uçakla önce halama gidecem ben hamileyken oğlu öldü güdemedim onun için antalyaya gidiyorum
eşim götürcekmiş kendine de bilet almış çok düşüncelidir sağolsun
ordan da babası gelip alacak
tutku nas ve ayetel kürsi okursna birşey olmaz...bugun forumda da araplar vardı ayrsite beyazya sevdiler:))maşalahhh tebarekelllaaah dediler sürekli:)))bende arapça bika.ç bişi deyince şaşırdılar nası sevindiler garipler:)))ing bilmiyolardı pek:)
okuyorsan korkma birşey olmaz.ayriste gülüp durdu bayıldılar şebek bunlar bize okadar gülmüyor yaww:))
canım olmaz bırsey nazarlıta tak bence ben arada unutsam da takıyorum genelde gulcek tabıı annesı aaa sende masallah utkuyaselam kızlar biz çok gezdik bugün oğlumla alışveriş yaptık..haftasonu kayınvalideme gidicem kastamonuya iki hafta kalıcam onlarada hediye falan aldım..
dışarısı çok sıcak ben evzaten çöl sıcağı hakim..iki gündür utku sırf zıbınla duruyo evde..bugünde dışarda kısa kollu giydirdim.zaten çok dikkat çekiyodu kısa kolluyla löp löp etler çıktı ortaya herkesin gözü utkudaydı dışarda..allahım her laf atana gülüyo bide deli ediyo beni..dua okuyorum sürekli ama çok korkuyorum nazar değecek diye:sinifsinif:
posi sen bunalmışsın bayagı yaa..yusuf durmadı falan dersin eşine..çıkıp gezme şansın yokmu neden evdesin hep..avrupada bebekler için kreş oluyor yarım gun bırakıp kurslara vs katılsan..alışveriş yap çık gez dolaş ohhhh...yada türkiyeye gel benimle takıl:))hergun gezmeye gideriss.
canim bosuna demiyorum ya bunalima girdim diye icimden hic cikip gezmek gelmiyor zevk almiyorum artik hicbirseyden :bbo:
evet canım bebekler için..bebelere mi sürüceksiniz günes kremlerini
cok bunaldim bugün ben aksama yemek yapmadim kocam gelince eve kavga edecez :mymeka:
nazarlığıda takıyorumdaolmaz inşallah ya..allahım korusun yavrularımızıcanım olmaz bırsey nazarlıta tak bence ben arada unutsam da takıyorum genelde gulcek tabıı annesı aaa sende masallah utkuya
benim evde çok küçük ama napim canım almak istiyo..herşeye yer buldum bi mama sandalyesinede bulurum artıkgeçen sene yegenlerime almıştım niveanın 50 faktör yazlıkta bırakmıştık onu kullanırız giidnce:)))
mama sandalyesi şimdilik düşünmüyorum oyy evde yer yok koycak deli oluyorum her yer tıkış tıkış..
tutkucum senın demı kocan kastamonulu? neresnden?
posi tr de arkadaşın yokmu sürekli görüştügün dertleştigin yada orada.tlf la görüş konuş..isviçre gibi yerde de sıkılıyorsan:)))))))))))biz napalım dermişlim:)))git kuaföre havan degişir.eşin yogun çalışıyor olabilir ama seninlede ilgilenmeli belirt bence ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?