bu topige ne oldu böyle yaww.bahar geldi herkes uçtu:))yazın düşünemiyorum topigi allahın kulu ugramaz:)
cnm bizde bugün 4 aylık olduk aynı gün doğum yapmışız,ocak 12 de doğum yaptım ben,bizim de gaz sorunumuz bitmedi,beril de uyurken kıpır kıpır o öyle böyle uyuyor ama beni uyutmuyor malesef,beril de genelde 7-8 gibi uyuyor,sabahta erken kalkıyor,arada geç yattığı oluyor,dün 9,5 ta emerken uyumaya başladı 10'da yatırdım 12 miydi 1 miydi kalktı emzirdim 3 te tekrar uyandı emzirdim ondan sonra 5'e kadar gaz sancısıyla uğraştık yatırıyorum az bişe uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum sakinleştiriyorum tekrar yatırıyorum biraz zaman geçtikten sonra tekrar ağlayarak uyanıyor,gaz sorunumuz bnir bitseydi hayırlısıyla her gece böyle uykusuz olmuyor...ecrin
Cidden nolmus burasi herkes gezmelerdemi ohhhh güzel havayi buldunuz gezin.Burasi öyle soguk durmadan yagmur yagiyor disari cikmam lazim icimden cikmak gelmiyor.Yarinda bayram heryer kapali mecbur alisverise gitmem lazim( Bizim bu gün 4 ayimiz doldu kizlar.Tek sorunumuz ben hala uykusuzum (( Benim bücür uyuyor su anda bende yattim uyuyayim dedim ama tam daliyorum mik mik sesler cikartiyor yada agliyor ben uyaniyorum uyuyamadim daha beter oldum kalktim o güzel güzel uyumaya devam ediyor.Baska bi derdimiz yok ama bu gaz kaka derdinin artik bitmis olmasi gerekiyor.Dün gece 7 de yatti 1,5 da uyandi emzirdim o uyudu ben uyuyamadim tam uyuyacagim 3 olmus vik vik kivraniyor koynuma alayim yatalim dedim bu sefer gene emmek istedi hadi emdirdim gegirme geldi kalktik odada dolanip sirtini ovaliyorum öyle bi sesle :) kakasini yaptiki esm uyandi.Altini actim saclarina kadar kaka hadi temizledik uyutana kadar sabah oldu o uyudu ben kalktim kocayi yolla oglani okula götür.Simdi bücür uyuyor ben uyuyamiyorum dayanamadim bi agri kesici aldim.Bi ümit 6 aylik oldumu artik gaz kaka sorunu kalmaz insallah yani.Diger zaman baska derdimiz yok ama uykusuzlukta dayanilmaz oldu artik bende hamileliktede uyuyamiyordum
bende çarşamba pazarına gitmek istiyorum ama gözümde yemiyor gibi:)ya bebek huysuzluk ederse diye...karar veremi,yorum napsamki?
uff yaa kalabalık ya işte bende ondasn korkuyorm neyse pazar işini bırakayım anneme gidince anneme burakırım ben salı pazarına giderim:)))bugun foruma gideyim biraz gezeyim bari..lcw den tayt almıştım büyük geldi ayrise onu degiştireyim..
cnm bizde bugün 4 aylık olduk aynı gün doğum yapmışız,ocak 12 de doğum yaptım ben,bizim de gaz sorunumuz bitmedi,beril de uyurken kıpır kıpır o öyle böyle uyuyor ama beni uyutmuyor malesef,beril de genelde 7-8 gibi uyuyor,sabahta erken kalkıyor,arada geç yattığı oluyor,dün 9,5 ta emerken uyumaya başladı 10'da yatırdım 12 miydi 1 miydi kalktı emzirdim 3 te tekrar uyandı emzirdim ondan sonra 5'e kadar gaz sancısıyla uğraştık yatırıyorum az bişe uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum sakinleştiriyorum tekrar yatırıyorum biraz zaman geçtikten sonra tekrar ağlayarak uyanıyor,gaz sorunumuz bnir bitseydi hayırlısıyla her gece böyle uykusuz olmuyor...
3 6 ay küçük degilmi mehlika ben ayrise badilerde 6 9 alıyorum ancak oluyor:)kiloluda degil anlamıyorumki niye böyle.pantolunlarıda hep 6 aylık..taytıda 18 ay aldım gözüme küçük geldi boydna iyide bol biraz degiştireyim:)
ayvalık kızlarımız hem adaş hem de burçtaş,bizim gaz sorunumuz bitmedi malesef..
meltem,cadaloz bir biz mi kaldık bu yolun garip yolcusu,şu bebelerin gaz sorunları bitseydi de biz de uyku yüzü görseydik yahuu..
kızlar hayal yıne ateslendı asıdan bırde hastaydı zaman bulup gelemedım
nete gırdıgım 2-3 dkda da hepsıburada yuzunden kkya bakamadım cunku
facebookta da yazdım hepsıburada dan sıparısı verelı 10 gun oldu gelmedı kavga kavga ıptal ettım yogurt makınasını dıgerlerı gelecek bu 10 gunde yogurt profesoru oldum zaten gerek kalmadı bana yararı da bu oldu hepsıburadanın.. sıcaklıgı ayarladıktan sonra oluyo zaten neyse sonuc cok dengesız cevaplar verıyorlar bır oyle bır boyle 5... gunde sorun cozuldu dusunun bırdaha asla oradan almam telefonları yok yazısmayla olmuyor yaa okumuyorlar dogru durust.. sonra ozur ozur 2 gunudr hala kargo cıkamadı mesela bugun kısmatse cıkacak bakalım.. ne zaman gelır hayırlısı
aman ugrasmak ıstemıyorsanız yanı beklemek oradan almayın hoya da sorun yasamıstı onun da ıkı hafta surmustu yanlıs hatırlamıyorsam
ben de daha hic veremdim canim buyuklerden baski oluyor arada ama doktor sadece anen sutu diyor israrla ben daha baska hcibisey vermedim rezene iciyor sadece anen sutunun harici bildigi ikisinin tadi sadecekızlar sadece meme emzirenlerde su veriyormu? ben vermiyorum ama ailecek baskı var birde bizimkinin cildi kuruyor sen su vermiyosun ondan diyorlar
burak da hep gozyaslariyla agliyor dudaklarini buke buke icli icli canim benim de isim gidiyor ayni senin gibi o agladikcabizmki de gün içinde öyle,banyo yapmayı bırak küçük bir iş için başka odaya geçeyim hemen ağlıyor bir de gözü çok sulu hemen yaşları akıtıyor,bir sabahlar neşeli oluyo o zamanlar biraz tek başına oyalanıyor ben de uymuya çalışıyorum onun sesleri arasında,mızırdanmaya başlayınca alıyorum..
anti parantez kızlar sizin bebişlerinde gözlerinden yaş akıyor mu?berilin çok çabuk akıyor,hatta bazen ağlar gibi ağlamaz gibi sesler çıkarıyor yanına gidiyorum bir bakıyorum yaşlar akmış gene,önceleri onun birtek gözyaşını göreyim benim de gözlerim doluyordu ağlıyordum hatta şimdi yine doldu...
ben de bir kez öyle yapmıştım ama yere koymuştum duşakabini azcık açık bıraktım tamamen açmadım ki çocuğun psikolojisi bozulmasın beni görünce:))
ben su vermeye başlamadım,sadece anne sütüyle besleniyor acaba vermemiz gerekir mi??
ecrin hasanpasadaki sali pazarini mi diyorsun onun dibinde oturuyorum ben bizim site 2 dakika sali pazarina gelince ara ama ben burakla pzara gelebilrimiyim bilmiyorum bebekle pzarada zor olur sanirim cok kalabalik oluyoir cunkuuff yaa kalabalık ya işte bende ondasn korkuyorm neyse pazar işini bırakayım anneme gidince anneme burakırım ben salı pazarına giderim:)))bugun foruma gideyim biraz gezeyim bari..lcw den tayt almıştım büyük geldi ayrise onu degiştireyim..
ayvalık kızlarımız hem adaş hem de burçtaş,bizim gaz sorunumuz bitmedi malesef..
meltem,cadaloz bir biz mi kaldık bu yolun garip yolcusu,şu bebelerin gaz sorunları bitseydi de biz de uyku yüzü görseydik yahuu..
mehlikasu
Ayni dertteymisiz ya ne olacak bizim halimiz? Büyük oglumda ben hic gaz derdi görmedim duymadim horul horul uyurduk ya ne güzeldi 3 aylik oldugu günde gece emmeyi birakmisti altini bile degismezdim yatar sabah kalkardi herhalde bunun emmeleri düzensiz o yüzden gaz derdi cekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?