özel süt artıran yiyecekler.taze beyaz üzüm, dut kurusu,taze sıkılmış havuç suyu,kuru incir,tere izleyemeyen çalışan hatunlar sizin için de yazayım ben. ..
beni kocam uzaylıdır söylemesi ayıp
aklinialirimsmile
hee belli belli adamın bir kızı olmuş yere göğe sığdıramıyor ne kıymetli kızı var .ah birde oğlu olsaymış tutup şeyini koparacakmışlülülülülülü
mevlam sana sabır versin bende annem gelince çok rahatım sadece keremle ilgileniyorum herşeyimi yapıyor ama k.validem olunca herşeyi ben yapıyorum o sadece çocuğa bakıyor.zor şekerim bizim işimiz çok zor bu çocuklar yarın öbür gün akılları ermeye başlayınca bizi ibnemezler bile
ben oğlum olsun istiyordum dr. cinsiyeti kız deyince dünya başıma yıkılmıştı
eşim nerdeyse zil takıp oynayacaktı
çıktık dr.dan ohh canıma değsin kızım olcak bak dedi
en çok beni sevcek seni sevmeycek dedi
o gün gıcık kaptım heral herifealsanaalsanasmile
dinlemeyecekleri kesin çünkü onlar nazına gitcek gizli gizli yapcaklar yine yapcaklar bu çocukların hoşuna gitcek biz yapma dedikçe yapcaklar
çalışanlara allah yardım etsin zor valla.ben o nedenle hiç çalışan anne olmak istememiştim..
ibrahim saraçoğlunu kaçırdım,yemekteydim,
zerrin özer ne kadar zayıflamış öyle
nasıl zayıflamış kız? bende diyete girdiğim günden beri bir gram vermedim birde üstüne üstlük facede bütün yemek sayfalarına katıldım daha çook iştahım açıldı gitti yauv neyapacam nasıl kilo verecem eğer bu yaz tatile gitsek sıkı rejime girerdimde nasıl olsa tatile fln gittiğimde yok deyip saldım iyicene.korkum ruslarla vizede kalktı ülkem rus karısıyla dolacak ya koca giderse elden bilmiyorumkismile yularını iyi sıkmam lazım kocanınklava:
kızlar selam
çocuğu yıkayacağım ev 24 derece elektrikli soba yakıp ısıyı arttırsammı?
kızlar selam
çocuğu yıkayacağım ev 24 derece elektrikli soba yakıp ısıyı arttırsammı?
dün doktora gittik aylık kontrole, su verme meselesini sordum havalar ısındı falan dedim gerek yok diyor hala ben konuyu uzatınca çok vermek istersen emzirdikten sonra ver ve 4 su markası verdi Pınar Madran-Erikli-Nestle diğeri aklımda kalmadı başka marka su verme içerikleri bilinmiyor dedi aklınızda olsun kızlar...
biz 4 aylık olduk ama ek gıda birşey vermiyor halen dr. ben 15 gün sonra işe başlayacağımı söyledim sütünü sağ bırak 1 ay bakalım gidişata dedi...
dün doktora gittik aylık kontrole, su verme meselesini sordum havalar ısındı falan dedim gerek yok diyor hala ben konuyu uzatınca çok vermek istersen emzirdikten sonra ver ve 4 su markası verdi Pınar Madran-Erikli-Nestle diğeri aklımda kalmadı başka marka su verme içerikleri bilinmiyor dedi aklınızda olsun kızlar...
biz 4 aylık olduk ama ek gıda birşey vermiyor halen dr. ben 15 gün sonra işe başlayacağımı söyledim sütünü sağ bırak 1 ay bakalım gidişata dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?