günaydın delf...
günaydın arkadaşlar,
beril hergün 6'da uyanıyor,sabah çok neşeli oluyor kendi kendine oynuyo tabi ben yanındaysam ben olmayınca az bişe oynuyor sonra mızırdamaya başlıyor,
keza bugün öyle yaptı gece çok terlemiştim hazır beril oynuyorken bir duş alayım dedim odadan çıkıp banyoya geçtim hemen mızırdamaya başladı,
hızlı hızlı aldım duşumu neyseki ağlamaya geçmemişti henüz ben gelince tekrar keyfi yerine geldi emzirmeye çalıştım emmedi,
hazırlandık işe geldik,her zamanki gibi yolda uyudu,öylece bıraktım,geldim yerime...
gunaydın canım
gunaydın mehlika. sen yanlış hatırlamıyorsan iş yerindeki kreşe bırakıyrosun değil mi Beril 'i?
biz dr'dan geldik
ciğerleri temizmiş çok şükür
elleri sürekli ağzında olduğu için
boğazı mikrop kapmış
öksürük şurubu verdi dr
3. ve 4. aylarda 400 gr almıştı bu ay çok şükür 700 gr almış
ama biz hala 6 kiloyu göremedik
çorba ve kahvaltıya başla dedi dr
ıhlamurun içine hipp'in bisküvisi, geceden suda bekletilmiş beyaz peynir
ve pekmez koyup püre haline getirip verecekmişim
11 gibi meyve püresi vereceğiz
öğlen sebze çorbası
ikindide yoğurt
akşam da muhallebi ver dedi
iyi de ben bu çocuğu ne zaman emzircem???????
dr'a sormayı unuttum yolda düşününce aklıma geldi
eşim de boşver dr'u sen emzirmeye devam et dedi
ssced gecmiş olsun
ek gıdalara geciş yapmıssınız hayırlı bol kilolu olsun insallah
bugün gezmeye gittik sahile baya dolandık 2 saat sonra acıktı
emzirme olanağım yoktu
hero beby nin meyve püresini aldım 4 ay üstü diyodu
bayıla bayıla yedi
ama aklım takıldı acaba yanlıs mı yaptım
hiç onlardan veren var mı
yoğurt alcaktım ama danino vardı bitek onuda sevmedim
hazır yoğurt veren var mı
ben daha ek gidaya baslamadim, benim aklima da su icirmek geliyor benimki formülmamasi yiyor gögsümü sagiyorum günlük en fazla 100cc cikiyor o da hergün degil, düsünüyorum acaba arada sirada su vermelimiyim?
açılış bende olsun bari
esmer daha yoldadır
günaydın hepiciğinize
6.30da n ur koğuş kalk yaptı
emdi oynadı son ra yatak odasından babası tarafından şutlandı.
tutku bizi çoğu gecemiz öyle zaten bi çıksa da rahatlasak dişi
fatmazehra madem eşin bu kadar sorumsuz yapma dinlen kısasa kısas yani
sced nettin aldın mı adamı eve
gunaydınnn kızlar. ege de 06. da uyandı. süz iznimi bugun kullanıyorum işe gitmedim. egenin aylık kontrolu var.
günaydın arkadaşlar,
beril hergün 6'da uyanıyor,sabah çok neşeli oluyor kendi kendine oynuyo tabi ben yanındaysam ben olmayınca az bişe oynuyor sonra mızırdamaya başlıyor,
keza bugün öyle yaptı gece çok terlemiştim hazır beril oynuyorken bir duş alayım dedim odadan çıkıp banyoya geçtim hemen mızırdamaya başladı,
hızlı hızlı aldım duşumu neyseki ağlamaya geçmemişti henüz ben gelince tekrar keyfi yerine geldi emzirmeye çalıştım emmedi,
hazırlandık işe geldik,her zamanki gibi yolda uyudu,öylece bıraktım,geldim yerime...
bizmki de gün içinde öyle,banyo yapmayı bırak küçük bir iş için başka odaya geçeyim hemen ağlıyor bir de gözü çok sulu hemen yaşları akıtıyor,bir sabahlar neşeli oluyo o zamanlar biraz tek başına oyalanıyor ben de uymuya çalışıyorum onun sesleri arasında,mızırdanmaya başlayınca alıyorum..günaydınlar....
mehlikasu bende dün hazır uyumuşken banyoya gireyim dedim uyanıkken mümkünatı yok ama senmisin giren öyle bir ağlamaya başladıki ben banyodayken nasıl çıktığımı bilmiyorum banyodan((((((((((
fatmazehra erkekmilleti işte ne yapacaksın akşam benimkide geçmiş netin başına benden meyve istiyor çilek getirseneeee diyor dedimki kusura bakma kendin git al ben yatıytorum bozuldu bana sabahları bazen hem kendine hem bana kahvaltı tabağı hazırlar artık yok sana kahvaltı dedi sesimi çıkarmadım sabah dayanamamış yine hazırlamış banada :)
ben de bir kez öyle yapmıştım ama yere koymuştum duşakabini azcık açık bıraktım tamamen açmadım ki çocuğun psikolojisi bozulmasın beni görünce:))ben evde tek başımayken duşa gireceksem ayaz'ı ana kucağına koyup banyoya alıyorum.
çamaşır makinesinin üzerine koyuyorum etrafı seyrediyor delikafadulden
kızlar sadece meme emzirenlerde su veriyormu? ben vermiyorum ama ailecek baskı var birde bizimkinin cildi kuruyor sen su vermiyosun ondan diyorlar
günaydın kızlar
günaydın cnm..
günaydınlar....
fatmazehra erkekmilleti işte ne yapacaksın akşam benimkide geçmiş netin başına benden meyve istiyor çilek getirseneeee diyor dedimki kusura bakma kendin git al ben yatıytorum bozuldu bana sabahları bazen hem kendine hem bana kahvaltı tabağı hazırlar artık yok sana kahvaltı dedi sesimi çıkarmadım sabah dayanamamış yine hazırlamış banada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?