2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cuma günü ustam var banyo tuvalaetin tavanına köpük yapılacak anam 20sinde gelecek anam gelene kaaa benim işler biter bile off offf boyadayaptırasım var emme bu bebeynen zor iş çağanı karışık meyveli püre yerken çektim eklesemmiki facee karar veremedim

kıız hoya dedenlerde beni aradı anasıynan kaynansının almadını biz hiç almayık dediler elçiye zeval olmaz benden dimesi:)))kötükedihüsoklava:

gız dedem boğazından ameliyat oldu gonuşamıyo seni gandırmışlar hacı
ebemin gulaa duymaz zati:roflol:

selam ben geldim oyy ne yoruldum:)))
jasmin evet o salı pazarı amaç gezmerk olsun canım sıılıyor anneme gelince giderim artık ayrisi anneme satıp:)
kendime etek göynek aldım çok mutluyum nedense:))benimki nöbetçi geç gelcek ohhh rahatım..

hoya bence seni kimse istemiyor dertsiz başına kimse dert almak istemiyor sen ve nur aman allahım:))))

amaan siz geçin dalganızı gayınnam melenk olmuş saa gelcem accık galcem dedim havalara uçtu
nası olsa yaz günü gafamı bozarsa giderim dedemeklava:

selam kızlar biz çok gezdik bugün oğlumla alışveriş yaptık..haftasonu kayınvalideme gidicem kastamonuya iki hafta kalıcam onlarada hediye falan aldım..
dışarısı çok sıcak ben evzaten çöl sıcağı hakim..iki gündür utku sırf zıbınla duruyo evde..bugünde dışarda kısa kollu giydirdim.zaten çok dikkat çekiyodu kısa kolluyla löp löp etler çıktı ortaya herkesin gözü utkudaydı dışarda..allahım her laf atana gülüyo bide deli ediyo beni..dua okuyorum sürekli ama çok korkuyorum nazar değecek diye:sinifsinif:

tutku nas ve ayetel kürsi okursna birşey olmaz...bugun forumda da araplar vardı ayrsite beyazya sevdiler:))maşalahhh tebarekelllaaah dediler sürekli:)))bende arapça bika.ç bişi deyince şaşırdılar nası sevindiler garipler:)))ing bilmiyolardı pek:)

uçakla önce halama gidecem ben hamileyken oğlu öldü güdemedim onun için antalyaya gidiyorum
eşim götürcekmiş kendine de bilet almış çok düşüncelidir sağolsun
ordan da babası gelip alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…