2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

başarıyı biliyorum ama tarzı hastane gibi olmadığı için güvenipte gitmedim hiç

Yildiztabya Bilge Hastanesi'nde ikili test yaptirmak istedim, kendi hastanem uzak diye, labaratuvardaki bayan ikili testin ne oldugunu bilmiyordu, arkama bakmadan kactim

:roflol::roflol:hahahah kesin sana orda çalışmayan biri denk gelmiştir kız orda tüp bebek merkezi var bilmezlermi....ama sevmiyorum o hastaneyi ben neden bilmem üstelik amcamızın oğlu ameliyatta görevli yardımcı olduğu halde istemedim oraya gitmek=)birde tabi bilmemnerelerimi görmesini istemediğimden dolayı o ayrı bişey :roflol:

biliyorum orayı annem giderken hep önünden geçiyoruz güzel bir yer ama içine girdim bir defa ama tabi üst katlarını hiç görmedim poliklinik katında işimiz vardı.bencede doktorla iletişim çok önemli bende o yüzden kendi doktorumdan vazgeçemiyorum ama adamın önerdiği hastanerinde maşallahı var yani maddi açıdan hala araştırıyoruz o yüzden.

ndk cım benimde alabiliriz ayın 28 gibi dedi ama 2 gün için bebek sene kaybetmesin diyor bekle azıcık diyor ocağa sarkıcak =)bakalım=)ilk kızımda sezeryandı ondan gün seçebiliyoruz...

yılbaşından sonra özel hastaneler sigortalı hastalarından %70 kesinti alacakmış diye duydumm bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıı?? şuan %20 ödüyoruss %70 olursa bayağı bi değişcek fiyatlarr 31 aralıkta aldırsammı ne çocuuu :))))

Allah Allah demek tup bebek merkezi de var, guldurdun beni opuyorumnanaktan

onu bilmiyorum be güzelim eğer öyle bişey varsa epey uçuk yani ne analamı varki sigortalı olamanın o zaman=bbo:

hangi hastanenin ne kadar fark uygulayacağı 1 ocaktan sonra belli olacakmış hatta uygulamaya almayacak yerlerde olabilir diyorlar ama ben hastanelerin bu fırsatı kaçıracağını hiç sanmıyorum.talih bize vurdu ben istedimde 31 aralığı doktor çok erken dedi bu arada cidden çok fark olacağını düşünüyorum çünkü maddi olarak.

benim hastaneden mesaj geldi"fiyatlar degismedi" diye. bakalim cuma gorecegiz degisti mi degismedi mi:ecrin_bebek:

benim fiyatlar %100 bile artsa sorun olmaz cok uygundu zaten

31 aralik'ta sezeryan olayim dedim ben de anneme yerlere yatti gulmekten :)

tek dusunen ben degilmisim demmek ki, sevindimopuyorumnanaktan

başarıyı biliyorum ama tarzı hastane gibi olmadığı için güvenipte gitmedim hiç

evet küçük bir yer zaten önce allahıma sonra doktoruma sonra songül ebeme emanetim =)kızımıda orda doğurdum sezeryanla çok memnun kaldım bakalım nasipse bu seferde memnun kalırım inş=):Saruboceq:

merhaba kızlar
biz evimize geldik çok şükür şimdi kızım uyuyor ben de size bakayım dedim.
geçmişe fazla bakamadım birisi ultrason kilosuyla gerçek kilosunu sormuş onu görmüştüm
doğumdan hemen önce ultrasonla bakılmadı sadece nst'ye bakıldı ama yaklaışık 1 hafta önce bana 2730 demişlerdi oysaki kızım 2530 doğdu yani biz ultrasona göre küçük doğduk.
başka sorular var mıydı bilmiyorum ama ben aklıma gelen birkaç şeyi yazayım;
öncelikle 35. haftasanıa gelen herkese biran önce çantalarınızı hazırlayın demek istiyorum sabah suyum geldiği sırada çanta hazırlamakla uğraşmam mümkün değildi.
kendiniz için pijama almanıza gerek yok hastanede gecelik kullanıyorsunuz normal de olsa sezeryan da olsa farketmiyor özellikle önden açılanları tavsiye ediyorlar iki tane gecelik 1 sabahlık götürmekte fayda var. ben yanıma bol miktarda hasta bezi vs almıştım hiçbirini kullanmadım hep hastaneden verdiler öncesinde sorun boşuna yer kaplamasın. bebek için aldığımız hastane çıkışları çok büyük geldi iri bebek bekleyen arkadaşların dışındakiler imkanınınz varsa bir tane de prematüre kıyafet alın bence. emzirme atleti çoookk rahat çok memnun kaldım. benim hastanemdeki bebek hemşiresi bebek için mustela ürünlerini kullanın dedi, henüz bakım malzemesi almayanlar düşünebilirler.
şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. hıııı bu arada müthiş ağrılarım oluyor ama gidip ağrı kesici yaptırıyorum dimdik ayakta geziyorum kaydirigubbakcemile5

Belde Tip'a gitmistim ilk iki sefer, kadin beni oyle bir strese soktu ki anlatamam, deli miydi neydi, biraktim sonra hemen

hosgeldiniz evinize :)

bilgiler icin tesekkurler, biz de hayirlisiyla bir gorsek uyudugunu

kızına da sanada kocaman bir maşallah diyeyim önce.sonrada geçmiş olsun canım.ne güzel bu güzel haberlerini okumak inşallah ağrılarında çabucak geçerde rahat edersin.ne de tatlıdır şimdi o minnoş kokla annesi bol bol bizim içinde.

kızlar ben kaçıyorum eşim geldi herkese iyi geceler diliyorum .....doğurmayın sakın üleyyynnnnnnnnnnnnn=)sıkın dişinizi=)

kızlar bende çıkıyorum belim çok ağrıdı bilgisayar başında herkese iyi gecelerrrrrr....

onu bilmiyorum be güzelim eğer öyle bişey varsa epey uçuk yani ne analamı varki sigortalı olamanın o zaman=bbo:
valla sorma
bencede yaaa
hehehheh şaka maka ama cidden uçuk artarsa fiyatlar aldırırık bir iki günden bişi olmas dermişimmm :)))
evet küçük bir yer zaten önce allahıma sonra doktoruma sonra songül ebeme emanetim =)kızımıda orda doğurdum sezeryanla çok memnun kaldım bakalım nasipse bu seferde memnun kalırım inş=):Saruboceq:
hazdi hayırlısı gülümmm sezeryan ne kadar orda???

ayy canım benimm demek doğum yaptınn ne güsel maaşallah barekallah darısı başımıza inşallahhhhhhh, napıyo şimdi prensesinnn?? yerim onu yerrr

kuzumm tebrikler bitanem
demek hala ağrıların oluyo geçmiş olsun
nasıl meme emiyomu sütün varmı
epidural sezeryandan memnun kaldınmı
bugün dr epidural spinal öneririm dedi ama
evet usg ye göre bazen fazlada bazen azda çıkabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…