nolmuş kızlar ne gdosu aptamildemi varmış gdo
maşallah bizimde 14 mayısta 4. ayımız bitti
ayça yeni ayınız hayırlı olsun,maşaallah eceye kocaman olmuş,
ayça aramızda bir gün var yarında biz inşallah
öğretmenim senin varmı mama robotu ben kararsızımda kullananlardan bilgi almak istiyorum
yok yok ben karar verdim hızınıza yetişemiom kim ne alıyo almıyo bişeye cvp yazana kadar baska bişi okuyom topic degil İMKB mubarek
smhçim ben simdi almiam arelik ile beko aynidir.avent in de varmiş ama o epey pahalidir.simdilik almiam evdeki pişen sebxeleri deniem anim
rengarenk buldugun yerde yaz :))neye cvp verceksen atıl hemen:)
benim tek fark ettiğim daha kristal olması mahvoluyorum biberonun ucunu açıcam diye sempatiksalakcinni
şimdi bebişlerimiz için bu aletler şartmı kendi yemeklerimizi tuzsuz yapsak ya da tuz atmadan önce onların payını biraz ayırsak olmaz mı?gereksiz gördüğümden degil evin her yeri oyuncak kıyafet bebek için alet edavat doldu bunların hepsini yapmaya çalışıyoz iyi güzelde bazen para tuzağıymış gibi geliyo...
hepimizin annesi her yiyeceğimiz gıdaya ayrı aletmi kullandı?
ben de almayı düşünmüyorum...
öğretmenim
ozaman dur bi bende almayı erteleyeyim ihtiyaç olursa artık
kızlar bide bizimkinin yanağı doğduğunundan beri kızraık geçen ay dr egzaman vazalin falan kullan kuru kalmasın demişti
bu gece gittiğimiz dr yüzü atopik dermatit olmuş deyip iki krem verdi
aa bide baktık kortizonlu kremmiş dr una sorduk 5 gün kullanın dedi
gıcık kaptım yaa
hoşbuldum esmeralda :) ilk günden kendimi kaybettim bu topicte
öğretmenim
ozaman dur bi bende almayı erteleyeyim ihtiyaç olursa artık
kızlar bide bizimkinin yanağı doğduğunundan beri kızraık geçen ay dr egzaman vazalin falan kullan kuru kalmasın demişti
bu gece gittiğimiz dr yüzü atopik dermatit olmuş deyip iki krem verdi
aa bide baktık kortizonlu kremmiş dr una sorduk 5 gün kullanın dedi
gıcık kaptım yaa
ayy aneciğimin gelmesine dakikalar kaldı evi sildim süpürdüm anama yemek yaptım akaşamda fırında tavuk yapcam hemide poşette oğlanda okula gitti 30 lirada para aldı gezileri varmışş anasınıfımı masraf sınıfımı anlamadık perşembe günü ille sen gel geziye diyo bakalım çağanı bugün denicem kakınca pirinç unu pişircemonu yiyip 5e kaa durursa ben gitcem anam bakcak yadaanneannesi gitcek inşasllah dururda ben giderim çok hevees ediyo gürhan epeydir senle biyere tek gitmedik anne dedi sabah duygularım depreşti gözlerim doldu ama sallandım kendime geldim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?