2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar,
biz , 2. doz aşılarımızı olduk geldik
aşıdan sonra calpol verdim 1 ölçek
tekrar kaç defa vermem gerekiyor,6 saat arayla verecez ama kaç kez?
acele cevap lütfen...

ekmek sevmiyor tatsız geliyormuş bey fendiye catal bardak takip ediyor

hay allahım ya maymun bunlar taklitçi maymunlar :)) benimkide dedesinin öksürüğünü taklit etçem derken boğazını tahriş etmiş şimdi gerçekten öksürüyor saf oğlum benim :)))

merve geçen mesaj yazmışsın cevap yazamadım,
kızımı kreşe bırakıyorum 3 saat arayla gidip emziriyorum,
ağladığında durmadığında falan aryorlar gidip geliyorum,mesafe yakın zaten,
beril ilk zamanlar çok ağlıyordu ama şimdilerde alıştı biraz...

slm kızlar,
biz , 2. doz aşılarımızı olduk geldik
aşıdan sonra calpol verdim 1 ölçek
tekrar kaç defa vermem gerekiyor,6 saat arayla verecez ama kaç kez?
acele cevap lütfen...

ateş oldumu ki ateş yoksa vermek şart değil. benim oğlum ateşlenmişti 4 saat ara ile dolven verdim ateşi düştükten sonrada iki kere 6 saat ara ile verdim

hay allahım ya maymun bunlar taklitçi maymunlar :)) benimkide dedesinin öksürüğünü taklit etçem derken boğazını tahriş etmiş şimdi gerçekten öksürüyor saf oğlum benim :)))

çok şekerler yaa iyiki dogurmuşum deyip duruyorum ben Şeniz

ateş oldumu ki ateş yoksa vermek şart değil. benim oğlum ateşlenmişti 4 saat ara ile dolven verdim ateşi düştükten sonrada iki kere 6 saat ara ile verdim

cnm sağlık ocağındaki hemşire ateş olabilir 6 saat arayla ağrı kesici ateş düşürücü ver dedi..

3 saatın dışında bişey vermiyolar mı
bende eve gidip geliyorum emzirmek için
ondan sordum sana nasıl yapıyosun diye
11 de 2 de 5 de yarımşar saat emziriyorum ben

3 mil yürüdüm :lepi:

67.1 iken yürüyüsten sonra 66.8 oldum. bugün hic abur cubur da yemedim

54 ile basladim hamilelige 72 ile dogurdum dün aksam 68.1 i gördüm eyvahedigeldismile

bu hizla obez olcam

yok cnm benimki yabancılamıyo öylede olsun istemiyorum zaten ama başkalarına o kadar gülsünde istemiyorum kıskanç anayım ben sanırsam bilmiyorumkismile

posi bravo böyle devam et canım...

bende ekmegi kestim 82 ile doguma gittim 73 döndüm ama ama dogumdan sonra 78 gördüm ..
şimdi spor yapıyorum..günde 2 kez...74 düştüm ama.. çok zor kilo veriyorum gibi geliyor ndense.

sen emziriyormusun peki pamuk

yok canım bi aylıktan beri hiç sütüm yok milupa bebek sütü ile besleniyor

kızlae şimdi bi kitap gördüm baya iyi diyorlar
yaşasın mutfakta annem var' diye bi kitap annabel karmel yazarı
ilk ek gıdaya geçiş için tavsiyeler ve tarifler var almayı düşündüm kitabı bilen varmı
birde ayçanın arçelik bebek robotunu alim sebzelerin en iyi sonucu haşlanarak hazırlanmasıymış çok iyiymiş benimde ek besin sıram geldi ya eteklerim tutuştu egenin 2 3 haftadır mamaylada pek arası yok geçen gittigimizdede çok almamıştı kilo eskisi gibi lök lök içmiyo mamasını 24satte 6 7 defa 120cc lik içiyo oda benim zorumla ek besine geçmem şart artık dr geçicez demişti zaten bakalım cuma günü ne olucak

kadriye abla geçmiş olsun

cadı şımarma saçın gözel dedik diye bizim gız da çok gariban korkma 2 liralık çıngıraktan bende de var

culi bence sen yokini gey

rylai hoşgeldin oh gezmişsin ne guzel..
cantanelerim çok geçmiş olsun durumu nasıl şimdi?

kadus abla gecmiş olsun.şimdi nasıl....

len hoya yokini ne sen onumu giyon
tşk ederim kızlar .bypass ile bi sorunumuz yok şükür ama akciğerlerimiz biraz sorun çıkardı onla uğraşıyoruz şimdi.ameliyat esnasında akciğerleri söndürüyorlarmış sonra tekrar şişirdiklerinde zorluk yaşanabiliyomuş o da bizi buldu ama gene de çok şükür tedavisini oluyor iyi şu anda yani...

iyi geceler kizlar aslinda uyumama lazim ama size bakayimd edim
burak uyuyor 2 gundur sokaklarda geziyrouz araba tepesinde bi iyi geldi buraga massallah araba hopladikca 3-4 gunde bir kakasini yapan oglus gitti yerine hergun kaka yapan oglus geldi cok sukur
valal ben artim hep gezdirecegim bu cocugu sanirim bizim siteden cikis yolu insaat arabalkari yuzunden delik desik ziplayip duruyi=oruz arabada ne kadar dikkat etsem de ama ise yaradi valla demek cocuk hareketsizlikten yapamiyomus kakasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…