işin çok zor canım inşallah yeni arkadaşlıklar kurarsın ordavalla hoya, esim terfi etti buraya geldik dün gece saat 2 de aradim türkiyeden gelen baskanlari gezdiriyor hala gece kacta eve geldi bilmiyorum sabah kalktigimda kahvalti etmeden ise gitti, cok yalnizlastim. gün icinde d ehicbisey yapmak gelmiyor icimden , yemek yapmiyorum simdi bakalim aksam gelince ne dicek
kızlar merhaba ben geldim geç oldu ve gidiyorum 15dk sonra bi bakıyım dedim.biizm bölgede telekom çalışması vardı o yüzden nette yokto telefonlarda komple gitti bende giremedim.sağolsun esmercim merak etmiş aradı konuştuk.buraya giremediğim için biriken işlerimin hepsi bitti vallaha iyi oldu rahat rahat okunuşurum hep içimdeydi bi yapsam şu işleri diye neyse sizde ne var ne yok
hayal ayri bir vaka canim ona bilgim yetersiz kaliyor vardir mutlaka bir cozumu ama onu da ben bilmiyorum :) neyse insalalh bir an once emer de hayal gece gunduz sen de rahat edersin canimjasmıncım gunduz emmıyor hayal hayalı ne yapacagız :roflol:
gece emsın barı dıye gozunun ıcıne bakıyorum gunduz uyuyunca kandırıyorum bazen oldur allah sut ıstemıyo su ve ıhlamur oldu mu lıkır lıkır anlamadım gıttı meme bıberon kasık ne varsa kesınlıkle almıyo sutu
anladim canim belki biraz daha denesen faydasi olur muki acaba? zor valla senin isin allah kolaylik versin canim uykusuz uykusuz ise gitmek de cok zor oluyodurjasmin pışpışlamayı denedim cnm,biraz uyuyor tekrar uyanıyor sürekli kıpır kıpır ben alıp emzirmessem iyice uyanıyor sonra da hadi uyut uyutabilirsen gecenin bir yarısı ayakta salla,geçen deli etti beni ayağımda sallıyorum kıpır kıpır yüzünü örtüyorum açıyor,emzirmeye çalışıyorum emmiyor yatrıyorum mızmızlanıyor zor uyudu,
bizimki biberon da yalancı emzikte almıyor malesef,bir de doyduktan sonra imkanı yok memeyi tekrar aldıramıyorum,iyice doysun hemen uyanmasın diye memeyi dayıyorum ama emmiyor,
yani sonuç başarısız(
ben de kolsuz citcitli body uzeri penye pijama takimi giydiriyorum ayagina da corap falan giydirmiyorum artik ama o bile fazla mi geliyor acaba kisa kollu mu giydirmeye baslasam diyorum cunku gercekten cok sicak 30 derece sanki disarda havabebeklri nası giydiriyorsunuz
ben kombiyi yakmıyorum kışın aldığımız pamuklu pijama takımlartını giydiriyordum i
çinde atlet oluyor sadece sırılsıklam oluyor nur terliyor
ben de gittim 7.5 liraya iki tane yazlık incecik pijama takımı aldım onları giydiriyorum içine kısa kollu çıtçıtlı badi saDECe
elyaf kullanmayin canim elyaf saglikli degil pamuk olsun uyku tulumu alirken buna dikkat ediyorum ben ya da penye piyamalar ile yatiriyorum yatagi bile pamuktan yaptirdi annem ozelsadece uyku tulumu ve ıc camasırı ıkısı de penye bız herzaman onlarlayız ede serın bıraz ev yatarken ortuyorum ama bıde havlu serdım basına ve vucuduna teremıyor artık elyaftan da terlıyo cocuklar
mehlika yanlız değilsin ne biberon ne emzik aldı nur.
dışarıya çıkınca da emzirme örtüsü aldım onunla emziriyorum çok rahat valla
avmde lokaNTADA HATTA BEBEK MAĞAZASINDA BİLE EMZİRDİM ÖYLEkaydirigubbakcemile3
aman iyi olmana sevindim feyzacım iyi bari kötü bişiy olmasında bizde merak ettik seni canımcım iyi olmuş bu arada işlerini halletmişsin gözünaydın olsun rahat rahat otur şimdide
işin çok zor canım inşallah yeni arkadaşlıklar kurarsın orda
kendin için yap yemeğini ye güzel güzel üzülme bak bu ay sonu annene gidecen
ben de gidecem de kadın kaynananda kal önce bana gelirsen kovarım diyo yaa üvey miyim ben
anam sizi denetleyen falan yok mu yaa
işleri istediğin gibi biriktirip yapabiliyo musun oh ne rahatmış
hayal ayri bir vaka canim ona bilgim yetersiz kaliyor vardir mutlaka bir cozumu ama onu da ben bilmiyorum :) neyse insalalh bir an once emer de hayal gece gunduz sen de rahat edersin canim
anladim canim belki biraz daha denesen faydasi olur muki acaba? zor valla senin isin allah kolaylik versin canim uykusuz uykusuz ise gitmek de cok zor oluyodur
ben de kolsuz citcitli body uzeri penye pijama takimi giydiriyorum ayagina da corap falan giydirmiyorum artik ama o bile fazla mi geliyor acaba kisa kollu mu giydirmeye baslasam diyorum cunku gercekten cok sicak 30 derece sanki disarda hava
elyaf kullanmayin canim elyaf saglikli degil pamuk olsun uyku tulumu alirken buna dikkat ediyorum ben ya da penye piyamalar ile yatiriyorum yatagi bile pamuktan yaptirdi annem ozel
emzirme ortusu nasil bisey aldin canim ben de alayim diyorum artik disarlarda olacagiz hep arabada emziriyorum ama araba cok sicak oluyor artik carpar diye klimayi da acamiyorum yaz icin baska cozum bulmam lazim
maşallah ege'ye
dr bize de bebelac 2 verdi yoğurt yapayım diye :)
hoya bence annen de kayınvaliden de seni istemiyor
nur'un hatırına katlancaklar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?