2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sarma bende yapıp atıyorum cadı çok işime yarıyor.yaprak almam lazım benimde bitti sarmam lazım..ben koca gitse cuma gunu banada izin verse bende tekirdaga arkadaşıma gitsem bi gece kalıp dönsem bakalım kandırabilirmiyim benimkini..

yok hoya kokmuyorki.benki takıntılıyım koku olayına bana kokmuyor.mesela ben beyaz peynir aslırım 3 gun yerim sonra asla yemem kokar bana çok huyluyumdur.sonra kocişe veriyom o yiyo benim canım istemiyo diyom:)))

ben de kek, börek, poğaça yapıp atıyorum buzluğa.
ama sarma atmıyorum.
o kaa sardıktan sonra oturup yiyorum ben :roflol:

ecrın benımde bıttı sarmam bugeceyaprak çıkrayımda sarıp atayım dolaba aslında börek kurabiye filanda yapıp atsam iyiolacak ama kım yapacak bugün ev süpür sil yemek yap bittim valla daha ütü duruyo..

offf şimdi adalarda olmak vardı anam ne çok gezmek istiyor canım:)kocişi kandırayımda pazargunu adaya gidelim..
tekirdaga gitmek istiyorum
adaya gitmek istiyorum
emirgana lale sezonu geçmeden gi,tmek istiyorum
sanırım iyi bir dayak istiyorum:)

kız ecrin nekadan çok şey istiyon sen öyleee ben sadece uyumak istiyom
tutku sen ataya neler veriyon ek besin olarak ben dün meyve püresi aldım dünde bugünde verdim bide sabah pirinç unu denedim ama babamız kızıyo zaten kilolu ne dayıyon mama diye ama çok emiyo beni resmen yalancı meme gibi kullanıyo belkim acık durur diyom ama hala daha aynı bu ara gene maksimum azman du bakalım ne olcek doktorumuza sormadım çünki o asla verme yanlısı değel

bizim üst kata birileri taşınıyor inş.gençtir inş çalışmayan birisidir allahım bina da neredeyse herkes çalışıyor ben bekliyorum bekçi gibin offf.aslında bana maaş vermeleri gerek ama tuhaftirki evde duran benim evine hırsız girende ben ne gülmüşlerdi kendi evimi bekleyemedim:))

biz dr'dan geldik
ciğerleri temizmiş çok şükür
elleri sürekli ağzında olduğu için
boğazı mikrop kapmış
öksürük şurubu verdi dr
3. ve 4. aylarda 400 gr almıştı bu ay çok şükür 700 gr almış
ama biz hala 6 kiloyu göremedik
çorba ve kahvaltıya başla dedi dr
ıhlamurun içine hipp'in bisküvisi, geceden suda bekletilmiş beyaz peynir
ve pekmez koyup püre haline getirip verecekmişim
11 gibi meyve püresi vereceğiz
öğlen sebze çorbası
ikindide yoğurt
akşam da muhallebi ver dedi
iyi de ben bu çocuğu ne zaman emzircem???????
dr'a sormayı unuttum yolda düşününce aklıma geldi
eşim de boşver dr'u sen emzirmeye devam et dedi

secdedu neyse temiz çıkmış çok şükür..
o dediklerini ara da verceksin diyelim sabah 6 da emzirdin 9 da kahvaltı 11 de meyve püresi 13 de emzirme gibi ayarla yani sen..

canım çok şükür ece nin ciğerlerinin temiz çıkmasına çok sevindim. bayağı bayağı ek gıdaya geçiyorsunuz.

ssced gecmiş olsun
ek gıdalara geciş yapmıssınız hayırlı bol kilolu olsun insallah

bugün gezmeye gittik sahile baya dolandık 2 saat sonra acıktı
emzirme olanağım yoktu
hero beby nin meyve püresini aldım 4 ay üstü diyodu
bayıla bayıla yedi
ama aklım takıldı acaba yanlıs mı yaptım
hiç onlardan veren var mı

yoğurt alcaktım ama danino vardı bitek onuda sevmedim
hazır yoğurt veren var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…