kızlar alt komşum doğumdan geldi bugün ay bebegi görünce benim kızım kocaman geldi gözüme gerçekten büyümüş bizim sıpalar. ay özendim birden görünce yeniden düşünsemmi acepkafamçokkarıştı
hoşbulduk esracım. güzeller güzeli oğluşun ne yapıyor
ah canım oğluş aşı oldu sabahtan beri iyiydi şimdi biraz ateşi çıkmaya başladı calpol verdim mızmızlanıyo şu an ulaş nasıl
pamık nerde yav
merhaba kızlar nasılsınız sizleri özledimmmmmmmm beeeeeeennnnnnnnnn
allah analı babalı büyütsün canım. bugün bende sağlık ocağında bi bebek gördüm aynı tepkiyi verdim benim oğlan meğer ne büyümüş ama valla yeniden düşünebiliyorsan helal olsun sana fatmacım :))
ah canım oğluş aşı oldu sabahtan beri iyiydi şimdi biraz ateşi çıkmaya başladı calpol verdim mızmızlanıyo şu an ulaş nasıl
hoşgeldin canım
hoş bulduk canım nasılsın eve net aldınmı
bebişi hasta olanlara çok gecmiş olsun
Blu naber ulaşın gözleri mavi mı merak ediyodum :)
evet canım evde net var artık. bu arada geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkürler
iyiyim canım. ulaşımın gösleride boncuk boncuk maşallahı var :)))
maşllah sana benzedi yani
benimkide tıpkı babası kardeşim abla sanki fotokopisini çekmişler diyo kaydirigubbakcemile3
kızlar benim emirim ayın 26sında 4 ayını dolduracak şuan sadece beni emiyor yemek yerken parmagımla hep birkez tattırıyordum şimdi bize yemek yedirmiyor ilaki oda yiyecekmiş ne yapacagımı bilemiyorum aglıyor vermeyince ekmek veriyorum eline oyalansın diye tatsız geliyor onuda istemiyor
kızlar benim emirim ayın 26sında 4 ayını dolduracak şuan sadece beni emiyor yemek yerken parmagımla hep birkez tattırıyordum şimdi bize yemek yedirmiyor ilaki oda yiyecekmiş ne yapacagımı bilemiyorum aglıyor vermeyince ekmek veriyorum eline oyalansın diye tatsız geliyor onuda istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?