2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kuzumm hoşgeldin naberr? nedir durumunn senle yakındı tarihlerimiz sanki??
epidural falan istemiorum ben yaa korkuyorumm olumsuz çok etkilerini gördüm çevremde :s

scedsedu
evınıze geldıgınıze cok sevındım
allah saglıkla buyutmek nasıp etsın
o guzel yavrunu benım ıcın de öp

sende hosgeldın ndk arkadasım
ben bu topıce baya gec tanıstım
bende ocak annesıyım
kısmetse ocak 5 dogumum
sanırım senınde 4 ocak

Merhaba kizlar
Uykusuzluktan bayiliyorum bi bakip cikicam biton da sayfa .Bu gün dogran yok galiba. Bende bu kosturmaya bu gün dogurmadim ya doktor biraz zor cikarticak bu cocugu benden dedim.Ilk 3 ay cikma cocugum diye dua ediyodum bu seferde cik diye yalvartacak bizi.

evinize güneş dogmuş ne güzel ailenle sana uzun mutlu saglıklı günler dilerim

kuzumm hoşgeldin naberr? nedir durumunn senle yakındı tarihlerimiz sanki??
epidural falan istemiorum ben yaa korkuyorumm olumsuz çok etkilerini gördüm çevremde :s

face ye yazdım cadı
senle aynıyız fakat
ben sezeryan olacağım için tarih belli
tabi önceden bi, aksilik çıkmazsa sabırsız olmazsa
sağlıcakla bekliyoruz canım
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı

ya dr bana epidural falan dedi ama anestezist karar verecekmiş

meltemcim hoş geldin evin işleri sana isyan bayragını actırmış belli oluyor

iyi aksamlar anneler nasilsiniz,ben cok gerginim 38. hafta bebeğim 2900 gr doktor normalden küçük diyor çok üzülüyorum,haftaya bir gün belirleyeceğiz sezeryan için .bu cumarteside nst var
haftaya cuma büyük ihtimal doğum olucak çok tedirginim,zayıf doğan bebekler sarılık oluyor dediler çok üzüldüm.zaten 8 aralıkta izne ayrıldım 25 aralıktada doğum olacak adam akıllı dinlenemedim bile onunda gerginliği var üstümde öff bööle işte bunalım moddayım

kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim

ağrılar malesef oluyor aslında bu biraz da benden kaynaklanıyor kızımın herşeyini ben yapacağım diye diretiyorum kimseye dokundurtmuyorum sanki başkası yapamazmış onun canını acıtırmış gibi hiseediyorum onun için de çok yoruluyorum ve dikişlerim ağrıyor. ilk iki gün fazla sütüm olmadı ama şimdi çok şükür yetiyor tabi süt olsun diye duyduğumuz herşeyi yiyorum içiyorum sizin için de faydalı olur yazayım kendi yaptıklarımı:

-bol bol hurma yiyorum
-yaklaşık 1 lt süt içiyorum
-ayva kompostosu yiyorum
-rezene çayı içiyorum günde 2 fincan kadar
-sütlü tatlı yiyorum günde 1-2 kez
-ve tabi ki 2 lt kadar su içiyorum

epidural ile spinal arasında fazla fark yokmuş canım sadece epiduralde hastanede ağrı kesiciyi o beline taktıkları yere gönderiyorlar omuzunda bi aparat oluyor ordan veriyorlar spinalde ise kalçadan ağrı kesici yapılıyor.
ben epidural sezeryandan çok korkuyordum ameliyatın her aşamasında uyanık olamam diyordum ama korktuğum gibi olmadı rahat geçti çok şükür bundan sonrası benim kendime dikkat etmemle ilgili olacak sanırsam. bu arada sezeryan olduğu için hala kocaman bi göbeğim var

canım tarih belli demişsin kaan bey ne zaman geliyor?

Askitom
Merhaba nasilsin?Gittiniz mi doktora?

Bocuk
Nasilsin canim?Sabah 4 de misafirlerim geldi yoldan ondan sonra uyku yok bende.Gecede döndüler cok önemli isleri vardi burda.Bizim günlük normal hayatimiz mecbur devam etti oglani götürdüm okula sonra tiyatroya vs vs bi yandan misafirlere yemek hazirla onlar gitti evin icin dandini evi toparladim .Ne zaman temizlik yapsam misafir geliyor ardindan bi daha yapmak zorunda kaliyorum.Neyse artik yataktayim birazdan uyucam yasasin :)))

menekse81
Hayirlisi olsun az kalmis dogumuna.Üzülme o zamana kadar kilo alir bebisin daha.Ama sariligin kiloyla alakasi yok gibi geliyor bana benim oglum 4 kilo normal dogumda dogdu ama sarilik vardi bende sanki suni sanci icin verilen serumdan süpheliyim . Ama emzirince 2 günde sarilik filan kalmiyor merak etme,

canım üzülme yaa, böle daha da yıpratırsın kendiniii, 2900 gram hiçte az bi kilo değilll daha 25 aralığa 10 gün var 3300 doğar kesinnn kaydirigubbakcemile5

scedcedu
Nasilsin? Anne olmak cok güzelmis di mi Hadi kurtuldun artik bi sürü sorudan hastane cantasi yada bebek bezi vs vs :)

kıslar juliet den haberi olan varmııı onun sat önde gidioduu doğurdumu acabaa???

canım üzme kendini de bebişini de, ben cumartesi günü doğum yaptım 37 haftalıktım kızım 2500 gr doğdu normalden küçük ama çok şükür sağlık problemi yok 3-3.5 doğup sağlık problemi olmasındansa 2,5 doğup sağlıklı olması daha güzel değil mi? sarılık konusuna gelince nerdeyse her bebek sarılık oluyor mavi ışığın altında yatırılınca da geçiyor çok önemli bi rahatsızlık değil. biz bugün doktora gittik biraz sarılık başlangıcımızz da varmış ama dr endişelenmeyin dedi kan tahlili bile istemedi ki adamın kiraladığı adını unuttum mavi ışık küvözü var eğer ciddi bişey olsa kan tahlili isteyip bize bu aleti verirdi. hiçç gerilme Allah başka dert vermesin bebişlerimizin tek sorunu bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…