benim gız da fena gazlı buraya gaz bitti diye yazmıştım meğer bitmemiş ayy çok fena oluyo yaa
hatta şimdi bile öyle ne yatıyo ne duuyo miyk miyk
evet ben de soru yaşamıştım sen de bana senin durumun daha vahim demiştin:)
pratikevden de alıyordum o da geç yolluyordu.
bebek için bebeshoptan alışveriş yaptım adamlar o gün yolladılar 2 günde elime geçti çok şaşırmıştım.
bundan sonra bebeshoptan alacam bebemin ihtiyaçlarını
sadece uyku tulumu ve ıc camasırı ıkısı de penye bız herzaman onlarlayız ede serın bıraz ev yatarken ortuyorum ama bıde havlu serdım basına ve vucuduna teremıyor artık elyaftan da terlıyo cocuklar
kibele beril de öyle olmuştu bir ara sadece uyuduğunda alıyordu memeyi neyseki 10 gün sürdü tekrar almaya başladı,inş. hayal de memeyi almaya başlar cnm,seni çok iyi anlıyorum beril emmediğinde ben de çok üzülüyordum uyusunda emsin diye gözünün içine bakıyordum,kreşe getirmeye başladığımda da bir kaç gün gündüzleri emmemişti,hamdolsun düzeldi geri,
aaa emzirme örtüsüde mi var,valla şu ticaret ehli de herşeyi düşünmüş,ama iyi düşünmüşler,ben de otobüste emzirmiştim bir kere yol uzundu,eşarbımla örttüm eşim de yanımdaydı o da kol kanat gerdi,onun haricinde bir kezde mağazanın giyinme kabininde emzirmiştim,başka da gerek kalmadı,amaan zaten 2 ay sonra ek besinlere geçcez dışarda acıkırsa dayarım meyva püresini yoğurdu emmesine gerek kalmaz..mehlika yanlız değilsin ne biberon ne emzik aldı nur.
dışarıya çıkınca da emzirme örtüsü aldım onunla emziriyorum çok rahat valla
avmde lokaNTADA HATTA BEBEK MAĞAZASINDA BİLE EMZİRDİM ÖYLEkaydirigubbakcemile3
GECE DEĞİL GÜNDÜZ TERLİYO Bİ DE EL AYAK ÇOK OYNUYO
gece çorapsız ince pijamayla ve kundaklayıp yatırıyorum.
parkyatağın üstüne de bi yazma örtüyorum
yoksa dalamıyor tekrar
aaa emzirme örtüsüde mi var,valla şu ticaret ehli de herşeyi düşünmüş,ama iyi düşünmüşler,ben de otobüste emzirmiştim bir kere yol uzundu,eşarbımla örttüm eşim de yanımdaydı o da kol kanat gerdi,onun haricinde bir kezde mağazanın giyinme kabininde emzirmiştim,başka da gerek kalmadı,amaan zaten 2 ay sonra ek besinlere geçcez dışarda acıkırsa dayarım meyva püresini yoğurdu emmesine gerek kalmaz..
ben gece gündüz çorabını ayağından çıkarmıyorum hatta bir külotlu bir kısa çorap giydiriyorum,bir de alt üst penye pijama o kaa,
kızlar hayal yıne ateslendı asıdan bırde hastaydı zaman bulup gelemedım
nete gırdıgım 2-3 dkda da hepsıburada yuzunden kkya bakamadım cunku
facebookta da yazdım hepsıburada dan sıparısı verelı 10 gun oldu gelmedı kavga kavga ıptal ettım yogurt makınasını dıgerlerı gelecek bu 10 gunde yogurt profesoru oldum zaten gerek kalmadı bana yararı da bu oldu hepsıburadanın.. sıcaklıgı ayarladıktan sonra oluyo zaten neyse sonuc cok dengesız cevaplar verıyorlar bır oyle bır boyle 5... gunde sorun cozuldu dusunun bırdaha asla oradan almam telefonları yok yazısmayla olmuyor yaa okumuyorlar dogru durust.. sonra ozur ozur 2 gunudr hala kargo cıkamadı mesela bugun kısmatse cıkacak bakalım.. ne zaman gelır hayırlısı
aman ugrasmak ıstemıyorsanız yanı beklemek oradan almayın hoya da sorun yasamıstı onun da ıkı hafta surmustu yanlıs hatırlamıyorsam
bebeklri nası giydiriyorsunuz
ben kombiyi yakmıyorum kışın aldığımız pamuklu pijama takımlartını giydiriyordum i
çinde atlet oluyor sadece sırılsıklam oluyor nur terliyor
ben de gittim 7.5 liraya iki tane yazlık incecik pijama takımı aldım onları giydiriyorum içine kısa kollu çıtçıtlı badi saDECe
gğslerim çok büyüdü yaa eskiden c cup giyerdim şimdi dd cup olmuş bulamıyorum da dd cup satıcıya sorsam aval aval yüzüme bakıyo o ne diyo sinir
nerden alacam yaa
feyza nerede ki buğleme bişey mi oldu ki
pumpa msj attım yoğun çalışıyormuş bebeler iyiymiş kkye giremiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?