2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bebeshop hem hızlı hem de uygun hatırlıyorum zaten ondan yazdım

jasmin pışpışlamayı denedim cnm,biraz uyuyor tekrar uyanıyor sürekli kıpır kıpır ben alıp emzirmessem iyice uyanıyor sonra da hadi uyut uyutabilirsen gecenin bir yarısı ayakta salla,geçen deli etti beni ayağımda sallıyorum kıpır kıpır yüzünü örtüyorum açıyor,emzirmeye çalışıyorum emmiyor yatrıyorum mızmızlanıyor zor uyudu,
bizimki biberon da yalancı emzikte almıyor malesef,bir de doyduktan sonra imkanı yok memeyi tekrar aldıramıyorum,iyice doysun hemen uyanmasın diye memeyi dayıyorum ama emmiyor,
yani sonuç başarısız(

bebeklri nası giydiriyorsunuz
ben kombiyi yakmıyorum kışın aldığımız pamuklu pijama takımlartını giydiriyordum i
çinde atlet oluyor sadece sırılsıklam oluyor nur terliyor
ben de gittim 7.5 liraya iki tane yazlık incecik pijama takımı aldım onları giydiriyorum içine kısa kollu çıtçıtlı badi saDECe

sadece uyku tulumu ve ıc camasırı ıkısı de penye bız herzaman onlarlayız ede serın bıraz ev yatarken ortuyorum ama bıde havlu serdım basına ve vucuduna teremıyor artık elyaftan da terlıyo cocuklar

kibele beril de öyle olmuştu bir ara sadece uyuduğunda alıyordu memeyi neyseki 10 gün sürdü tekrar almaya başladı,inş. hayal de memeyi almaya başlar cnm,seni çok iyi anlıyorum beril emmediğinde ben de çok üzülüyordum uyusunda emsin diye gözünün içine bakıyordum,kreşe getirmeye başladığımda da bir kaç gün gündüzleri emmemişti,hamdolsun düzeldi geri,

mehlika yanlız değilsin ne biberon ne emzik aldı nur.
dışarıya çıkınca da emzirme örtüsü aldım onunla emziriyorum çok rahat valla
avmde lokaNTADA HATTA BEBEK MAĞAZASINDA BıLE EMZıRDıM ÖYLEkaydirigubbakcemile3

sadece uyku tulumu ve ıc camasırı ıkısı de penye bız herzaman onlarlayız ede serın bıraz ev yatarken ortuyorum ama bıde havlu serdım basına ve vucuduna teremıyor artık elyaftan da terlıyo cocuklar

GECE DEĞİL GÜNDÜZ TERLİYO Bİ DE EL AYAK ÇOK OYNUYO
gece çorapsız ince pijamayla ve kundaklayıp yatırıyorum.
parkyatağın üstüne de bi yazma örtüyorum
yoksa dalamıyor tekrar

gğslerim çok büyüdü yaa eskiden c cup giyerdim şimdi dd cup olmuş bulamıyorum da dd cup satıcıya sorsam aval aval yüzüme bakıyo o ne diyo sinir
nerden alacam yaa

ay sorma canım ınsallah duzelır valla cunku kılo alımımız cok azaldı bu yuzden ve sutum de ona gore oluyo her zaman pompalayamıyorum da azalacak dıye aklım cıkıyo bızım ıkıncı ay boyle keske 10 gun surseydı ınsan cok uzuluyo uzulunce sut te etkılenıyor ac bıraksam gunduz aklına gelmez o derece yanı

feyza nerede ki buğleme bişey mi oldu ki
pumpa msj attım yoğun çalışıyormuş bebeler iyiymiş kkye giremiyorum dedi

aaa emzirme örtüsüde mi var,valla şu ticaret ehli de herşeyi düşünmüş,ama iyi düşünmüşler,ben de otobüste emzirmiştim bir kere yol uzundu,eşarbımla örttüm eşim de yanımdaydı o da kol kanat gerdi,onun haricinde bir kezde mağazanın giyinme kabininde emzirmiştim,başka da gerek kalmadı,amaan zaten 2 ay sonra ek besinlere geçcez dışarda acıkırsa dayarım meyva püresini yoğurdu emmesine gerek kalmaz..
GECE DEĞİL GÜNDÜZ TERLİYO Bİ DE EL AYAK ÇOK OYNUYO
gece çorapsız ince pijamayla ve kundaklayıp yatırıyorum.
parkyatağın üstüne de bi yazma örtüyorum
yoksa dalamıyor tekrar

ben gece gündüz çorabını ayağından çıkarmıyorum hatta bir külotlu bir kısa çorap giydiriyorum,bir de alt üst penye pijama o kaa,

annemle konuştum az önce
malum 1 hafta sonra gidiyorum tutturmuş bi hafta on gün kayınvalidende kal.direk buraya gelme ayıp olur yengen direk annesine gitse olur mu diyo.olur sevmiyom ben kaynanamı dedim biz seviyor muyduk ama gidiyorduk dedi.devir değişti dedim.iyice kızdı heral ilk buraya gelirsen almam eve kovarım dedi

önceki gün de kaynanam aradı ilk annene git özlemiştir yardım edersin memet gelince buraya gelirsiniz dedi

ben netçem yaa
ikisi de diğerine git diyo bunlar beni mi istemiyo anlamadım kialsanaalsanasmile

pumpun ve bebeklerinin iyi olmasına sevindim,
feyzayı ben de çok merak ettim,neredeki acaba,buğlem hastaydı onu dramı götürmüştür belki,
inş. kötü bir durum yoktur..

evet emzirme örtüsü ile çok rahatladım ben elalemin yanında da emzirebilirim yani başörtümle kapatmam çok zor olmuştu uçakta hem bi misafirliğe gidiyoz emzirmeye kalkıyom sanki herkes bana bakıyo gibi oluyo nur da onlara bakmaktan emmiyo
dikkati çok dağılıyo örtüyü örtünce iyi emiyo ama doyunca kavga ediyo örtüyle

bi de arabasının üstüne örtüyom ben dışarda bunu nur uyuyunca incecik
yazın da battaniye niyetine kullanırım

allah o hepsiburadanın tepesinden baksın.
3 kere alışveriş ettim ordan üçünde de 1 haftadan önce getirmediler.
tövbe dedim bi daha almam ordan.

ben gündüz kolsuz atlet+yarım kollu badi+altına da eşofman
gece de kolsuz atlet+uzun kollu ince ayaksız pijama. çoraplarda fora, cıbıl ayak yatıyor

gğslerim çok büyüdü yaa eskiden c cup giyerdim şimdi dd cup olmuş bulamıyorum da dd cup satıcıya sorsam aval aval yüzüme bakıyo o ne diyo sinir
nerden alacam yaa

dd cup ne bacım
ben 90 giyiyorum cupum noli şimdi benim

feyza nerede ki buğleme bişey mi oldu ki
pumpa msj attım yoğun çalışıyormuş bebeler iyiymiş kkye giremiyorum dedi

feyzayla konuştum.
onların işyerinin ordaki telefon hatlarında çalışma varmış o yüzden nete giremiyormuş.
mecburen bütün günbirikmiş işlerini yapmış o da :roflol:

bilsen şaşarım zati
gğs altını ölçüyon çıkan beden oluyo seninki 90
bi de gğs hizasını ölçüyon çıkan ölçü cup ölçüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…