2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

al karşına söyle direk kırıldım beni çok üzdün de yoksa hiç anlamaz
iki de gözyaşı tamamdırbayanssulusmile/COLOR]

selam kızlar pek takip edemiyorum
sced,esine kızmıssın sanirim ne oldu bilmiyorum aama kırıldıgını ne hissettigini soyle derim icinde kalmasin en azzından.cok daraliyorum soylemeyince

poseidon senin işin gercekten hic kolay degil.Allah yardimcin olsun.İnsallah arkadas edinirsinde cıkar gezersin.Kendin icin biseyler yap derim

hoya senide isteemz olurlar mi laf olsun diye demişlerdir.uzme kendini sakin

selam hoşgeldin
annem diyo ki sabret diyo
boshayallersmile

ayy yoruldum bugün de yaa

örtmen naber :)
şimdilik melenk şeytan karışımı idare ediyoruz. arada bir çıkarıyor torbadaki yüzünü.
aman gece melenk olsun yeter bana, gündüz nasılsa anam uğraşıyo :roflol:

esmer :))) sen de haklisin

benimki geceleri doyuyor gunudzleri yatiyor...cok zorlaniyorum diye attim kendimi annemin yanina uyudumda kendime geldim.

hoya kız kardeisn falan yok mu??

jasmıncım elyaf kullanmıyorum aslında ben oyle yazdım kullanan varsa dıye ozel yastık var bende bogulma onlecı o da terletıyo ondan havluya sardım yastıgı herseyıomız pamuk hatta ben altına mothercaredan bır battanıye almıstık herseyı pamuk onu yayıyorum zaman zaman ama havlu daha yumusacık deneyın hem terletmıyo ozel bebek havlusu var pamuk ondan yayıyorum altına..hızlı hızlı yazınca cumleler dusuk anlamsız oluyor tabıı

öğretmenım :)) faceten yazdım sana canım ama ben o sıteden kılo cızelgesı bulamadım programın ıcındekıne baktım sadece :))

hee bıde bız 7500 oldugumuz ıcın galıba bırdaha kı ay 150gunlukken bebelac 2 ye basla dedı dr ama ben hıc baslamadım :)

kibele benimkide gunduz zorla iciyor.gece hep kalkiyorum...

ayrica cizelge demekle hata etmişim
o pprograma hayal in verilerini gireceksin aylik sonucu grafik olarak veriyor ki sanirim yapmişsin dsen onu.orda vardi alt ust sınırlar.eger sinirin icindeyse mamaya gerek yoktur belki diye demiştim canim

hoya aslinda tek kızsın el bebek gul bebk olman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…