımda babası erken gelse barii diğeride 1 saat sora gelir okuldan bugün şiir okuycaktı yavrıım sınıfta

buzluga atıyorum cadı buzluktakiler bitti de..stok yani birisi gelince pratik oluyor işte..

buzluga atıyorum cadı buzluktakiler bitti de..stok yani birisi gelince pratik oluyor işte..

hee benimkilerde bittide saolsun çağan 1 haftadır maksimum azdığı içün dolap dolamıyo bende çok koyarım kek kurabiye puaça dolma süper oluyo biri haber verse hemen çıkar telaşe yok relaxx:)))

pişiriyorum kalıptan çıkarıp 5 dilim çıkcak şekilde kesiyorum dilimlemiyorum yani bi kalşıbı düşün yuvarlak kalıbı 3 4 parçay bölüp poşetliyorum.sonra ya çıkarıp bekletiyorum yada mkrodalgada buz çözdürme yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…