günaydın kızlar bugün ilk defa kızıma elma püresi verdim , acaba erken mi? gaz yapar dıye çok korkuyorum hazır gazdan kurtulmuşken geri gelmesin. ben zehrayı açtım kabak çiçegi gibi ama öksürmeye başladı ya.çokmu erken kısa kollu gıydırmek için acaba..
kızlar bugün öglen doktor kontrolümüz var kalça çıkıgı için ayy dua edin nolur inşallah düzelmiştir. hayırlı haberlerle geliriz inşallah..
ben ireme dün bebelac ın elma havuc püresini aldım
ne osevdi nede ben şimdi çöpe attım:1no2:
siz hangisini alıyorsunuz
hazır meyve pürelerini vermek ne kadr doğru ek gıdaya geçiş dönemimiz çok güzel aylara denk geldi bnce kendimiz taze meyvlerden versek daha doğru olmazmı arkidişlerim ne dersiniz
hazır meyve pürelerini vermek ne kadr doğru ek gıdaya geçiş dönemimiz çok güzel aylara denk geldi bnce kendimiz taze meyvlerden versek daha doğru olmazmı arkidişlerim ne dersiniz
ben mama sandalyesini 1.5 ay once aldim chicco polly magic 0 aydan itibaren kullanima uygun tek mama sandalyesi cok da memnun oldum 6 aya kadar ana kucagi gibi kullaniliyor yatiyor 6. aydan sonra mama sandalyesi olarak kullaniliyor boylece hem ana kucagi hem amma sandalyesi almak zorunda kalmadim artik alirken daha uzun sure kullanilabilen fonksiyonel urunlere bakiyorumbende mustela düşünüyorum canım..mama sandalyesinide ben sordumda nasıl bişey alsam bilemedim..bakim bende chicco ya
evet canım ek gıdadandır gazda kaka rengide..çok anormal değişiklik olmadığı sürece renkteki değişiklikler normal
ya ben berile külotlu çorap giydiriyorum giydirmesem üşür gibi geliyor,
berilin ayakları kışın soğuk oluyordu genellikle,iki kat giydirmeme rağmen,
onun için hala üşür gibi geliyor...
canim abartma istersen cocugu pisirecen isilik olur valla ben artik sort giydirmeyi dusunuyorum penye esofman altini dizlerine kadar siyiriuyorum disarda dolastiriken gunes alsin diye gece de coraplari cikardim gunduz de incecik merserize kisa soket corap giydiriyorum uzerine de sadece kapsonlu penye yelek giydir penye ustun uzerine poalr falan cok canim ben poalr giydirmeyeli nerdeyse 1.5 ay olacakistanbul da sıcak cnm sadece sabaha karşı biraz soğuk oluyor,bizim ev de çok sıcak aslında,neyse ben de artık kilotlu çorap giydirmeyim sadece kısa çorap giydireyim,
bir de ben düne kadar dışarda kilotlu çorap üzerine kot üstelik kotun içi penye astarlı,
üstünede kapşonlu polar giydiriyordum,çocuğu haşlıyormuşum demekkiohaoldumsmile
insallah hicbisey cikmayacak canim hadi guzel haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar bugün ilk defa kızıma elma püresi verdim , acaba erken mi? gaz yapar dıye çok korkuyorum hazır gazdan kurtulmuşken geri gelmesin. ben zehrayı açtım kabak çiçegi gibi ama öksürmeye başladı ya.çokmu erken kısa kollu gıydırmek için acaba..
kızlar bugün öglen doktor kontrolümüz var kalça çıkıgı için ayy dua edin nolur inşallah düzelmiştir. hayırlı haberlerle geliriz inşallah..
cnm inş. güzel haberler alırsın,ek gıdaya geçmek için erken değil mi,daha 4 aylık bile olmamışsınız,bence kısa kollu giydirmek için erken..günaydın kızlar bugün ilk defa kızıma elma püresi verdim , acaba erken mi? gaz yapar dıye çok korkuyorum hazır gazdan kurtulmuşken geri gelmesin. ben zehrayı açtım kabak çiçegi gibi ama öksürmeye başladı ya.çokmu erken kısa kollu gıydırmek için acaba..
günaydın kızlar bugün ilk defa kızıma elma püresi verdim , acaba erken mi? gaz yapar dıye çok korkuyorum hazır gazdan kurtulmuşken geri gelmesin. ben zehrayı açtım kabak çiçegi gibi ama öksürmeye başladı ya.çokmu erken kısa kollu gıydırmek için acaba..
ben ireme dün bebelac ın elma havuc püresini aldım
ne osevdi nede ben şimdi çöpe attım:1no2:
siz hangisini alıyorsunuz
ben geldim günaydın dedim ama beni kimse görmedi anlaşılan:1no2:
ben ilk defa geçen hafta bebelac kavanozunu deneyim dedim iğrençti tek kelimeyle....bnm aldığımda havuçlu püreydi direk attım hem kötü kokuyor hem tadı berbattı...
ama milupa hiç öyle değil....gerçekten tadı var hem meyvelerin hem pürenin...
kızlar ben sütüm yettiği sürece ilk 6 ay ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum,
sadece 6.ayın sonlarında az az tattırmaya başlamayı düşünüyorum,
acaba yanlış mı düşünüyorum:uhm:
ben de oyle dusunuyorum taze meyve vermek en guzeli hazirlarda ne de olsa uzun sure durmasi icin katki maddesi var mutlaka simdi yaz geldi bi suru gzuel meyve var bizimkielr bahceye bi suru meyve agaci dikmislerdi kayinvalidemler simdi bahce de yapiyolar domates biber salatalik vs. taze taze bize kendi bahcemizden gelecek biraz
kızlar ben sütüm yettiği sürece ilk 6 ay ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum,
sadece 6.ayın sonlarında az az tattırmaya başlamayı düşünüyorum,
acaba yanlış mı düşünüyorum:uhm:
ben geldim günaydın dedim ama beni kimse görmedi anlaşılan:1no2:
ben ilk defa geçen hafta bebelac kavanozunu deneyim dedim iğrençti tek kelimeyle....bnm aldığımda havuçlu püreydi direk attım hem kötü kokuyor hem tadı berbattı...
ama milupa hiç öyle değil....gerçekten tadı var hem meyvelerin hem pürenin...
gunaydın canım.
bugün meyve ne veriyim kızlar söyleyin bakimm .bire robotum var ama hiç kullanmadım cam rende alcam nerde bulabilirm
milyonculardan aldım ben cam redeyi.
elma-şeftali ver.
ya da elma-armut
merhaba kızlar ben geldim..dr gitmemiz lazım kontrole oyyy.eşim cuma akşamı giidyormuş çanakkale gezisine bana da ziin verirse tekirdaga kankama gitcem inş verir akşam birşey demedi ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?