2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
sormak istediğim bişey var cevap verirseniz çok sevinirim
biz ek gıdaya başlamadı dr 1 hazirandan sonra sadece tadımlık dedi
ben yinede arada bişeyler veriyorum
marketten milupa kavanoz elma şeftali aldım
dün ANNEM 5-6 KAŞIK YEDİRDİ sonrasında sürekli gazı oldu ve kakası koyu yeşil kahve idi
bu sabahta öyle
verdiğim gıda gaz yapmış veya kakanın rengini o değiştirmiştir öyle değilmi

gunaydın canım. aynen öyle endişelenme. gaz olması çok normal çünkü alışık olmadığı bir şey giriyor mideye. bizimki de her çorbadan ve meyve püresinden sonra çatlıyordu gazdan ama artık alışıyor yavaş yavaş. kaka rengide koyu yeşil artık.

biz bebelac 2 ye geçtik. ay bu da milupa gibi granul halbuki 1 numara tozdu. gene tıkanıyor biberon uçları ne etcezz? esmer bilirsin sen bilmiyorumkismile

aa hadi yaa granül mü
biz daha geçmedik 2'ye bilmiyorum ki o yüzden.
aa netcez o zaman bacım yaa.
bizde haftaya cumartesi gitcez kontorle bizede kesin 'ye geçin der doktor

öyledir canım merak etme.
bizimki de her bezde farklı tipte kakalar yapmaya başladı artık.
bir de bence evde yapıp tattır derim.
hazır kavanoz mamasına alışan bebe evde yaptığını yemez çünkü daha sonra.

bende mustela düşünüyorum canım..mama sandalyesinide ben sordumda nasıl bişey alsam bilemedim..bakim bende chicco ya

evet canım ek gıdadandır gazda kaka rengide..çok anormal değişiklik olmadığı sürece renkteki değişiklikler normal

canım tek zıbınla duruyo..ben kışın bile tek kat giydirdim..utku sıcağı sevmiyo ve bizim evde çooook sıcak oluyo..napcaz bilemme.gece bile zıbınla yatırdım valla..

esmer face te çevrimiçi olsana..bişey dicem

günaydın arkadaşlar,
çok uykusuzum yinee...
delf maşaallah egeye cnm,bizim de 4 ayımız bitti bugün,
kızlar benim kız sevenlere gülücük atmıyor varsa yoksa annesi babası başkalarına çok nadir gülüyor adam seçiyor,
genellikle çatık kaşlı ve çok ciddi duruyor dışarda,
sadece kreştekilere gülmeye başladı artık..

ya ben berile külotlu çorap giydiriyorum giydirmesem üşür gibi geliyor,
berilin ayakları kışın soğuk oluyordu genellikle,iki kat giydirmeme rağmen,
onun için hala üşür gibi geliyor...

terler bence artık canım yaa
ayakları elleri soğuk olması üşüdüğünü göstermez ama.
ayakları sıcaktan terleyip teri kuruyorsa ondan da soğuk olabilir.

mehlkasu canım boşver gülmesin ya..benimki her yüzüne bakana gülüyp kızıyorum bende..nazar değdircek kendine sıpa..
kilotlu çorapta çok olur artık giydirme ya rahat etsin bacakları..bentek zıbın giydiriyorum..çorap bile giydirmiyorum artık..ama şu anda ev 28 derece bizim

gunaydın canım sağolasın. valla ben dün şort takımla yatırdım egeyi malum izmir çok sıcakladı. gece bile dün yaprak kıpırdamıyordu pencere açık yattık . tabii ayağında çorap var üstünde de ince bir örtü . ama külotlu çorap yerine soket çorap üstüne ince birşey giydirsen üşür mü caba ? istanbul nasıl orası da sıcaklamıştır kesin. yine de sen bilirsin tabii

istanbul da sıcak cnm sadece sabaha karşı biraz soğuk oluyor,bizim ev de çok sıcak aslında,neyse ben de artık kilotlu çorap giydirmeyim sadece kısa çorap giydireyim,
bir de ben düne kadar dışarda kilotlu çorap üzerine kot üstelik kotun içi penye astarlı,
üstünede kapşonlu polar giydiriyordum,çocuğu haşlıyormuşum demekkiohaoldumsmile

buğlem sıcağı hiç sevmyor dün tokattan amcamlar geldi yemeğe aldım ev sıcak oldu buğlem kıyameti kopardı en sonunda soydum yatak odasına yatrdım sustu ordada 10da uyuyakaldı sıcağı hiç sevmiyor ağlıyor hemn

günaydın kızlar bugün ilk defa kızıma elma püresi verdim , acaba erken mi? gaz yapar dıye çok korkuyorum hazır gazdan kurtulmuşken geri gelmesin. ben zehrayı açtım kabak çiçegi gibi ama öksürmeye başladı ya.çokmu erken kısa kollu gıydırmek için acaba..
kızlar bugün öglen doktor kontrolümüz var kalça çıkıgı için ayy dua edin nolur inşallah düzelmiştir. hayırlı haberlerle geliriz inşallah..

ben dün kombiyi kapttım tamamen kızlar.artık havlar ısındı

ben kapatalı 1 ay oldu kaydirigubbakcemile3

haydin iyi haberle gelirsin inşallah fatma

nekadarlık seninki zehra bende 3 gün oluyo vermeye başladım dün karışık meyveli aldım onu çok sevdi şap şap yidi gaz yapma konusuna gelince benimki zaten gazlı olduğu için püre yaptımı bilmiyorum o yüzden ama sevdiği kesin biberon mamasını yemiyor bende sadece günde bir defa ikindileyin meyve püresi verme kararı aldım şimdilik bimden aldım bugünde hem sabah güneşi alalım dedik herobaby vardı 750 kuruş ondan aldım büyük oğlanada dondurma aldık geldik kısa kollulara gelince dışarlar sıcak ama hala evim çok sıcak değil biz daha hiç kısakollu giyinmedik ama ince pıjamamız yok almamız lazım artıkımın sabah haberlerimizi sunduk eyigünler oğlanı doyurım okul saati geliii

ben ireme dün bebelac ın elma havuc püresini aldım
ne osevdi nede ben şimdi çöpe attım:1no2:
siz hangisini alıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…