2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eferin saa,hadi gözün aydın haftaya bugün neeye gitsem diye düşünmücen,
ayriste uslu dursun da anası gezsin:)

benim yiğenimde geziye geliyor 4 gün önce ist.-çanakkale-bursa-ankara ordan geri tokat istanbulda marmara ünv. avcılar kampüste kalcakmış bneim eve çok yakın hatta çarşamba günü izin alıp akşam gezdirmeyi düşünüyorum bakalım.ben buğlemi anneme bırakırım

hayat su veriyorum kardeşim avcılar bölgesinin ana bayisi bedavaya bağladık suyu.hiç sormadım ben doktora eğer hayat su verilmyosa ona ayrı içiryım ben yaaa:uhm:

ohh ecrin içim açıldı tertemiz şimdi.bnde yazın özellkle evleri silip süpür her yer toplu oluyorda dışarı sıcak ev serin tüm camları açıyorsun ya tertemzi her yer ışıl ışıl oluyora bayılıyorum birde dışardan geldiysen eğere kalıyosun ahhhh ahhhh evde olsa şimdi öyle yapardım kesin birde dondurma alırdım ohhhhh

dondurma geçen alcaktım hasta olurum didim vazgeçtim:)ayy yazın bende çok dondurma yiyorum kiloluk olanlarla dolduruyorum buzlugu..

doktor ömer coşkundan aslan pençesinin faydalarını duymuştum, özellikle kadın hastalıkları için, sütü de arttırırmış aynı zamanda, ben geçen gece yatmadan çayını yapıp içtim, gece kaç defa ıslandım sütten üstümü değiştirdim, tuna emerken zor yetişti, boğulacak gibi oldu, daha da sabah kalktığımda göğüslerim acıyordu doluluktan, aslında öylesine içmiştim, bu arada bir ilk daha yaşadık, kızım regl oldu, bu ikinci ayı, ilk olurken düzensiz olur ya, kızımın arkdaşları bir kez olmuşlar, ikincide çok gecikmişler, kızımın da olması gerektiği zaman biraz geçmişti, aslan pençesi çayı yaptım aynı gece, sabahı regl oldu, adeti de düzene sokarmış hem, kaynatmıyorsunuz yalnız, sadece kaynamış suyun içine koyup 10 dk bekletip içiyorsunuz, diğer otlar gibi yani, deneyenlere kolay gelsin, bir de kürek helvası da çok süt yaptı bana...

dondurma geçen alcaktım hasta olurum didim vazgeçtim:)ayy yazın bende çok dondurma yiyorum kiloluk olanlarla dolduruyorum buzlugu..

4de eve giderken sıcak olyor bnde dün aldım annemle ikimz yedik yarım kiloyu annem hazır sevmez bizm dondurmacı var ondan aldım açık maraş dondurması ohh yedim boğazlarıma bişey olmaz ben kışın bile buzdolabından içiyorum suyu

kızı kaç yaşında canım ??

acaba bnde yapıp içsem sabah regl olurmuyum kaydirigubbakcemile3

kızlar siz şu kızılcık tarhanasını duydunuzmu bebekler için çok faydalı bir tarhanaymış kastamonu yöresine ait bir tarhanaymış

daha çıkmama 1 saat var üff bugün çok darlandım yaaa boğuyor beni burası annemi aradım konuşmaya ne arıyosun yarım saatte bir iş yerinde kızmıyolarmı dedi kapattı bu kadın alem yaaa:umursamaz: bende aramadım daha

ablamı arıyım en iyisi

oo 4 temi çıkıyon sen benim daha 2 saatim var. c.tesi çalışıyomusun peki ?

oo 4 temi çıkıyon sen benim daha 2 saatim var. c.tesi çalışıyomusun peki ?

4 çıkıyorum canım cumartesi 1e kadr çalışıyoruz o gün erken çıkma hakkını kullanmıyorum aslında o gün fazladan geliyorz iş olsun patron kafayı taktı kaç kez konuştk ikna edemedik banka işi yok bişey yok gelyoz nette takılıyorz derken 1 oluyor çıkıyoruz .aslında süt iznimi cumartesi kullanblrmde ben kullank istemiyorum yarım gün diye hafta içi böyle rekn çıkmak iyi oluyor .yazın bol bol gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…