merhaba canım 4 gun önce 4. ayımızı bıtırıdık. her yedıgınde kusmuyor, daha dogrusu akabınde uyursa kusmuyor, uyanık oyalanıyorsa kesın kusuyor ama cok ama az, sıklıkla cok kusuyor tabii..( gavısconda kullandım bı dönem fayda etmedı reflü için olan mamadan kullandık banamısın demedı.. ne bılım ek besınlere gecınce halımız nıce olcak kım bılır?
merhaba bende bugun ogrendım cok mutluyummmmmmm 5 haftalık henuz:)mükemmel bi duygu
geçmiş olsun canım düzelir byüdkçe inşallh
senin oğlun en gazman he he
nur hala kusuyor iki gün önce misafir vardı adamın üstüne 2 kere kustu
dün dr.un muayene yatağına kustu gaviscon falan vermiyorum dr. da geçer diyo ya elimde kocaman pamuklu bezle geziyom kusacağını anlayınca tutuyom ağzına
bi de cadılaştı topiğin en yaramazı oldu canıma okuyo 2 dk. ayrılamıyom başıyo çığırtyı
bazen tuvalete bile gidemiyom gece uykusu sorunlu cadının uyumayı reddediyo
bende bulamadım valla. ne denedıysem yok. ıster 3 saat dık tut yok gene yok yani. cok mok emmesınden de degıl bazıları ıste fazlasını kusuyordur merak etme dıyorlar ama öylede degıl bı gıdımda emse cıkartmayı basarabılıyo velet. tek avuntum bu kusmaların kılomuza cok yansımaması. dr da gececek kılo kontrolu normal duzeydeyse dert etme dedı ama keske olmasa tabi...yıne de buna da sukur cnm. sızın kılonuzu etkıleyecek duzeyde mı ??CADIARZUhante bende senle aynı dertten muzdaribim canım benımkıde emsin 5 dakıka sonra hemen kusuyo.bi çözüm bulamadım.
ivet ivet hem gazman hemide en yaramaz kızım sen öğretmensin benim bebem kaç aylıkd e hele baa bakem ocak 4te doğdu biri baa sölesin benim azman çağan kaç aylık ollmuş öğretmenim sende bilürsünbenimmatematiğiğm durdu bütün gece uyumadım zatiii cevap istiyom
günaydın kızlarr..casgı geçmiş olsun ogluşuna..4 ay 11 gunluk diyorum ben aynı gun dogdular ayrisle çagan.kozalak familyası dediydim.çam agacında oluyorya kozalak işte onlardan:)
oferta kaşık mamalar var canım sıkma canını alışır inş.olmadı kaşıkla bi şekilde yiyecek aç kalacak degilya gun boyu pes eder yakında:)
feyza nasılsın canım
ruzgar bende fatihe gitmek istiyorum ama hava kapalı nere gitsem oyyyyy..
mercii gözümslm kızlar nasılsınız
mama sandalyesi almaya çıkacağız ama yağmur bastırdı
dinsin diye bekliyoruz
cadı çağan 4,5 aylık sayılır.
bu çocuğun biberona karşı bir alerjisi var galiba uzaktan görünce basıyor çığlığı pazartesi işe başlıyorum oyyy oyyy ne etcem ben aç kalacak diye korkuyorum annem ben hallederim kafana takma diyor ama birde şu kaşık mamalardan alıp deneyelim bari napalım.inşallah yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?