kuzumm tebrikler bitanem
demek hala ağrıların oluyo geçmiş olsun
nasıl meme emiyomu sütün varmı
epidural sezeryandan memnun kaldınmı
bugün dr epidural spinal öneririm dedi ama
evet usg ye göre bazen fazlada bazen azda çıkabiliyo
kızlar ben geldım
merhaba kızlar
biz evimize geldik çok şükür şimdi kızım uyuyor ben de size bakayım dedim.
geçmişe fazla bakamadım birisi ultrason kilosuyla gerçek kilosunu sormuş onu görmüştüm
doğumdan hemen önce ultrasonla bakılmadı sadece nst'ye bakıldı ama yaklaışık 1 hafta önce bana 2730 demişlerdi oysaki kızım 2530 doğdu yani biz ultrasona göre küçük doğduk.
başka sorular var mıydı bilmiyorum ama ben aklıma gelen birkaç şeyi yazayım;
öncelikle 35. haftasanıa gelen herkese biran önce çantalarınızı hazırlayın demek istiyorum sabah suyum geldiği sırada çanta hazırlamakla uğraşmam mümkün değildi.
kendiniz için pijama almanıza gerek yok hastanede gecelik kullanıyorsunuz normal de olsa sezeryan da olsa farketmiyor özellikle önden açılanları tavsiye ediyorlar iki tane gecelik 1 sabahlık götürmekte fayda var. ben yanıma bol miktarda hasta bezi vs almıştım hiçbirini kullanmadım hep hastaneden verdiler öncesinde sorun boşuna yer kaplamasın. bebek için aldığımız hastane çıkışları çok büyük geldi iri bebek bekleyen arkadaşların dışındakiler imkanınınz varsa bir tane de prematüre kıyafet alın bence. emzirme atleti çoookk rahat çok memnun kaldım. benim hastanemdeki bebek hemşiresi bebek için mustela ürünlerini kullanın dedi, henüz bakım malzemesi almayanlar düşünebilirler.
şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. hıııı bu arada müthiş ağrılarım oluyor ama gidip ağrı kesici yaptırıyorum dimdik ayakta geziyorum kaydirigubbakcemile5
kuzumm hoşgeldin naberr? nedir durumunn senle yakındı tarihlerimiz sanki??
epidural falan istemiorum ben yaa korkuyorumm olumsuz çok etkilerini gördüm çevremde :s
sorma yaa m..çım kalkmıyo pc başına geçmeye desem kapatmazlar dimi topicikaydirigubbakcemile3hoş geldin kacak bir görünüyorsun bir yok oluyorsun özletin kendini
face ye yazdım cadı
senle aynıyız fakat
ben sezeryan olacağım için tarih belli
tabi önceden bi, aksilik çıkmazsa sabırsız olmazsa
sağlıcakla bekliyoruz canım
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı
ya dr bana epidural falan dedi ama anestezist karar verecekmiş
heryerden taciz ediyorum seni:jeyyar:sırnaşık şey
no epiduralllllll:enbuyukkk:
kuzumm tebrikler bitanem
demek hala ağrıların oluyo geçmiş olsun
nasıl meme emiyomu sütün varmı
epidural sezeryandan memnun kaldınmı
bugün dr epidural spinal öneririm dedi ama
evet usg ye göre bazen fazlada bazen azda çıkabiliyo
face ye yazdım cadı
senle aynıyız fakat
ben sezeryan olacağım için tarih belli
tabi önceden bi, aksilik çıkmazsa sabırsız olmazsa
sağlıcakla bekliyoruz canım
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı
ya dr bana epidural falan dedi ama anestezist karar verecekmiş
iyi aksamlar anneler nasilsiniz,ben cok gerginim 38. hafta bebeğim 2900 gr doktor normalden küçük diyor çok üzülüyorum,haftaya bir gün belirleyeceğiz sezeryan için .bu cumarteside nst var
haftaya cuma büyük ihtimal doğum olucak çok tedirginim,zayıf doğan bebekler sarılık oluyor dediler çok üzüldüm.zaten 8 aralıkta izne ayrıldım 25 aralıktada doğum olacak adam akıllı dinlenemedim bile onunda gerginliği var üstümde öff bööle işte bunalım moddayım
iyi aksamlar anneler nasilsiniz,ben cok gerginim 38. hafta bebeğim 2900 gr doktor normalden küçük diyor çok üzülüyorum,haftaya bir gün belirleyeceğiz sezeryan için .bu cumarteside nst var
haftaya cuma büyük ihtimal doğum olucak çok tedirginim,zayıf doğan bebekler sarılık oluyor dediler çok üzüldüm.zaten 8 aralıkta izne ayrıldım 25 aralıktada doğum olacak adam akıllı dinlenemedim bile onunda gerginliği var üstümde öff bööle işte bunalım moddayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?