kızlar yarım saate kadar evden çıkıyorum dr a gidicem
bu gün bebeğim daha az oynuyo
hakkımızda hayırlısı
gelince yazarım tekrar
hayırlısı olsun cnm..idrar yolu enfeksiyonu ilaçla fitille tedavi ediliyor,drun herhangi bir tedavi uygulamadımı bu konuda..
bende genel istiyorum ya dayanamam o ameliyathane ortamına.inş. saglıcakla alırsın kucagına bebişini.benimde 5 ocakta kalbim yerinden çıkcak ama ben korkuyorum.dogumdan degil sonrasından
aslında bende o ortamdan dolayı genel istiyorum...
bocuk ,delf h.g delf bebiş nasıl.annelik nasıl anlat bakalım nasıl geçiyo bi gününüzŞeniz
iyiyim kızlar sağolun kızım uyududa biraz ev topaldım birazda buraya bakiyim dedim giriyorum okuyorum arada çıkıyorum bu sefer laf atmaya fırsat verdi
ben yiyiim çok şükür çok çabuk toparladım ağrım sızım hiçbişeyim olmadı darısı sizlere inşallah
kadusum bi hafta daha beklicez pazartesi tekrar gidicemkızlar günaydın dün hiç giremedim topiciğimize çok yoğundum.geçmişi de okuyamadım haliyle .şöyle bi göz attım ama hepsini okuyamadım.ndk yi gördüm.nerelerdeydin ndk bizi merakta bıraktın.hoyayı gördüm grip olmuş.geçmiş olsun hoyacığım.aşıdan sonra mı grip oldun?ateşim var demişsin?inş.hasta olmazsınjjuliet sen nasısın?ne dedi dr doğum tarihin konusunda?gerisini okuyamadım.ben de bugün gideceğim dra akşamüstü.benim de 2-3 gündür baya baya sancım oluyor.karnımda gerilmeyle başladı ama şimdi regl sancısı gibi oluyor hele dün gece tamam doğuruyorum heralde dedim...şimdi geçti şükür...bakalım dr ne diyecek?benden bu kadar inş.iyi haberlerle dönerim dr dan dua edin kızlar...
maşallah bebişinemerhaba kızlar...
doktordan geldik bizde
24 aralık perşembe doğum tarihimiz...
11 de hastanede olacakmışız 1 gibi sezaryana alacaklarmış...
2.850 olmuş bzm bebiş...haftaya 3 kiloyu geçer dedi...
bizden haberler böyle...
var mı sizlerden haberler?
merhaba kızlar...
taze anneler bebeklerinin fotolarını ne zaman koyacaklar ki?
erkeklerin girmesi neden yasak olsun ben anlayamadım? bi de bu nasıl yasaklanır komik:) bir kere google den gebelikle ilgili arattığın herşeyde burası çıkıyor, adam bana yasakmış dur girmiiiim mi diyecek?
bfg ben normal olacagım kısmetse
hastane neden bu kadar cok hasta bezı ıstedı kı
satmak ıcınmı
kantınımızde var ordan alabılırsınız dedıler cunku
algor cnmm
elma
cok ama cok faydalı
bıyerde okudum
haftada en az 4 elma yıyen bayanın
normal dogum yapması daha kolay oluyormus
ben haftada 1,5 2 kg yıyorumdur
fena sardım elmaya
severek yıyorum
herkesede tavsıye ederım
kızlar yürüyemiyorum ya okadar çok ağrıyoki bacaklarım belim daha 35 haftalığım ve çok şişti heryerim ben yerimden kalkana kadar eşim bütün evin işini yapar valla bide sancım çok var
önerileriniz için sağolun kızlar,o dediğiniz salataları çok severim ama içinde cevizle yiyebileceğimi sanmıyorum,
zaten şurda doğuma ne kaldıki,benim temennim doğumdan sonra yiyebilmem,
bir de şunu anladım ilk aylarda bazı şeyleri yemek için kendimizi zorlamamalıyız,
ilk aylarda bebeğimizin beyin gelişimi için eşim cevizleri kırım önüme dayıyordu,o zaman bir tiksindim,
yemicem dediğim halde zorla ağzıma sokuyordu,sonra noldu hiç yiyemez oldum,
ilk aylarda rahat olacaz canımız bne istiyorsa abartmadan yicez ben bunu öğrendim,
muzu da çok severdim ondan da tiksindim,artık muzu da yiyemiyorum:umursamaz:
kızlar ben bugün saat 4 te doktora gidecem
sezeryan için gün alacam
ayrıca nst ye bağlanacam
şimdiden heycan bastı
saat 4 ü nasıl beklicem bilmiyorum
bebişimi göreceğim için çok heycanlıyım
sağol canım
aslında ben daha park yatağımızı bile almadım
onuda bu hafta halletmeyi düşünüyorum
yatağı, süngeri,uyku setini aynı gün halledecem
belki uyku seti almam yerine nevresim takımı alırım
henüz karar vermiş değilim
ben karar verene kadar doğum yapmazsam iyidiryasakkelime
kızlar bu saat oldu
hala kahvaltı yapmadım
cnm hıc ıstemıyor,
hazırladım ole onumde duruyor
2 kılo vermısım zaten
nasıl olduysa
ya acaba bebege zarar verırmı kılo vermıs olmam
merhaba kızlar...
doktordan geldik bizde
24 aralık perşembe doğum tarihimiz...
11 de hastanede olacakmışız 1 gibi sezaryana alacaklarmış...
2.850 olmuş bzm bebiş...haftaya 3 kiloyu geçer dedi...
bizden haberler böyle...
var mı sizlerden haberler?
ben geldimmmmmm kızlarrrr
kızlar yarım saate kadar evden çıkıyorum dr a gidicem
bu gün bebeğim daha az oynuyo
hakkımızda hayırlısı
gelince yazarım tekrar
kadusum bi hafta daha beklicez pazartesi tekrar gidicem
maşallah bebişine
sağlıkla kkucağına alırsın insallah
spinal mi olucan
delf ve rüzgar hosgeldiniz taze anneler
nasıl gidiyor bebişler nasıl
yaa bende neden kimse yazmıyo diyorum srekli abone olduğum konulara bakıyorum yok yok
değişti ya topik abone olmamışım buna :mymeka:
uff
rylai canım geçmiş olsun hadi güzel haberlerle gel
benim tarih belli oldu tatlım 29 aralık salı inşallah sağlıcakla bekliyoruz
yok cnm genel olacam....korkuyorum zatenmafoldumben
bakalım nasıl geçecek?
kanka sen daha doğurmadınmı kiii :))))
rüzgarr kıznın resmini ben görmeden kaldırma ne olur
olmadı face ye koy
ben bi yemek falan yiyim geliyim aç kaldım bugün
kanka sen beni taktın bu farmvilleye kendin oynamıyon hayırdır bi çıkmadım netten yaaa[/B]
korkma canım
uyucan uyancan bebişin kollarındayerimseniben
bu arada sezeryanı genel olmak isteyen arkadaşlar haastanede çalıştığım için söylüyorum kesinlikle tavsiye etmem bi kere ne olursa olsun bebek etkileniyo daha pasif çıkıo anne karnından ayrıca siz ayılmaya çalışırken bebekle ilgilenemiyosunuz spinalden korkmanıza gerek yok çünkü çok heycan yaparsanız ilaç veriyolar zaten sakinleştirmak için bebek çıktıktan sonrada dikiş esnasında uyutuyolar bi on dakka hani en azından buna güvenerek deneyebilirsiniz
korkma canım
uyucan uyancan bebişin kollarındayerimseniben
bu arada sezeryanı genel olmak isteyen arkadaşlar haastanede çalıştığım için söylüyorum kesinlikle tavsiye etmem bi kere ne olursa olsun bebek etkileniyo daha pasif çıkıo anne karnından ayrıca siz ayılmaya çalışırken bebekle ilgilenemiyosunuz spinalden korkmanıza gerek yok çünkü çok heycan yaparsanız ilaç veriyolar zaten sakinleştirmak için bebek çıktıktan sonrada dikiş esnasında uyutuyolar bi on dakka hani en azından buna güvenerek deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?