günaydın kızlar
sormak istediğim bişey var cevap verirseniz çok sevinirim
biz ek gıdaya başlamadı dr 1 hazirandan sonra sadece tadımlık dedi
ben yinede arada bişeyler veriyorum
marketten milupa kavanoz elma şeftali aldım
dün ANNEM 5-6 KAŞIK YEDİRDİ sonrasında sürekli gazı oldu ve kakası koyu yeşil kahve idi
bu sabahta öyle
verdiğim gıda gaz yapmış veya kakanın rengini o değiştirmiştir öyle değilmi
biz bebelac 2 ye geçtik. ay bu da milupa gibi granul halbuki 1 numara tozdu. gene tıkanıyor biberon uçları ne etcezz? esmer bilirsin sen bilmiyorumkismile
günaydın kızlar
dün ANNEM 5-6 KAŞIK YEDİRDİ sonrasında sürekli gazı oldu ve kakası koyu yeşil kahve idi
bu sabahta öyle
bende mustela düşünüyorum canım..mama sandalyesinide ben sordumda nasıl bişey alsam bilemedim..bakim bende chicco yasağol canım. ya izmir bir felaket sıcak. gölgede 33 olacakmış bugun . sabah araba 26 derece gösteriyordu öğleni düşünemiyorummmmm
sağol tutkucum. guneş kremi işini ben dün dr a sordum. mustela dedi. bana 50 faktör. mama sandalyesine gelince ben chicco polly düşünüyırum. sen sormuştun değil mi canım ?
günaydın kızlar
bu sabahta öyle
canım tek zıbınla duruyo..ben kışın bile tek kat giydirdim..utku sıcağı sevmiyo ve bizim evde çooook sıcak oluyo..napcaz bilemme.gece bile zıbınla yatırdım valla..esmer kız katılıyorum sana yazın sıcağında çalışacam oof iznede çıkamayacağım bu sene.ama olsun gelsin gene yaz.
tutku kız çokmu kalın giydiriyon oğluşunu daha şimdiden ne isiliği.onun için ne yapmak gerekiyor pudra sürmek ve yıkamak bol bol yeterli olurmu off birde o derdimiz var dımı
delf bizim iki günümüz var yarı yaşımıza gelmemize sayılı gün ne çabuk geçiyor birde oğluşum hep yanımda olsa onunla sadece ben ilgilensem çook daha güzel olacak.
aa hadi yaa granül mü
biz daha geçmedik 2'ye bilmiyorum ki o yüzden.
aa netcez o zaman bacım yaa.
bizde haftaya cumartesi gitcez kontorle bizede kesin 'ye geçin der doktor
öyledir canım merak etme.
bizimki de her bezde farklı tipte kakalar yapmaya başladı artık.
bir de bence evde yapıp tattır derim.
hazır kavanoz mamasına alışan bebe evde yaptığını yemez çünkü daha sonra.
ya ben berile külotlu çorap giydiriyorum giydirmesem üşür gibi geliyor,
berilin ayakları kışın soğuk oluyordu genellikle,iki kat giydirmeme rağmen,
onun için hala üşür gibi geliyor...
günaydın arkadaşlar,
çok uykusuzum yinee...
delf maşaallah egeye cnm,bizim de 4 ayımız bitti bugün,
kızlar benim kız sevenlere gülücük atmıyor varsa yoksa annesi babası başkalarına çok nadir gülüyor adam seçiyor,
genellikle çatık kaşlı ve çok ciddi duruyor dışarda,
sadece kreştekilere gülmeye başladı artık..
ya ben berile külotlu çorap giydiriyorum giydirmesem üşür gibi geliyor,
berilin ayakları kışın soğuk oluyordu genellikle,iki kat giydirmeme rağmen,
onun için hala üşür gibi geliyor...
gunaydın canım sağolasın. valla ben dün şort takımla yatırdım egeyi malum izmir çok sıcakladı. gece bile dün yaprak kıpırdamıyordu pencere açık yattık . tabii ayağında çorap var üstünde de ince bir örtü . ama külotlu çorap yerine soket çorap üstüne ince birşey giydirsen üşür mü caba ? istanbul nasıl orası da sıcaklamıştır kesin. yine de sen bilirsin tabii
ben dün kombiyi kapttım tamamen kızlar.artık havlar ısındı
günaydın kızlar bugün ilk defa kızıma elma püresi verdim , acaba erken mi? gaz yapar dıye çok korkuyorum hazır gazdan kurtulmuşken geri gelmesin. ben zehrayı açtım kabak çiçegi gibi ama öksürmeye başladı ya.çokmu erken kısa kollu gıydırmek için acaba..
kızlar bugün öglen doktor kontrolümüz var kalça çıkıgı için ayy dua edin nolur inşallah düzelmiştir. hayırlı haberlerle geliriz inşallah..
günaydın kızlar bugün ilk defa kızıma elma püresi verdim , acaba erken mi? gaz yapar dıye çok korkuyorum hazır gazdan kurtulmuşken geri gelmesin. ben zehrayı açtım kabak çiçegi gibi ama öksürmeye başladı ya.çokmu erken kısa kollu gıydırmek için acaba..
kızlar bugün öglen doktor kontrolümüz var kalça çıkıgı için ayy dua edin nolur inşallah düzelmiştir. hayırlı haberlerle geliriz inşallah..
ben dün kombiyi kapttım tamamen kızlar.artık havlar ısındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?