günaydın kızlar şimdi Kuzeyi uyuttum bakayım dedim size.Akşam çok uykusuz geçti grip olmuş ufaklık burnu tıkanıp duruyor gece onu takip edeceğim diye doğru düzgün uyuyamadım.Pazartesi işe başlıyorum çok huzursuzum kuzey hala biberonla kavga ediyor birde gün içinde işte sütümü sağamazsam vakit bulamazsam diye korkuyorum yeni başlıyorum sonuçta
çalışan anneler gün içinde kaç kere süt sağıyorsunuz birde süt azaldımı çalışmaya başlayınca merak ettim.
rüzgar hoya sağolun kızlar şimdi iyi çorba istedi yaptım yedi ateşide çok az kaldı gözü açıldı nereye gitcez bugün gezmeye diyo bu seferde eşim fena oldu migreni tuttu gözünü açamıyodu arabanın anahtarını aldı ben hastaneye gidiyom dedi merakla onu bekliyom benide istemedi ama kötüdü rengi mengi atmıştı anam bana hasta olma sırası geliiii ben olusam mahvolurlar allah bana kuvvet versin babamız hiç uykusuzluğa gelemii zaten gene baş benim başım gidem kahvaltı hazılıyam çay kaynadı öptüm hepiciğinizi
günaydın
cadı benim gız anası duruken saa mı çekecekmiş hıh avcuna yala
anneme anlatıyom da aynı sen de öyleydin diyo
zaten ben ortaokulda falan annemi sinirlendirince senin kızın da saa benzer inşallah derdi
nur gece uyumadı bayyaa bi uğraştım uyutayım diye yok gülüyo oturuyo gündüz de taş çatlasa 2 saat anca uyumuştur
sonra gecenin bi vakti bi kaka yaptı ensesine kadar kalktık bi de nuru yıkadık o saatte
biraz daha inatlaştı uyumamak için en so kızım şimdi biz de uyuyacağız yat sen sabaH KALKINCA SENİ ÇK SEVECEM baban da yatacak hadi uyu dedim kapadı gözünü
sonra sızdı kaldı
valla dr. dedi,ydi sizi bırakıp uyumak istemez uzun uykuya yatacağını biliyo diye hakket doğruymuş
yatağına yatırdım hala uyanmaya çalışıyo ık mık hiç bakmayınca uyudu kaldı
günaydın kızlar
cadoloz geçmiş olsun oğluşuna
bizim kız 8 d ebabasını telefonu çalınca uyandı 9 da bi dha uyudu uyuyo halen
yarım saat sonra falnda çıkıcaz fatihe gezmeye gidiyoruz
alışveriş yapalım biraz yaz için
kendime hiçbirşey almak istemiyorum zayıflıyim diye ama böylede olmuyor
hep aynı şeyleri giyiyorum bi çabada yok zayıflamak için
senin gızın melenk öp de başına koy feyza
bu nur canıma okuyo nedecem bilmem
günaydın hante a.s.
oğlluşun nasıl
hante merhaba ne kadrlık oldu senin meleğin .her yediğindemi kusuyor
merhaba canım 4 gun önce 4. ayımızı bıtırıdık. her yedıgınde kusmuyor, daha dogrusu akabınde uyursa kusmuyor, uyanık oyalanıyorsa kesın kusuyor ama cok ama az, sıklıkla cok kusuyor tabii..( gavısconda kullandım bı dönem fayda etmedı reflü için olan mamadan kullandık banamısın demedı.. ne bılım ek besınlere gecınce halımız nıce olcak kım bılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?