2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yat dinlen istirahatet canımallahtan hayırlısını iste korkma canınıda sıkma hiçbişiy olmaz bacaklarını uzat yat keyfine bak moralde çok önemli unutma sakın daha dışarı çıkıp geziyim falan demedinlenmene bak bebişi doğurunca ararsın bu yatmalarını:ecrin_bebek:

hoşgeldin güle güle
evet yatınca hareketi arttı
zaten seninki istesen şimdi doğar doğum hastanesinde

evet canım moral cok onemlı benımkısı cok bozuldu ama allahtan gelen bırsey hayırlısını versın sag saglım kucagıma alayımda yeter bana yok artıkk dısarıya adımımı dahı atmam evde popişimi bile kaldırmadan yatcam kocamda ızınde allahtan bu hafta herseyı yapar o annem pazar gıttmıstı artık haftaya yanındayım dıyorropuyorumnanaktan

ben koçtaş için dediydim zaten
sağlık için harcanan paraya acımam
benim koca da seninki gibi
:umursamaz:

bizim durumumuzU anlatan bi atasözü var culi
bizim tavuk bi yumurta yumurtlar yedi mahalle duyar elin kısrağı küheylan doğurur sesi çıkmaz
sositososito

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben sana ne dedim
beni güldürme
kasıklarım ağrıyı zaten
gülemmiyom :roflol:

hoşgeldin güle güle
evet yatınca hareketi arttı
zaten seninki istesen şimdi doğar doğum hastanesinde

kocamda öyle diyo zaten bana hazır adam doğurtuyum demiş gitmişken doğurupta gelseydin diyo kendini benide kurtarsaydın diyo ama yok öyle yağma dedim tolga ve kızlarının 9 aydır kahrını çektim acıkta onlar benim nazımı çeksinler dedimzemuszemus daha cuma günü samsunlularla buluşucam sen bi arkadaşa daha dicem diyodun dedinmi canımcım sedaydı ismi sanırsam sizde gelin yaa ben sizlerlede tanışmak istiyorum kocaişte tepemde hadi yatak diyee oğlanı uyuttum hadi diyo sanki kırklı bebek uyuttu 6 yaşında erkekimi uyuttu yanına yatıpta:gitme: ay bu arada bebeğe aldığımız emzikleri abisi emdi bu akşam gülmekten yerlere yattık babasıyla bide diyoki kardeşim emsin beğenmediğini ben emicem diyo bi kaç çeşit aldıkta hangisini isterse diyeee bişiyde diyemiyoruz kıskançlık falan olmasın diye ama gülmedende edemedim yanii bişiy değil bebeği emzirirken benim koca danamda emecem derse şaşırmıcam yanii:lepi:

canım bu cok hassas bi konu gercekten
kardes kıskanclığı bazen ciddi boyutlara geliyor
insallah öyle bir problem yaşamazsın

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben sana ne dedim
beni güldürme
kasıklarım ağrıyı zaten
gülemmiyom :roflol:

bakarsın kanala iniverir meloş tek niyetim bu

seda topiğe girmiş ama denk gelmedik geçmii okuduysa haberi vardır
ben de çok istiyom gelmeyi ama dediğim gibi doktor işini ayarlayamadım
sonra da inşallah gelmeye çalışacam bakalım

yerim ben o abiyi
alışır annesi arada sever arada kıskanır
ama emeceğini sanmam

Son düzenleme:
canım bu cok hassas bi konu gercekten
kardes kıskanclığı bazen ciddi boyutlara geliyor
insallah öyle bir problem yaşamazsın

evet ama bizdende çok meraklı kardeşine her dışarı çıkmamızda bişiler alıyo dün okuluna gittim dışarı çıkınca öğretmeniyle görüşiyim diye öğretmeninede sürekli kardeşinden bahsediyomuş ama oda aynı şeyi dedi kıskandığı için bu şekilde tepki verebilir dedi allahtan yaşına göre çok olgun bir oğlum varzaten son 2 haftadır servisede verdim onu ordada bi problem yaşamadık rabbim korktuğum yerlere uğratmadı hala anasınıfında olup ağlayan arkadaşları var benimki iyi alıştı yani bide elinde kozuda varçünki kardeşi olcakya kullanmıyo bize karşı onu ama baabasıda çok ilgileniyo herhafta sinema buz pisti onu eyliyoz kendini 2. plana atılmış diye düşünmesin diye şimdide sınıfta doğumgününün derdinde ocak 29da babası arabalı pasta yaptırıcak okulda arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle kutlıcakmış anam bende destan gibi yazdım vallaha benim oğlum abi juli teyzesi senin kınında kardeşi olcak inşallah o duyguyuda tadarsın-tatlicadiarzu-

ayy insallah
bende iki kızım olsun istiyom
son ikiz oğlan istiym
cok mu sey istiyom delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…