2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canımhayrılısı olsun, en hayırlı anında gelsın ınsallah bebişin... hepımızın inş.

kacıncı haftadan sonra düz olmalı, yanı dogum pozısyonunu almalı cnm? :CüvCüv:

36. haftaya kadar dönerse döner sonra zorlaşır dönmesi dedi. Bakalım benim oğluş ısrarla yukarı yukarı çıkıyor. Hiç döneceği yok gibi...

Hayırlısı olsun canım,inşallah en makul zamanda gelir bebişin... Bu arada kaynanan da alemmiş yani ne var erken geliversin kızından...

ben doktorumla konuştum gece gunduz farketmez gelicem dedi.ücret falanda almıyor...

bende soracagım cnm yarın kontrolumuz var, ama aldıgım duyumlara göre gece özel olarak gelırse para ısttıyormuş, napımm gelsınde razıyız.. gercı olmasa daha ıyı olurdu ama :))):roflol:

kızlar benimde canım hiçbişi yapmak istemiyo yaa.temizlik yaptım bugün ondan yorulmuşum sanırım.sadece okuyorum valla

sorma ozge
bu ayın 25nde 5 ay oluyor gıdelı
anne gelsen nasıl olur dedım
sen becerıklı kadınsın yaparsın dedı
anne ben dogum sancısından ne anlarım dedım
basına gelınce anlarsın dedı
DAHA BISEY SÖYLEMEME GEREK VARMI?
AKLI YOK MU BU KADININ?

Demet ıyı sen temızlık yapmıssın
ben onu yapmaya mecalım yok
esımle yapcaz
bu arada kızlar persembe en ıyısı bende sorayım gelecek mı dıye
arkadasım da bnm doktorda dogurdu gelıyormus ama yınede sormakta yarar var

36. haftaya kadar dönerse döner sonra zorlaşır dönmesi dedi. Bakalım benim oğluş ısrarla yukarı yukarı çıkıyor. Hiç döneceği yok gibi...

birşey daha sormakıstıyorum, suan 35 ıncı haftadayım ve yarın randevumuz var, bugunden sonra ne kadar zamanda bır cagırıyor sızı doktorunuz? bırde su domuz grıbı polemıgı hakkında ne dusunuyorsunuz?
ınsallah bebıslerımız uygun pozısyona:uhm: gırıp annelerını zorlamazlar..

ben 34+6'dayim cuma gunu kontrolum var ondan sonra da her hafta cagirdi.
Grip icin asi olmadim, olmayi da dusunmuyorum..

bu aşı meselesi ne olacak ben hala karar veremedim.sonuçta şimdi kendimizi koruyoruzda bebekler doğunca onları nasıl koruyacağız bir sürü kişi bebek görmeye gelecek offfffff ya işin içinden çıkamıyorum ne yapsam acaba

Valla kızlar doktorunuza sorun
ben sordum mutlaka olmalısın dedı
kısmetse persembe yıne gıtcem dra
soarrım yıne
olcam ben

Ayyy uyuz oldum şimdi iyice klava: Bence de artık bişey söyleme kendi bilir.

Ben de 35 haftayı bitiriyorum ama sanırım haftada bire düşüyor kontroller. Tam emin değilim ama...

bende kimseyi sokmayı düşünmüyorum bebeğin yanına hatta mevlütte sonra yaparım diyorum ama görmek isteyene de nasıl engel olucam sonradan görme iyiki bebeği olmuş demezlermiki ne bileyim aşımı olsam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…