2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar aslında bana kalsa doğuralım biran önce diyesim var.....=(domuz gribinin kritik evresine girilmiş rabbim korusun hepimizi=(

senin doğumuna ne zaman veriyor doktor:lepi:

valla her gitmemde soruyorumm daha belli olmaz diooo, sata göre beklemeliyiz dioo satım da 4 ocağı gösteriooo ay nasıl beklerim 4 ocağııı, ama bu cumartesi çatı muayenesi yapılacak belki bi tahminde bulunurr, size zaman verdimi doktor??

anamm yakınısss, sen hangi hast. gidiyosunn??

benim bebek tüpüş bebek şimdiye kadar tüp bebek merkezine gidiyordum şimdi ise doğum için hastane bulamadım daha bakalım işte.bu arada bilge nasıl bir hastane doğum servisini filan gezdinmi odaları personeli filan nasılmış biliyormusun canım

zaman geldi durdu sanki hiç ilerlemiyo günler biran önce geçsede bebişlerimize bi kavuşsak sağ sağlim hayırlısıyla

vallaha ofertacım benimki öle hastane mastane havasında değil pek küçük biryer ama kızımıda orda doğurdum çok memnunum doktorumdan doktorumda başka hastaneye gitmiyor çünkü hastanenin yarı ortağı=)doğal olarak orda alıyor sadece ama dediğim gibi doktorumla iletişimim çok önemli benim için=)bilirmisin bilmiyorum ama yeşilpınara giderken nasıl tarif ediyim başarı tıp merkezi diye bir yer var orası=)

Yildiztabya Bilge Hastanesi'nde ikili test yaptirmak istedim, kendi hastanem uzak diye, labaratuvardaki bayan ikili testin ne oldugunu bilmiyordu, arkama bakmadan kactim

küçükköy bilge dimi=)bide bizim burda var bilge hastanesi biliyorsundur ..ordamı yapıcaksın nasipse doğumunu=)zemuszemus
efett küçükköye gidiyorumm orda yapcam inşallahhh
valla canım ben çok araştırdım bissürü de doktor değiştirdim ama sonunda bilgede meltem hanıma sindi içim.. doğum olarak ta iyi referanslar aldım hatta başhekimden nilüfer hanımla ilgili onay bile aldım :)) karar senin ama ben memnunum orda doğum yapan 3 arkadaşım da var onlar da memnun kaldılarr
zaman geldi durdu sanki hiç ilerlemiyo günler biran önce geçsede bebişlerimize bi kavuşsak sağ sağlim hayırlısıyla

aynen yaaaaa :S

ndk cım benimde alabiliriz ayın 28 gibi dedi ama 2 gün için bebek sene kaybetmesin diyor bekle azıcık diyor ocağa sarkıcak =)bakalım=)ilk kızımda sezeryandı ondan gün seçebiliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…