2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

uyuyodum uyandım geri yatmadan bi bakem dedim.
koce manyaksn sen diyo bana, yataktan kalkıp pc'ye bakıyom diye kaydirigubbakcemile3

valla attım koltuğu çöpe.
çok gözüma battıydı napem. :dilcikar:
rengi de solmuş zaten.
sıpıttım gitti :roflol:

yoktu sabah ama .
hatta adam diyo senin beğenmedin koltuğu almışlar işte diye.

esmer evi boşaltmak için senin gibi birine ihtiyacım var acilen
ben pek atamam kocem benden beter

hee bayılırım atmaya.
gelem bacım ferahlatam acık sizi

ne blogu ne koltugu biri bana anlatsınnnn:)

esrin benim blog var ya, sced onu okumuş.
geçen akşam oturma odasındaki ikiliği koltuğu çöpe attım ondan bahsediyoruz
bloğa yazdıydım

herkese selammm uzun zamandır gıremedım bebısler kocaman olduu nasılsınızz?annelık nasıl gıdıyorrr benım kız tosun oldu masallah

hoşgeldin neşe yoksu ortalarda neredeesin yaa.

cnm yaa facede takılıyorum kac gundur dıyorum artık foruma gırcem dıyee daha gırdım heop gırerım artık.senın bebıs nasıll?kocaman olmustur.facede varmısın sen 2010 ocak annelrınde bende varım benım kızın resımlerını gorursun

anam 1 saatir geçmişi okudum be yaaa nekdan yazıyonuz yuhh diim dahada bişiy demiyim ben size önce ben bugün neler yaptım onları anlatam gerçi kimse bugün beni merak edip nerde bu cadı karısı diye yazmamış başta bi teesif koyuyorum hepinize dün bahsetmiştim banyoyayla tuvaletin avanına köpük yaptırıcam diye akşam üstü ustalar geldi yaptı çok hoş oldu bu sabahta eşim buraya yeni baamaks açıldı oraya gittik ışıklarını değiştirdik yani armatürmü ne zııkımsa lan bi tanesini 20 liraya aldık okaaa dedim eşime eski plastikleri takak diye cıkk dedi yakışmaz atuk kokoş oldu banyonda sen gibi dedisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sora bide kendim tavanları boyadım giriştim temizliğe akşamaaa kada uğraştım bi banyo tuvaletle tabii bi çağan bi banyo anca oldiii akşamada gürhan ateşlendi büyük oğlan hayddaaa dedim benim mıçıma oturmasın diye biri beduua ittii ellame didim ateş düşürücü verdim şimdide nöbetteyim babası bekledi 2ye kaaa ben uyudum şimdide devri ben teslim aldım dün 2 tane dondurma yedidim hem gündüz hem akşam okuldada eğlencede terlemiş bugün ceremsini çekiii yavriim 3te tekrar dolven verdim geçmezse 5te acile götürtürcem babasına 5e kadar uyanığım yanii şindiçağan uyandı illede sarı kız diii hazır uyanıkken yalancı memeyi tıkıyım diyom hatta çilek rsçeline bile bautdum emme yok fayda kendi sarı ucu kara kız diii başkada bişiy demiii kaydirigubbakcemile3 gerçi yazmıştım emme ben 3 gün pazartesi yada salıdan beri meyve püresine başladım hazır veriyom bugün meyveler vardı çilek kayısı elma kiraz almış babamız emme yapmaya ana yoktuohaoldumsmile bizden havadisler bölee yarın görüşürük inşallah

heee bide içimde kalmasın kız esmer hatunu istanbulu kurrutun ankarayadamı gidiyon buluşmalara orayaa gidersen bura
yada gelcen ona göree yoksam küserim:)
havvva senin kıza cadı olcak demişya baaa çekmiş nur kızım çkeceğin var diiiyim ben saa dememede gerenk yokk yaşıyon nurda gösteriiyo zaten
kız ecrin kocanın ailesini bişiye benzetmişin çok güldüm ağaç türümüdü neydii şimdi bidaha arıyıp bulamam emme çok güldüm okuyunca:)))))

gunaydın canlarrr. hava izmirde çoookk kapalı hafif yağmur çiseledi. ama evin içi çok sıcak. ufff gezecektik bebişle. olsun gene gezerizzzz

günaydın kızlar haftasonu haftasonu nekadan miskinsiniz bee kalkın hadiii ben 3. posta çamaşırı astım bide gece uyumadım sizdaha yatıyonuz pufff sıkılmış smile(

şimdi de benden başka kimse yokkkkk :)))))))))))))))))

bu gece kesintili 3 saat uyku uyudum ilk yatış saatim 4 dü ( gün nasıl geçecek birde arkadaşım gelecek oturmaya Offfffff benim cingöz oğlummmmmmmmm

uykusuzluk çok kötü canım ya bi duş al açılırsın

günaydın kızlar
cadoloz geçmiş olsun oğluşuna

bizim kız 8 d ebabasını telefonu çalınca uyandı 9 da bi dha uyudu uyuyo halen
yarım saat sonra falnda çıkıcaz fatihe gezmeye gidiyoruz
alışveriş yapalım biraz yaz için

kendime hiçbirşey almak istemiyorum zayıflıyim diye ama böylede olmuyor
hep aynı şeyleri giyiyorum bi çabada yok zayıflamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…