milyonculardan aldım ben cam redeyi.
elma-şeftali ver.
ya da elma-armut
ben de senin gibi dusunenelrdenim canim ek gidayi hayati boyu yiyecek nasilsa varken anen sutunu icsin bol bol diye dusunuyorum sadece parmagimin ucuyla meyvelerin tadina baktirmayi dusunuyorum 4. aydan itibaren tada alissin diyekızlar ben sütüm yettiği sürece ilk 6 ay ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum,
sadece 6.ayın sonlarında az az tattırmaya başlamayı düşünüyorum,
acaba yanlış mı düşünüyorum:uhm:
aferin sana iyi yapmissin pisirme prensesi tabi annesi yaniyor ortalik dun sitede cocuklar havuza girmeye baslamislardi demek yaz geldicnm inş. güzel haberler alırsın,ek gıdaya geçmek için erken değil mi,daha 4 aylık bile olmamışsınız,bence kısa kollu giydirmek için erken..
jasmin artık penye üstün üzerine penye kapşonlu giydiriyorum,hatta dün kısa kollu çıtçıtlı badisinin üzerine giydirdim gelişme var deemiaklinialirimsmile
oyleyse tamam canim gerci pazardan aldigimiz meyvelerde ne kadar hormonsuz onu da bilmiyoruz o yuzden sebze meyveyi mumkun oldugunca annemler kayinvaldemler meemleketten getirecekler biz etleri falan hep ordan tasiyoruz bildigimiz yerelrden bizimkielr takintili o konuda biraz koy yumurtasi falan getiriyolar bana istanbul gidalarina guvenmiyolar hic kucukyalida da organik pazar varmis telefonla arayinca eve getiriyolarmis ek gidaya gecince ordan da siparis vermeyi dusunuyorum bentazesini vermek konusunda hemfikirim. ama kavanoz mamalarda katklı maddesi yok.
şoklama yaparak uzun süre dayanmasını sağlıyorlar.
önce yüksek ısı sonra soğuğa maruz bırakarak.
zaten katkı maddesi olmadığı için hava aldığı anda 48 içinde tüketilmesi gerekiyor.
ecrin valla bu hamaratligina diyecek soz bulamiyorum artik ne gezmeden geri kaliyosun ne pasta borekten ne de burdan :)kısır,aglayan kek,kurabiye,milföy börek yap kolay olsun..
inş izin verir benimki tek ablam bile göndermyor kızına bişey olcak diye .daha hiç kendi aracımız olmadan bi yere gitmek nasip olmadı bana hep o götryor ne toplu taşımaya bindik nede bi avm gittik
elma armut kel mahmutttsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
ayni ben :) benimki de arayinca surdayim diyorum saolsun hic karismazbenimkinin haberi bile olmuyor karısının nerde gezdiğinden.
ancak ararsa nerdesiniz deyince öğreniyor hihoyyyt
:roflol:
bakalım bşeyler yaparım artık
esmer korkma çemkirmeycem cadalozun işi çemkirmek ayazımın çektiğini iyi anlıyorum erken doğum vs.
ayazım o kadar sıkıntı çekti neler atlattı.
benim kızım uyumamış onun yanında laf mı
ben sabahları takılıyom sana sen açıyon ya tükanıopuyorumnanaktan
esmer korkma çemkirmeycem cadalozun işi çemkirmek ayazımın çektiğini iyi anlıyorum erken doğum vs.
ayazım o kadar sıkıntı çekti neler atlattı.
benim kızım uyumamış onun yanında laf mı
ben sabahları takılıyom sana sen açıyon ya tükanıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?