2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kısır akşam için bilmem uygun olurmu:)
makarna yap dereotlu mayonez yogurt.
elmalu turta
aglayan kek
patattesli kek..

eşimin arkadaşları gelecek daha yeni haberim oldu akşam değil de 7 gibi gelir onlar
ev temizleyip toplamalıyım
zaten nebulsa yer onlar aa bak kısır yapmış hiç uygun mu demezler

yok feyzacım o konuda çok iyi sagolsun eşim izin verir giderim heryere.yazın yazlıga gidiyorum 20 25 gun kalıyorum arkadaşlarımla.bekarkende hep öyleydi ama biz arkadaş grubmuzla tatile falan giderdik ailelerimiz izin verirdi eşime bunları baştan söyledim ama kabul edersen evlenriim dedim öyle sıkıya gelemem ben:))

yemeğimi yedim kızımın yanına gittim uyuyordu,emziremedim uyanınca gitmem gerekecek uff zırt pırt gitmek istemiyorum çok göze batmaya başladım,geçen müd.yard.yanına getirdim berili bu kız çok ağlıyor annesi çok kaçıyor burdan diyor,şakayla karışık çok gittiğimi ima ediyor(

ben de senin gibi dusunenelrdenim canim ek gidayi hayati boyu yiyecek nasilsa varken anen sutunu icsin bol bol diye dusunuyorum sadece parmagimin ucuyla meyvelerin tadina baktirmayi dusunuyorum 4. aydan itibaren tada alissin diye
aferin sana iyi yapmissin pisirme prensesi tabi annesi yaniyor ortalik dun sitede cocuklar havuza girmeye baslamislardi demek yaz geldi
oyleyse tamam canim gerci pazardan aldigimiz meyvelerde ne kadar hormonsuz onu da bilmiyoruz o yuzden sebze meyveyi mumkun oldugunca annemler kayinvaldemler meemleketten getirecekler biz etleri falan hep ordan tasiyoruz bildigimiz yerelrden bizimkielr takintili o konuda biraz koy yumurtasi falan getiriyolar bana istanbul gidalarina guvenmiyolar hic kucukyalida da organik pazar varmis telefonla arayinca eve getiriyolarmis ek gidaya gecince ordan da siparis vermeyi dusunuyorum ben
kısır,aglayan kek,kurabiye,milföy börek yap kolay olsun..
ecrin valla bu hamaratligina diyecek soz bulamiyorum artik ne gezmeden geri kaliyosun ne pasta borekten ne de burdan :)

inş izin verir benimki tek ablam bile göndermyor kızına bişey olcak diye .daha hiç kendi aracımız olmadan bi yere gitmek nasip olmadı bana hep o götryor ne toplu taşımaya bindik nede bi avm gittik

benimkinin haberi bile olmuyor karısının nerde gezdiğinden.
ancak ararsa nerdesiniz deyince öğreniyor hihoyyyt

elma armut kel mahmutttsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

:roflol:

ben internette blogları gezerken bi kadına rastladım.
Aydın'da doğal tarım yapıyormuş. Çok müşterisi var bloglarda. Dün onunla mailleştik, ürünlerini ve fiyatlarını falan gönderdi. Buradaki organik pazarlara göre bayağı uygun fiyatları da.
Mesela aklımda kalanlar
salkım domates 4 lira
erik 7 lira
patlıcan 3,5 lira
fasulte 4 lira.

aklınıza gelebilecek her türlü sebze, meyve, ot, un, yumurta, peynir, yufka herşey var.

her hafta hasattaki ürünlere göre liste değişiyor ve bana yollayacak.
aybaşında denemeyi düşünüyorum.
mesela pekmez, tuzsuz peynir, meyve, sebze alacağım.

esmer korkma çemkirmeycem cadalozun işi çemkirmek ayazımın çektiğini iyi anlıyorum erken doğum vs.
ayazım o kadar sıkıntı çekti neler atlattı.
benim kızım uyumamış onun yanında laf mı
ben sabahları takılıyom sana sen açıyon ya tükanıopuyorumnanaktan

benimkinin haberi bile olmuyor karısının nerde gezdiğinden.
ancak ararsa nerdesiniz deyince öğreniyor hihoyyyt

:roflol:
ayni ben :) benimki de arayinca surdayim diyorum saolsun hic karismaz
bakalım bşeyler yaparım artık

hadi kolay gelsin sana benim de bugun ogleden sonra arkadasim gelecek ikizleriyle birlikte buraktan 1 ay kucuk iki kizi var kiz gorecegiz yani biz su boregi acibadem kurabiyesi ve patates salatasi yaptik annemle yanina da domates salatalik peynir cikaririm yeter bebkelr bu kadar olur sabahtan da kadin vardi yarim gun ev de temizlendi oh mis hazirim misafire

len karı bebnle uğraşmasan sen git pasta yap topkek yap oda çok güzel olii ben seviim incirli
kurabiye yap haftaya bana yardıma gelin kızlar kadın geldi konuştuk salı yada çarşamba başlıyo işlere pazartesi halıları yollıcam çok işim var çokk bugün yazlıklları çıakrcam akşamada banyoya tuvalete usta gelcek anam açaanda ağliiip duriii kız hoya bana yardıma gel bırak misafiri neyim:bbo:

yok kız bende sana takılıyorum.
sabahları bakıyorum hoya sabaha karşı gelip bize ne yazmış diye :roflol:
olsun bacım ya olur mu; herkesin çektiği kendine zor gelir.
bütün gece ayakta kalmak da kolay değildir tabiki.
insanın dengesi bozulur.

pöffff
sen hala mı çemkiriyon hacı
çağır kaynanayı baksın topaça
zati kadın geliyimiş daha ne istiyin ben tek başıma yaptım erşeyi beyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…