2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

milupadan hediye paketi geldi dün bana.
içinde 2 tane pirinçli mama, nivea ıslak mendil, deneme boyu pişik kremi, bir sürü bilgilendirici kitapçık var.
kavanoz maması, nivea ıslak mendil ( 3 farklı çeşit), pişik kremi, kaşık mamaları (gene 3 farklı çeşit)te kullanılmak üzere %25 indirim kupanu var.
bir de aptamil devam sütü 2 için iki tane %20 indirim kuponu var.
aptamil kullanan bi arkadaşla buluşsak da versem ona.
2 numaraya geçince kullanır.

esmer sen milupaya skayet mesaji yazmamismiydin sen kizinca mi yolladilar neden yolladilar.

esmer milupaya üye olduğundan yolladılar demi
6. ayda yolluyorlar hamileyken yollamışlardı bana diğer ay da yollarlar sanırsam

esmer sen milupaya skayet mesaji yazmamismiydin sen kizinca mi yolladilar neden yolladilar.

yok bebelactı o.
o kadar laf saydım gönül almak için bi kavanoz mama bile yollamadılar :dilcikar:

esmer milupaya üye olduğundan yolladılar demi
6. ayda yolluyorlar hamileyken yollamışlardı bana diğer ay da yollarlar sanırsam

hee üye olmuştum oaraya.
ama bana hamileyken bişey yollamadılardı.
ilk defa geldi bişeyler.

erken doğum yaptığını anlamışlardır

hee erken doğum eden bebeleri özel sigortalar bile adamdan saymii bozuk bebe muamelesi yapii zaten, milupa mı kaale alcekti.
bak gene nerden aklıma geldi bu özel sigorta manyaklığı; aklıma geldikçe sinir oluyom

milupa facebook u takip edin kızlar kullananlar
arada bişyler yapıp hediye kupon veriyolr yada mama yolluyolar
5. aydan sonra ilk kaşık seti geliyomuş
bana bi kere muhallebi geldi geri dönmüş kargoyla yoktum eşimde almayı unutmuş
onların dediğine göre 3 kere gelmiş ama diğer 2 sinden haberim yok

bu ay yine gönderecekler bakalım
birde 5. aydan sonra kilo 7500 üzerindeyse 2 numaraya geçilebilirmiş

bide geçen gün baby star dan 2 tane bez geldi

vay vay hediye yagmuru...

ben de mi üye olsam avcaba isvicreye yollamazlarmi kiaklinialirimsmile

ben burdayım hoyaaaaaa huuuuu azmanla aman gazmanla uğraşıyom burnu tıkalı genede emmecem dii öliii ne pastası kız kök yii emii ben oğlumun okuluna gittim çağanla allahtan orda ağlamadı aşkım oğluşum şiir okudu bugün eğlenceleri vardı sınıfta gittim dinledüm geldüm duygu yükledim kendime gelükende banyonun tavanına köpük baktım emme tam karar veremedim kırık cam modeli varmış o birass hoşuma gitti gibi oldu şincikte aç karnımı doyurcam makarna yaptım kıymalı salçalı sosda yaptım iskender isteğimi giderüü belkiii kız hava pasta çekti canım baaada getüü sütüm çektii:)))

posi face te yaz bakalım sor gönderirler belkim

açıklama yapmana bile gerek yok cadoloz ilk kaşık maması setini 5. aya girdiğşinde herkese yolluyoşarmış

rüzgar maksat kargo bahanesine kapim calsin bilmiyorumkismile yalnizliktan bunalima giriyorum nerdeyse

bi sus gı gafam şişti cadıkafamçokkarıştı
benim de sütüm makarna çekti nolcek şimci

makarna değil kız yalancı iskender ona ben okadan kıyma kattım napam yiyeemdim dışarda oğlanın servisini ver okul parasını dirken param bittüü bende evde yapıvedim gel yiyek gözüm ayıpsın o şişen kafana üfiriyim ben daha anca başladım kız kmonuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…