kızlar nerden bakıyoruz bloglara :sm_confused:
selam adaş
selammmm
*lisede calişian bir ogretmen olarak gercekten cok sasiriyorum anaokullarindaki ogretmenlerin yaklasımına.....
*yahu su bloglara baktim da kendimi cok bos hissettim valla...neler yapıyorlar oyuncaklar, kekler, borekler...ben o enerjiyi bulamamaktan korkuyorum
*merve sanirim seninki biberon mu almiyor yazdigin ilk mesaji goremedim.biberonu kesinlikle sen verme.ve acıksın uzulme bebekler artık 4 saatlik rutinle beslenebilir.zorlamayin derim bir de....boyle konusuyorum ama biberon vermedim ama boyle yapılması gerektigini okumustum
aman aman maşallah sevindim sorun olmamamsınanasılsın şekerim oğlumun adaş nasıl?
biz bugün aşı olduk çok şükür korktuğum kadar olmadı
bak cnm:dance:sağolun kızlar bakim bende
aman aman maşallah sevindim sorun olmamamsına
napsın demo anneannesiyle takılıyo keyfi yerinde:)
bak cnm:dance:
slm kızlar nasılsınız ne güzel buluşma var yine yaa izmit yakın aslında kocişe söylesem benide getirse ne güzel olur zemuszemus yaa bide bişey sorucam size öyküye bi haller oldu bu ara doktor bu ayda yabancılama başlayabilir demişti ama bizimki tam tersi herkese gülücük dağıtıo herkese şımarıyo ama bana millete güldüğünden daha az gülmeye başladı acayip sinirim bozuluyo valla beraberken üçüncü bi kişi gelsin yanımıza ağız kulaklarda hemen ben o kadar şebeklik yapıyorum hiç takmıyo bazen varmı böyle olan bana bi cevap versin lütfen yoksa çıktığı yeri hatırlatıcam bu sıpaya :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?