2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

julii hazır yoğurt olarak bizim dr sütaş babymix in sadesini verebilirsin dedi aklında bulunsun
walla ben bunların hepsini vermeyi düşünmüyorum
hergün bi tanesini veririm sırayla
yoksa emmeyi unutcak
zaten zor emiyo
evin içinde dört dönüyom emsin diye

ben daha ek gidaya baslamadim, benim aklima da su icirmek geliyor benimki formülmamasi yiyor gögsümü sagiyorum günlük en fazla 100cc cikiyor o da hergün degil, düsünüyorum acaba arada sirada su vermelimiyim?

off afiyet olsun boşver takma canım vermişsin artık hem onlar organik. bir defadan birşey olmaz. drumuz eger mayalayamazsan sütaşın baby mixinin sadesini verebilirsin demişti

offfffffffffff eşime sinir oldum hem de çok
eşim çok yoğun çalışıyo sabah 6.30 da gidiyor akşam 8-8.30 gibi geliyor yemekten sonra da tv nin karşısında uyuyakalıyor. çok yorgun diye ben de bişey demiyorum
ama bazen arkadaşları ile dışarı çıkıyor (ayda 1 yada 2 en fazla)
işte dışarı çıktığı zamanlarda nedense tüm yorgunluğu unutuyor beyefendi ve eve 12 ye doğru geliyo
bu akşam yine dışarda sinir oluyorum
evde olsaydı on kere uyumuştu
ama arkadaşlarının yanında hiççççççç uyku neyim yok
düşündükçe kafayı yicem

evde bulundurayım o zaman babymiksten
bi yere gidince löp diye meme cıkarmak zor oluyo
artık sağacak süt cok yok hepsini fil gibi cekyo zaten
bu ay doktora gidemicez ama bende yoğurt falan vermeyi düşünüyorum
cuma sağlık ocağına gidip bi tartırayım

posi mama alıyosa bence su içmesi gerek

posi bence su vermelisin
özellikle de artık havalar ısındı ihtiyacı olur mutlaka
ben ece'ye hafta 1-2 kez ancak mama veriyorum
ama hergün mutlaka su içiriyorum

ben daha ek gidaya baslamadim, benim aklima da su icirmek geliyor benimki formülmamasi yiyor gögsümü sagiyorum günlük en fazla 100cc cikiyor o da hergün degil, düsünüyorum acaba arada sirada su vermelimiyim?

tabii ki vermeliisn canım mutlaka ver hemde.

boşver haticecim sinirolma hepsi aynı

benimki de yorgun geliyor eve gelince d enetin basinda biraksam sabaha kadar uykusu gelmez ama neti kapat birlikte vakit gecirelim konusalim diyorum tamam deyip kapiyor neti ben anlatiyorum biseyler hemen uyuyor :sinifsinif:

posi mama alıyosa bence su içmesi gerek

posi bence su vermelisin
özellikle de artık havalar ısındı ihtiyacı olur mutlaka
ben ece'ye hafta 1-2 kez ancak mama veriyorum
ama hergün mutlaka su içiriyorum

Öyle mi ben hic su vermiyorum bilmiyorumkismile
ne kadar vermeliyim günlük?

gelince eve mi almasam acaba

posi ben biberona koyuyorum suyu o ne kadar içmek isterse içiyor
suyun zararı olmaz sonuçta

posi satın suyu mutlaka kaynat ama yerimseniben

2-3 cay kaşığı yeterli olur

tamam kizlar cok tesekkür ederim, üfff keske sütüm artsa da ben bütün gün süt sagmaya raziyim

ay deli olacam yaaaa belım kırıldı sabahtan berı yok temizlik yok ütü yok yemek bide bebek.işten geldi almış laptopu çıkmış balkona . yemek hazırla çay hazırla bebege bakıver azcık dınleneyım dedım almış sepet beşiği balkona yatırmış çocugu içine bebekte mızmızlanıp duruyo kendıde nette böylemi bakıyon bebege yatırarak dedım durmuyo sen al dıyo ya benım hiçmi nefes almaya vaktim olmayacak ..şeytan dıyo hiç bi iş yapma akşama kadar ilgilen çocugunla dinlen dur.

iyi akşamlar kızlar..kaç gündür fırsat bulup giremedim..çok şey kaçırmamışımdır umarım..utkunun gece uykuları çok düzensizleşti en az 10 defa ağlayarak uyanıyor..dişten diyorum ama bir aydırnerdeyse böyle çıkaramadıda..eziyet oldu yavruma..her dişte böyle olacaksa yandık düzen müzen kalmadı valla..

bu hafta sonuda kastamonuya gidicem bi iki hafta kalcam tam düzeni bozulcak..:umursamaz:

ben hediyemi cuma günü gönderdim yırtiçi kargoyla ama hala ulaşmamış..bugünaradım hediyem görünmüyo kayboldu galiba çıldırdım..yarın arayacaklar beni..deli oldum ya..bişey değil hediyenin sahibi beklettik o kadarklava:

canım ben hiç bişey varmiyorum gibi bi şey..geçen hafta iki kere yoğurt verdim bide elma suyu..bugünde elma suyu verdim ama bi kaç kaşık..tadımlık sadece tadına alışsın diye
senin işin zor valla çağanla allah yardımcın olsun..haftaya kastamonuya gelin bi kaç gün ben bakayım çağana sen kafanı dinleopuyorumnanaktan
ohh ohh maşallah ece hanıma hayırlı olsun ek gıdanızda..sen düzen kur canım 2 saat arayla bi ek gıda ver bi emzir..

bak ben bi haftadır görmüyom
ohhh ne rahatımzemuszemuszemuszemus

açılış bende olsun bari
esmer daha yoldadır
günaydın hepiciğinize
6.30da n ur koğuş kalk yaptı
emdi oynadı son ra yatak odasından babası tarafından şutlandı.

tutku bizi çoğu gecemiz öyle zaten bi çıksa da rahatlasak dişi

fatmazehra madem eşin bu kadar sorumsuz yapma dinlen kısasa kısas yani

sced nettin aldın mı adamı eve

günaydın kızlar...
hoya dan sonra ikinciyim galiba...
sabah sabah ece de erkenden kalktı bugün..
çoook uykum var...

gunaydınnn kızlar. ege de 06. da uyandı. süz iznimi bugun kullanıyorum işe gitmedim. egenin aylık kontrolu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…