2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selammmm

*lisede calişian bir ogretmen olarak gercekten cok sasiriyorum anaokullarindaki ogretmenlerin yaklasımına.....

*yahu su bloglara baktim da kendimi cok bos hissettim valla...neler yapıyorlar oyuncaklar, kekler, borekler...ben o enerjiyi bulamamaktan korkuyorum

*merve sanirim seninki biberon mu almiyor yazdigin ilk mesaji goremedim.biberonu kesinlikle sen verme.ve acıksın uzulme bebekler artık 4 saatlik rutinle beslenebilir.zorlamayin derim bir de....boyle konusuyorum ama biberon vermedim ama boyle yapılması gerektigini okumustum

Canım evet biberon almıyo 3mayısta başladım işe
evdeyken hiç biberon vermedim bişe başlamadan 2 gün önce denemeye başladık
hiç bi şekilde almadı iş yerim yakın günde 3 kez emziriyorum ilk hafta zar zor
ben yokken ağzına sokuşturduk alıyodu 2 gündür hiç almıyo mafoldumben

süpermiş bu blog olayı esra hiç tembelim falan deme bu bloğa yazıı yetiştirmek de az iş deyil yani ben buraya bile zor yazıyorum bazen doğum resimleri çok güzel olmuş

ananesiyle takılan demonun annesi esra

bu msj sana

dün demirin resmini eklerim demiştin kaç defa girip baktım yok:1no2:

yoksa beni kandırdın mı

rylai benımkııde tam tersi beraberken gülücükler kendi kendine konuşmalar sesler çıkarmalar başka biri geldiğinde yabancılıyor artık onlar kucagına alınca baslıyor ağlamaya. ama benım çok hoşuma gidiyo başkasına gidince ağlaması benı tanıyo biliyo artık bana atılıyo al dıye ne bileyim sevindirik oluyom bende..opuyorumnanaktan

kızlar alt komşum doğumdan geldi bugün ay bebegi görünce benim kızım kocaman geldi gözüme gerçekten büyümüş bizim sıpalar. ay özendim birden görünce yeniden düşünsemmi acepkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…