kızlar az önce geldik doktordan
sezeryan tarihimizi aldık
bir aksilik çıkmazsa eğer haftaya perşembe sezeryan oluyoruzyani 24/12/2009 da
kızım 3180 gr 49 cm olmuş
haftaya birazdaha kilo alır
şimdiden heycan bastı
son hazırlıklarımı yapmam lazım
geçmiş olsun canımkızlar dr dan geldim
çokta iç açici geçmedi
bebek tamamen doğum kanalına inmiş
sakın zorlanma dedi
hatta tuvalette bile ıkınıyım deme dedi kabız falan olursan
bu haftayı atlatmamız lazım
hemen haftaya salıya radevu verdi (muayene için)(tabi ben daha önce doğmazsam)
bu hafta bütün hazırlıklarını tamamla dedi
bebek 2500gr
eşim sordu kilosunu
kilo önemli değil dedi
bi saat dikişlerime baktı
dikişlerinden de korkuyorum dedi
işte böle
sevcanım maşallah hoşgeldin sefalar getirdin ne güzel haberler getirdin maşallah maşallah sizeGeçen Cuma doktor amcadaydık
Bebişim 2033 gram olmuş(33+0)
Ben 70 kiloyum
Bugünde sağlık ocağında kontrolümüz vardı
Sağlık ocağındaki kadın doğum ne zaman dedi, bende normalde 29 Ocak ama sezeryan olucak didim
O zaman 15 Ocak'ta alırlar didi akannehir
Neee didim, o kadar erken mi, amanın tam 1 ayım kaldı akannehir
Oğluşumun eşyalarını yıkamadım daha
Kocişim erken didi, bende savsaklıyorum bakalım
Daha eksiklerimiz var, onları almam lazım delikafadulden
Daha eve temizlik yapılcak, halılar yıkamaya gönderilcek delikafadulden
alışveriş bir numaralı rahatlatıcımdır benimselam herkesciklere=)zemuszemusbugün nts için gittim şükür bebişim çok güzelgidiyor...kilo bu sefer aynı çıktı ama yanılma payı her zaman olur diye önemsemedik sonuçta doğuma kadar 3 kiloyu aşar...bu arada eşimin benim izin günüme denk gelsin meselesi yine açıldı doktorda benim için farketmez bebek beklediği sürece sorun yok dedi ve net tarih 5 ocak:bbo:akannehirsanırsam heycan yaptım eheheh=)gelirkende bizim burdaki halıcıya uğradı epeydir kafamdaydı hani şu altı naylon gibi olan metreyle satılan halıflex tarzı şeyler varya onlardan aldım girişe ve mutfağa temiz temiz yayarım doğuma hemde artık öyle tüylü halı filan istemiyorum benimde zeynomunda alerjisi var toza halı perde tül yasak en azından bunda daha az toz olur....silkelemeside kolay..zemuszemus
dün gecede rüyamda zeynomu gördüm şu doğum heyecanım rüyalarımın seyrini değiştirdi sıkıntıdan sabaha kadar uyuyamadım.......:çok üzgünüm:ama çok şükür şimdi keyfim yerinde alışveriş insanın neşesini artıyormu ne=)delikafadulden
canım face koy resmi orda daha sınırlı kişi görürmerhaba kızlar nasılsınız?
canım kendi adıma ben cevaplayayım, aklıma geldikçe doktorumu boğmak istiyorum, ben 1 hafta öncesinde dr'a gitmiştim kızımın hiç renkli usg görüntüsü yok dopplerde istedim dr yazdı doppler raporunda kordondaki kan akışının problemli olduğu takip edilmesi gerektiği yazıyordu biz eşimle panik olduk benim dr yok bu önemli bişey değil bir sonraki kontrolde (37. haftaya başlamıştım beni 2 hafta sonra çağırdı) ben de bakarım problem varmı dedi yani hiç önemsemeden gönderdi. 5 gün sonra benim suyum geldi hastaneye gittik dr ne dese beğenirsin senin dopplerinde zaten problem vardı plesenta yaşlanmıştı bebeğin erken doğacağı belliydi. başımdan kaynar sular döküldü hemen sezeryana alacağım suyun gelmiş beklemek riskli olur dedi ve sezeryan oldum. yani özetle bende plesenta yaşlanması varmış
canım benim göğüs uçlarım içe dönük bu benimde en büyük korkumducanım benım göğüs ucumun biri içerde çıkmazda emziremezsem diye korkuyorum onun için bi gögüs çıkarıcı alayım ne olur ne olmaz dıyorum alanlar varsa ne marka aldınız kızlar..
kızlar az önce geldik doktordan
sezeryan tarihimizi aldık
bir aksilik çıkmazsa eğer haftaya perşembe sezeryan oluyoruzyani 24/12/2009 da
kızım 3180 gr 49 cm olmuş
haftaya birazdaha kilo alır
şimdiden heycan bastı
son hazırlıklarımı yapmam lazım
geçmiş olsun canımAy kızlar bugun hastalık dlısı oldum cıktım
basım agrıyo yaaaa
slm kızlar nasılsınız biz bugün 2. doktorumuza gittik bebeğin kilosuna 2616gr dedi...15 gün önce 1880 demişti... 15 günde 800 gr alırmı sizce???
birde ölçümleri geri çıktı bu sefer bir önceki kontrolde
BPD: 31+6 FL:32+0 AC:31+6 yani tam haftasında çıkıyordu hepsi
bugün ise
BPD: 32+3 FL: 34+0 AC:32+6 çıktı AC ve BPD geri çıktı ama bişey demedi doktor..
NST ye girdik sancım çıkmadı bebeğin kalp atışları 140-160 arasıydı karnın açmı tatlı yemedinmi falan dedi... halbuki karnım tokdu yemek yiyip gitmiştim.
hareketleri nasıl dedi olanı söyledim..
önce nst ye aldı sonra ultrasonla baktı ultrasonlada kısa baktı bebeğin iyi kalp atışıda iyi dedi kafam karıştı hem önce kalp atışına zayıf deddi sonrada iyi dedi CADIARZU
Sdsmt
benım kardesım tıp fakultesınde ogrencı
nstnın normal olanı 140 la 160 arası dedı
gecen hemsıreye de sordum o da aynını dedı
ıcın rahat olsun kalp atısları ıyı
geçmiş olsun canım
sedoşum bu farklı dr mu her usg farklı sonuç verebiliyo
bendede olduğu oldu temkinli olmakta fayda var ama çok geri değilki kafana takma lütfen
benimde nst de çok hareketli kalp atışları çok yüksek çıkmıyo ama dr olabilir sen günde 12 hareket yapıyomu ondan haber ver dedi
canını sıkma kuzucumm
kızının o ara uyuyacağıda tutmuş olabilir annesi
Neyse kızlar ben cıkıyorum
kendınıze ıyı bakın
hıcbırseyı dert etmeyın
unutmayın bu kılal gecıcı
kendımızı sevelım
bak bebegımız gelecek kısmetse
onların pesınden kostururken aynı zamanda ev İŞİ yemek derken
verırız bız o kıloları
yaz olunca hergun sokaga cıkar hem bebıslerımızı gezdırırız
hemde kendımız gezerız...optum hepınızı
canım bu doktor 15 gün öncede gittiğim doktor yani diğer değerlerde bu doktorun usg sine ait..
bu cihaza göre kızım 32.haftada 1880 34.haftada 2616 gr
eğer doğruysa kilosu maşallah kızıma 15 günde iyi bakmışım kaydirigubbakcemile3
Selam herkese iyi akşamlar nasilsini kızlar?bende bugün nst ye girdim çok şükür benim kızımda çok iyi kalp atislarida çok iyi bekliyoz bakalım normal dogum olucam inşallah o yüzden bende bir tarih yok henüz sizleri oluşumda tarih belli olunca dahada heyecanli olur insan
Selam herkese iyi akşamlar nasilsini kızlar?bende bugün nst ye girdim çok şükür benim kızımda çok iyi kalp atislarida çok iyi bekliyoz bakalım normal dogum olucam inşallah o yüzden bende bir tarih yok henüz sizleri oluşumda tarih belli olunca dahada heyecanli olur insan
Görüsürüz sonra, dogru hayatimiz bebek olcak, kendimize ait vaktimiz kalmicak. ins. uslu olur bizim veletler.
Hersey güzel gitsinde maasallah, burda hicbirse bakmadi doktor bana gecen gün ben de bebegi görmek icin carsambayi bekliyorum simdi.
hadi hayirlisi, Allah kolay bir dogum nasip etsin güzel ve saglikli bir bebeis olsun ins.
canım bu doktor 15 gün öncede gittiğim doktor yani diğer değerlerde bu doktorun usg sine ait..
bu cihaza göre kızım 32.haftada 1880 34.haftada 2616 gr
eğer doğruysa kilosu maşallah kızıma 15 günde iyi bakmışım kaydirigubbakcemile3
yani
şöyle diyim benim dr da kafası büyük 2 hafta ilerde işte bacakları uzun
şekerden etkilenmemiş demişti bi 10 gün evveli sonrasındaki kontrolde kafası bacakları normal gövdesi büyük şekerden etkilenmiş dedi
3 hafta sonra yani dünkü randevumda ise bacakları uzun kafası küçük ölçümleri normal dedi
yani aynı usg
ben anlamıyorum ki bu bebeğin pozisyonuna göre acaba değişiyomu
yeterki sağlıcakla doğsunlar sedoşum
ama hareket takibi önemli yerimseniben
sıkma güzel canını sen
ne güzel baka kızının kilosunada maşallah annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?