2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynıyız cnm....bende haftaya perşembe 11de hastanede olacam...yatış işlemleri yapılacak...benide 1 gibi alacakmış doktorum doğuma

geçmiş olsun canım
bebeğinede maşallah kafana takma herşeyin hayırlısı olsun

sevcanım maşallah hoşgeldin sefalar getirdin ne güzel haberler getirdin maşallah maşallah size
alışveriş bir numaralı rahatlatıcımdır benim
hayırlıs olsun canım

canım face koy resmi orda daha sınırlı kişi görür
demek problem buymuş hee
sağlık olsun sağlıcakal geldi ya leyla kızın
taze anne uyuttunmu

canım benım göğüs ucumun biri içerde çıkmazda emziremezsem diye korkuyorum onun için bi gögüs çıkarıcı alayım ne olur ne olmaz dıyorum alanlar varsa ne marka aldınız kızlar..
canım benim göğüs uçlarım içe dönük bu benimde en büyük korkumdu
aventin bi göğüs koruyucusunu aldım hemşirede önerdi
bide lansinol marka göğüs ucu çıkarıcı diye bişey var hem fiyatı uygun nette aratırsan görürsün ne olur ne olmaz diye onu aldım
inşallah sorun olmaz yaa
çıkcak diye bişey duymadım bide hemşire banyodan sonra yumuşayınca masaj yap çıkarır gibi dedi denedim inan öyle bişey olmadı

slm kızlar nasılsınız biz bugün 2. doktorumuza gittik bebeğin kilosuna 2616gr dedi...15 gün önce 1880 demişti... 15 günde 800 gr alırmı sizce???
birde ölçümleri geri çıktı bu sefer bir önceki kontrolde
BPD: 31+6 FL:32+0 AC:31+6 yani tam haftasında çıkıyordu hepsi
bugün ise
BPD: 32+3 FL: 34+0 AC:32+6 çıktı AC ve BPD geri çıktı ama bişey demedi doktor..
NST ye girdik sancım çıkmadı bebeğin kalp atışları 140-160 arasıydı karnın açmı tatlı yemedinmi falan dedi... halbuki karnım tokdu yemek yiyip gitmiştim.
hareketleri nasıl dedi olanı söyledim..
önce nst ye aldı sonra ultrasonla baktı ultrasonlada kısa baktı bebeğin iyi kalp atışıda iyi dedi kafam karıştı hem önce kalp atışına zayıf deddi sonrada iyi dedi CADIARZU

maşallah maşallahh canım benim
aa
sizinkileri 38 de alacaklar desenize
hadi bakalım sağlıcakla inşallah
tarih belli olunca dahada heyecan sarıyo inan

Sdsmt
benım kardesım tıp fakultesınde ogrencı
nstnın normal olanı 140 la 160 arası dedı
gecen hemsıreye de sordum o da aynını dedı
ıcın rahat olsun kalp atısları ıyı

poseidon öyle düşünme bunalım yapma farklı şeylerle uğraş bence hepimiz aynıyız bi ruhsal sıkıntı avr üzermizde aynı şekldeyiz oana bakrsan bnde aynıyım

Ay kızlar bugun hastalık dlısı oldum cıktım
basım agrıyo yaaaa
geçmiş olsun canım

sedoşum bu farklı dr mu her usg farklı sonuç verebiliyo
bendede olduğu oldu temkinli olmakta fayda var ama çok geri değilki kafana takma lütfen
benimde nst de çok hareketli kalp atışları çok yüksek çıkmıyo ama dr olabilir sen günde 12 hareket yapıyomu ondan haber ver dedi
canını sıkma kuzucumm
kızının o ara uyuyacağıda tutmuş olabilir annesi

Sdsmt
benım kardesım tıp fakultesınde ogrencı
nstnın normal olanı 140 la 160 arası dedı
gecen hemsıreye de sordum o da aynını dedı
ıcın rahat olsun kalp atısları ıyı

evet canım bende öyle biliyordum yani 120-180 arası normal sayılıyor ama en güzel değer 140-160 arası ama kafamı karıştırdı işte...
biz doktorlarada güvenemeyeceksek kime güvenicez

Neyse kızlar ben cıkıyorum
kendınıze ıyı bakın
hıcbırseyı dert etmeyın
unutmayın bu kılal gecıcı
kendımızı sevelım
bak bebegımız gelecek kısmetse
onların pesınden kostururken aynı zamanda ev ıŞı yemek derken
verırız bız o kıloları
yaz olunca hergun sokaga cıkar hem bebıslerımızı gezdırırız
hemde kendımız gezerız...optum hepınızı

canım bu doktor 15 gün öncede gittiğim doktor yani diğer değerlerde bu doktorun usg sine ait..
bu cihaza göre kızım 32.haftada 1880 34.haftada 2616 gr
eğer doğruysa kilosu maşallah kızıma 15 günde iyi bakmışım kaydirigubbakcemile3

Selam herkese iyi akşamlar nasilsini kızlar?bende bugün nst ye girdim çok şükür benim kızımda çok iyi kalp atislarida çok iyi bekliyoz bakalım normal dogum olucam inşallah o yüzden bende bir tarih yok henüz sizleri oluşumda tarih belli olunca dahada heyecanli olur insan

Görüsürüz sonra, dogru hayatimiz bebek olcak, kendimize ait vaktimiz kalmicak. ins. uslu olur bizim veletler.

Hersey güzel gitsinde maasallah, burda hicbirse bakmadi doktor bana gecen gün ben de bebegi görmek icin carsambayi bekliyorum simdi.

hadi hayirlisi, Allah kolay bir dogum nasip etsin güzel ve saglikli bir bebeis olsun ins.

benimde belli değil tahmini tarih var ama ben ozamanı bekleyeceğini sanmıyorum 27 ocak çıkıyor usg de
hakkımızda hayırlısı olsun...

ben hep zannederdimki yurt dışında kontroller daha özenlidir usg ye daha dikkatli ve uzun bakarlar falan sanıyordum ama neredeyse hiç bakmıyorlar kaydirigubbakcemile3

AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn :Saruboceq:

yani
şöyle diyim benim dr da kafası büyük 2 hafta ilerde işte bacakları uzun
şekerden etkilenmemiş demişti bi 10 gün evveli sonrasındaki kontrolde kafası bacakları normal gövdesi büyük şekerden etkilenmiş dedi
3 hafta sonra yani dünkü randevumda ise bacakları uzun kafası küçük ölçümleri normal dedi
yani aynı usg
ben anlamıyorum ki bu bebeğin pozisyonuna göre acaba değişiyomu
yeterki sağlıcakla doğsunlar sedoşum
ama hareket takibi önemli yerimseniben
sıkma güzel canını sen
ne güzel baka kızının kilosunada maşallah annesi

selam tontişlera.s.
geçmişi okudum ama ne yazacağımı unuttum:bbo:
bizde misafir var bi evi süpürebildim başka da bişey yapmadım
eşimin iş arkadaşları geldi.
biliyorlar gebeş olduğumu
eşim de kuru pasta almış oturuyolar içeridelaelaelaelaelae
birinin eşi de gelmek istemiş yatıyo demiş eşim
eferin ona:lepi:
zaten oturacak dermanım yok
yatp duruyom oturmayı unuttum
daha önce kaç kere çağırdım gelmedi şimdi de ben ağırlayamam onu kusura bakmasın:umursamaz:
göbeğim bacaklarımın arasında gibi
benimki iyicene yerleşti kanala heral:ecrin_bebek:

yok canim, hersey normalse hicbir sikayetin yoksa bakmiyorlar.

ama zorunlu kontroller var tabi her randevuda idrar tahlili yapiyorlar ve en az 3 kere alttan bakiyorlar. sanirim o kontrollerde normal cikinca gerisini yapmiyorlar. Ben doktora belki bebegin suyu azalmistir ultrasonla bakmadan nasil anlicaksiniz dedim sizin öyle bir durumunuz yok korkmayind edi eger cok endiseleniyorsaniz eczanede bunun icin bur kagit satiliyormus onunla akintini idrar mi bebegin suyu mu olduugnu görebilirisniz dedi.

sanirim idrar testinden bir de alttan aldigi örnekten anliyor, kötü bisey var mi diye.:sm_confused:

Ama amerikada sadece bir kere Ultrason yapiyorlarmis orasi daha kötü.

Ben simdiye kadar 5 kere baktim ultrosonla haftaya da bakicam :dance:

Sonra hala hersey normalse dogum sancima kadar beklicem galiba.

öyle tabi sağlıklı olsunlarda geri önemli değil ama insanın kafasını karıştırıyorlar kaydirigubbakcemile3 kızıyorum valla doktorlara kaydirigubbakcemile3 bi dedikleri öbürünü tutmuyor...
bende onu düşündüm sanırım duruş pozisyonuna görede farklılıklar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…