2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun cnm..idrar yolu enfeksiyonu ilaçla fitille tedavi ediliyor,drun herhangi bir tedavi uygulamadımı bu konuda..

bende genel istiyorum ya dayanamam o ameliyathane ortamına.inş. saglıcakla alırsın kucagına bebişini.benimde 5 ocakta kalbim yerinden çıkcak ama ben korkuyorum.dogumdan degil sonrasından

bocuk ,delf h.g delf bebiş nasıl.annelik nasıl anlat bakalım nasıl geçiyo bi gününüzŞeniz

meraba kızlar nasılsınız cumartesi izne çıktım tam evde keyif yapıcam diyodum ki 20 lik dişim azdı çok hasta yaptı beni o gün bugün yatıyorum anca kafamı kaldırdım geçmişi okuyamadım ama ne var ne yok bilmiyorum umarım herkes iyidir bu gün kontrolüm var gitmişken bi serum taktırıcam inşallah kendime gelirim kafamçokkarıştı

almış bulundum ben bi kere ama bizim yastıklar pamuk oda terletiyo.bakalım baş edemezsem yaptırırım.pamuktan yatak yorgan yastık.

hoş geldin hemşerim nasılsın yeni anne bebiş nasıl

hoş bulduk canım nasılsın
hamdolsun iyiyim cnm,sen nasılsın?
mikilin nasıl,bugün de geç kalkıp mikisini uzatmamışsındır umarımkaydirigubbakcemile3

selamlar herkese doğum yapalnar artmış
yapmayanlarda son hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım

ana bugün taze anneler bizi ziyaret ediyorlar,
biz hala gün sayıyoruz

kızlar yazdıklarımıza cok dıkkat edelım

AZ ONCE BASKA BIR TOPICTE GORDUM
ADAMIN BIRI KONU AÇMIŞ
GERÇı BÖYLE ŞEY NASIL OLR AKLIM ALMIYOR
AYRICA KONU BASKAYDI AMA
ERKEKLERIN UYE OLMASI YASAK DEGıLMıYDı?

canım marka olarak ne aldın uyku setini ben bulamadım korumalı olanlardan..

hastane cantamı hazırladımda az once kaç tane bebek bezı koymak lazım bılemedım ya?

ayvalık canım ben 2 tane hemşireye verilecek çantaya koydum kendı çantamada 15 tane koydum..

canım marka olarak ne aldın uyku setini ben bulamadım korumalı olanlardan..

ayvalık canım ben 2 tane hemşireye verilecek çantaya koydum kendı çantamada 15 tane koydum..

ooo..ben bı tane hemsıreye vermeye koydum 7 tanede cantama acaba cokmu yapıyolar azmı koymusum ben cogaltayım barı belkı kızım cok kakalı olurkaydirigubbakcemile3

kızlar yarım saate kadar evden çıkıyorum dr a gidicem

bu gün bebeğim daha az oynuyo

hakkımızda hayırlısı

gelince yazarım tekrar

h.g rüzgar bebişin nasıl?sen nasılsın agrı sızı varmı

hamdolsun iyiyim cnm,sen nasılsın?
mikilin nasıl,bugün de geç kalkıp mikisini uzatmamışsındır umarımkaydirigubbakcemile3

ana bugün taze anneler bizi ziyaret ediyorlar,
biz hala gün sayıyoruz

iyiyim kızlar sağolun kızım uyududa biraz ev topaldım birazda buraya bakiyim dedim giriyorum okuyorum arada çıkıyorum bu sefer laf atmaya fırsat verdi

ben yiyiim çok şükür çok çabuk toparladım ağrım sızım hiçbişeyim olmadı darısı sizlere inşallah

Dımple cnm hayırlı haberlerle gel ınsallahhh

kızlar bende cıkıyorum komsuma gıdecem
epeydır gıdemedım
gelınce gorusuruz

geçmiş olsun cnm,
kızlar yarım saate kadar evden çıkıyorum dr a gidicem

bu gün bebeğim daha az oynuyo

hakkımızda hayırlısı

gelince yazarım tekrar
hadi bakalım güzel haberlerle gel..

maşaallah cnm,çabuk toplamışsın,iyi olmanıza sevindim,

merhaba kızlar...
taze anneler bebeklerinin fotolarını ne zaman koyacaklar ki?
erkeklerin girmesi neden yasak olsun ben anlayamadım? bi de bu nasıl yasaklanır komik:) bir kere google den gebelikle ilgili arattığın herşeyde burası çıkıyor, adam bana yasakmış dur girmiiiim mi diyecek?

kızlar belki uzun kaalıcanız paketiyle birlikte götürcem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…