2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar,
beril hergün 6'da uyanıyor,sabah çok neşeli oluyor kendi kendine oynuyo tabi ben yanındaysam ben olmayınca az bişe oynuyor sonra mızırdamaya başlıyor,
keza bugün öyle yaptı gece çok terlemiştim hazır beril oynuyorken bir duş alayım dedim odadan çıkıp banyoya geçtim hemen mızırdamaya başladı,
hızlı hızlı aldım duşumu neyseki ağlamaya geçmemişti henüz ben gelince tekrar keyfi yerine geldi emzirmeye çalıştım emmedi,
hazırlandık işe geldik,her zamanki gibi yolda uyudu,öylece bıraktım,geldim yerime...

günaydın delf...

gunaydın canım

gunaydın mehlika. sen yanlış hatırlamıyorsan iş yerindeki kreşe bırakıyrosun değil mi Beril 'i?

günaydınlar....

mehlikasu bende dün hazır uyumuşken banyoya gireyim dedim uyanıkken mümkünatı yok ama senmisin giren öyle bir ağlamaya başladıki ben banyodayken nasıl çıktığımı bilmiyorum banyodan ((((((((((

fatmazehra erkekmilleti işte ne yapacaksın akşam benimkide geçmiş netin başına benden meyve istiyor çilek getirseneeee diyor dedimki kusura bakma kendin git al ben yatıytorum bozuldu bana sabahları bazen hem kendine hem bana kahvaltı tabağı hazırlar artık yok sana kahvaltı dedi sesimi çıkarmadım sabah dayanamamış yine hazırlamış banada :)

günaydınnn
bizim uykular 2-3 gündür düzeldi gene çok şükür.
huysuzlukta azaldı gibi. :1rolleyes:
dün koce işe gitmmeişti beni tren istasyonundan almaya geldiler Ayaz'la oturduk çay bahçesinde.
sonra böcük mızırdandı uykum geldi gidelim diye.
eve geldik koltuğa koydum odaya beziyle pijamasına almaya gittim bi geldim ki uyumuş
1 dk bile sürmedi. akannehir
saat daha 19:00'du.
19:40'da uyandırdım bende. altını değiştirdim, mamasını yedirdim, pijamalarını giydirdim.
20:15'te bana müsade dei vurdu kafayı yattı gene kaydirigubbakcemile3

hepsine bi anda başlama bence sced yaa.
sindirim sorunu yaşamasın sonra.
ben olsam yavaş yavaş yaparım herhalde.

yok hacı bişiy olmaz.
ben geçen gün verdim hazır meyve püresi.
evde yaptığımı öğürüyor pütürlü diye, onu hapır küpür yedi bi kavanozu

ben daha ek gidaya baslamadim, benim aklima da su icirmek geliyor benimki formülmamasi yiyor gögsümü sagiyorum günlük en fazla 100cc cikiyor o da hergün degil, düsünüyorum acaba arada sirada su vermelimiyim?

su ver canım mutlaka.
ben kaşıkla veriyorum suyu. yeter diyene kadar veriyorum.
herhalde 20-25 cc içiyordur.
dışarı çıkarken de mutlaka biberonla su alıyorum. havalar ısındı suya ihtiyaç duyar artık.
bir de ek gıda yedikten sonra mutlaka 10-15 kaşık su içiriyorum gene.

saat 07:10 civarı ben henüz evden yeni çıkmış tren bekliyordum canımcım kaydirigubbakcemile3

gunaydınnn kızlar. ege de 06. da uyandı. süz iznimi bugun kullanıyorum işe gitmedim. egenin aylık kontrolu var.

:1closedeyes:
biz d eçalışıyoruz işte hava mı yapıyon :mymeka:

ben evde tek başımayken duşa gireceksem ayaz'ı ana kucağına koyup banyoya alıyorum.
çamaşır makinesinin üzerine koyuyorum etrafı seyrediyor delikafadulden

kızlar sadece meme emzirenlerde su veriyormu? ben vermiyorum ama ailecek baskı var birde bizimkinin cildi kuruyor sen su vermiyosun ondan diyorlar

bizmki de gün içinde öyle,banyo yapmayı bırak küçük bir iş için başka odaya geçeyim hemen ağlıyor bir de gözü çok sulu hemen yaşları akıtıyor,bir sabahlar neşeli oluyo o zamanlar biraz tek başına oyalanıyor ben de uymuya çalışıyorum onun sesleri arasında,mızırdanmaya başlayınca alıyorum..
anti parantez kızlar sizin bebişlerinde gözlerinden yaş akıyor mu?berilin çok çabuk akıyor,hatta bazen ağlar gibi ağlamaz gibi sesler çıkarıyor yanına gidiyorum bir bakıyorum yaşlar akmış gene,önceleri onun birtek gözyaşını göreyim benim de gözlerim doluyordu ağlıyordum hatta şimdi yine doldu...

ben evde tek başımayken duşa gireceksem ayaz'ı ana kucağına koyup banyoya alıyorum.
çamaşır makinesinin üzerine koyuyorum etrafı seyrediyor delikafadulden
ben de bir kez öyle yapmıştım ama yere koymuştum duşakabini azcık açık bıraktım tamamen açmadım ki çocuğun psikolojisi bozulmasın beni görünce:))
kızlar sadece meme emzirenlerde su veriyormu? ben vermiyorum ama ailecek baskı var birde bizimkinin cildi kuruyor sen su vermiyosun ondan diyorlar

ben su vermeye başlamadım,sadece anne sütüyle besleniyor acaba vermemiz gerekir mi??

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada ben dün akşam üzeri ilk defa 3 çay kaşığı su verdim dr süt yeterli demişti devam etsemmi etmesemmi bilemedim

benimki uyuyormuş sabah emmedi doğru düzgün,
acıkmıştır yavrucağım..

ayyy uyus bunlar ya anca çocuk yapmayı biliyolar. iki dakika bakıyo kollarım koptu diyo ya bu kadın senın evını temızlıyo utunu yapıyo yemegını yapıyo mısafırını agırlıyo ustelik bebegınede en ıyı şekilde bakmaya çalışıyo , sen bı kahvaltı tabagı hazırlamayı lüks görüyorsun . hazırlama onuda ben hazırlarım deseydın.sinir oluyorum zaten dünden beri.alsanaalsanasmile bide diyo ikinci çocuk yapalım bende dedimki bakıyorum şimdi sen bana bu bebekte ne kadar yardımcısın ona göre karar verecegim ama alır o ikinci çocugu

oyy ooy,herkesin derdi başka ben kocanın yüzünü görsem, ahh yardım edecekte, adamın vardiyaları benim vardiyama uymuyor,
bir hafta gece 11-7 bir hafta gündüz 3-11
gece çalıştığında akşam 9,5 ta gidiyor o zaman işe gidene kadar görüyorum da
3-11 çalıştığı zaman eve gittiğimde evde olmuyor gece 11,5 ta geliyor o geldiğinde biz yatmış oluyoruz,
kaç gündür beynimi kurcalıyor kocayla iyice uzaklaştık,birbirimizle ilgilenmeye hiç vakit kalmıyor,
haftasonu 1 gün tatili var onda da alışveriş falan geziyoruz,eve yorgun dönüyoruz,
eli elime değmeyeli ay oldu,valla bizimki de hayat değil,gençlik gidiyor elden,
en deli çağlarımızda böyleysek bir kaç yıl sonra rahible rahibeye döneriz((

Feyza nerde yaa. Msn'si de kapalı. Buğlem hastaydı dün inşallah bir sorun yoktur.

Bir de pumpkins'i merak ediyorum ben. Kimsede telefonu yok mu acaba bir arasaydık. Uzun zamandır yok.

günaydın kızlar oyyy uykum var yaaaa...bugun nereye gitsem fatihe çarşamba pazarına gitsem acep benim kız huysuzluk edermi karar veremiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…