2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallah .bnde bi yandan ek gıdaya başlamam gerek haftaya salı 5ay bitiyor bizde dr kontrolüne gitcez baklaım ne diycek

hazır meyve pürelerini vermek ne kadr doğru ek gıdaya geçiş dönemimiz çok güzel aylara denk geldi bnce kendimiz taze meyvlerden versek daha doğru olmazmı arkidişlerim ne dersiniz

ben ireme dün bebelac ın elma havuc püresini aldım
ne osevdi nede ben şimdi çöpe attım:1no2:
siz hangisini alıyorsunuz

ben bir kere hazır aldım onda da elma-şeftali almıştım.

hazır meyve pürelerini vermek ne kadr doğru ek gıdaya geçiş dönemimiz çok güzel aylara denk geldi bnce kendimiz taze meyvlerden versek daha doğru olmazmı arkidişlerim ne dersiniz

ben zaten evde kendim yapmayı seviyorum.
ama dışarı çıkarsam yanımda evden yapıp da götürmem, o zaman kavanoz alıyorum ancak.

elma şeftali verdim dünde karışık meyveli verdim karışığı çok sevdi bakalım deniyooruz işte aslında kendimizin yapması daha iyi emme bizim evde hiç meyce kalşmamış çağanla meyveyi taşımaktansa küçük kavanoz taşıması daha basit geldi baaa :))))

ben mama sandalyesini 1.5 ay once aldim chicco polly magic 0 aydan itibaren kullanima uygun tek mama sandalyesi cok da memnun oldum 6 aya kadar ana kucagi gibi kullaniliyor yatiyor 6. aydan sonra mama sandalyesi olarak kullaniliyor boylece hem ana kucagi hem amma sandalyesi almak zorunda kalmadim artik alirken daha uzun sure kullanilabilen fonksiyonel urunlere bakiyorum
ya ben berile külotlu çorap giydiriyorum giydirmesem üşür gibi geliyor,
berilin ayakları kışın soğuk oluyordu genellikle,iki kat giydirmeme rağmen,
onun için hala üşür gibi geliyor...

canim abartma istersen cocugu pisirecen isilik olur valla ben artik sort giydirmeyi dusunuyorum penye esofman altini dizlerine kadar siyiriuyorum disarda dolastiriken gunes alsin diye gece de coraplari cikardim gunduz de incecik merserize kisa soket corap giydiriyorum uzerine de sadece kapsonlu penye yelek giydir penye ustun uzerine poalr falan cok canim ben poalr giydirmeyeli nerdeyse 1.5 ay olacak
insallah hicbisey cikmayacak canim hadi guzel haberlerini bekliyoruz

ben de oyle dusunuyorum taze meyve vermek en guzeli hazirlarda ne de olsa uzun sure durmasi icin katki maddesi var mutlaka simdi yaz geldi bi suru gzuel meyve var bizimkielr bahceye bi suru meyve agaci dikmislerdi kayinvalidemler simdi bahce de yapiyolar domates biber salatalik vs. taze taze bize kendi bahcemizden gelecek biraz

kızlar ben sütüm yettiği sürece ilk 6 ay ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum,
sadece 6.ayın sonlarında az az tattırmaya başlamayı düşünüyorum,
acaba yanlış mı düşünüyorum:uhm:

cnm inş. güzel haberler alırsın,ek gıdaya geçmek için erken değil mi,daha 4 aylık bile olmamışsınız,bence kısa kollu giydirmek için erken..

jasmin artık penye üstün üzerine penye kapşonlu giydiriyorum,hatta dün kısa kollu çıtçıtlı badisinin üzerine giydirdim gelişme var deemiaklinialirimsmile

merhaba canım inşş güzel haberlerle gelirsiniz.

ben ireme dün bebelac ın elma havuc püresini aldım
ne osevdi nede ben şimdi çöpe attım:1no2:
siz hangisini alıyorsunuz

canım taze meyvelerden yapmak daha sağlıklı bence. ama dışarıda iken kavanozlar pratik olabilir. gerçi tamamen organik filan yazıyor üstünde ama yinede evde hazırlamak en güzeli bence

ben geldim günaydın dedim ama beni kimse görmedi anlaşılan:1no2:
ben ilk defa geçen hafta bebelac kavanozunu deneyim dedim iğrençti tek kelimeyle....bnm aldığımda havuçlu püreydi direk attım hem kötü kokuyor hem tadı berbattı...
ama milupa hiç öyle değil....gerçekten tadı var hem meyvelerin hem pürenin...

biz şorta ve kısa kolluya geçmiş bulunuyoruzz malum şu an dışarıda hava 32 derece. ve odamda klima açık çünkü felaket bir sıcak var izmirdeeeeee

gunaydın canım.

bende 6.aya geçiyorum bu hafta yeni yeni vermeyi düşünüyorum .doğru bi karar canım

tazesini vermek konusunda hemfikirim. ama kavanoz mamalarda katklı maddesi yok.
şoklama yaparak uzun süre dayanmasını sağlıyorlar.
önce yüksek ısı sonra soğuğa maruz bırakarak.
zaten katkı maddesi olmadığı için hava aldığı anda 48 içinde tüketilmesi gerekiyor.

canım herkes kendi bebeği için en iyisini bilir bence.
sen nasıl içinden geliyorsa öyle yap.

gunaydın canım.

ben şimdi gördüm günaydınn
ben mamanın tadına baktım bir kere berbattı.
artık bebe ürünlerinin tadına bakmamaya karar verdim.
çok kötü oluyorlar yaa

bugün meyve ne veriyim kızlar söyleyin bakimm .bire robotum var ama hiç kullanmadım cam rende alcam nerde bulabilirm

merhaba kızlar ben geldim..dr gitmemiz lazım kontrole oyyy.eşim cuma akşamı giidyormuş çanakkale gezisine bana da ziin verirse tekirdaga kankama gitcem inş verir akşam birşey demedi ama:))

dun bende kavanoz mama aldım organic yazıyor üstünde dogrumu bilmem.birtane aldım zaten.evde kendim yaparım diye düşündüm.bakalım sevecekmi yeni tatlara pek açık degil ayris hep püüüü yapıyor:))
birde c&a da indirim var kızlar bayagı.yagmurluk tarzı montlar vardı 19 lira.yeşil vardı sevmem o rengi diye almadım.lacivert vaqrdı o da çok kara geldi giydirdim:)erkekler içinde çok çeşit vardı haberiniz olsun..

merhaba kızlar ben geldim..dr gitmemiz lazım kontrole oyyy.eşim cuma akşamı giidyormuş çanakkale gezisine bana da ziin verirse tekirdaga kankama gitcem inş verir akşam birşey demedi ama:))

inş izin verir benimki tek ablam bile göndermyor kızına bişey olcak diye .daha hiç kendi aracımız olmadan bi yere gitmek nasip olmadı bana hep o götryor ne toplu taşımaya bindik nede bi avm gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…