delf bence artar sutun sakin bozma moralini.bazi bebek hep emmek istşyor benimki de oyle
kimsecikler yok anneler nereye gittiniz..
delf ayva ve armut çok süt yapıyormuş komposto reçelini falan yesen belki etkiler..anam ne bulsak yiyoz bu ne yaww süt olcak diye..
ben de bugun sinir oldum
arkadasşm ablam gibiartk demesin mi gofuslerin buyumedi bolyle koca koca olmaliydi diye...moralimi bozma cok onemli dedim ama cok sinirlendim ya.sonra da uzuluyorum uzdugum icin sevdiklerimi
benimde öyle değil
ne olmuş yani
bu göğüs pedlerinide boşunamı almışım ne taşmıyo sütüm .)
oğluma yetsinde gerisi boş zaten en fazla 8 dak emiyo
hırçınlaştığında uzun süre uykusuz kaldığında habire mem çekiştiriyo alıyo bırakıyo ozaman uzun sürüyo ama ozamanda kusuyo iyimi neden böyle yapıyo bilmiyorum
bide benim göğüslerimde yumuşak normaldir süt vardır demi paranoyak oldum bu gidişle
oo maşallah size ecrin benimki daha çok küçük yaa herşey büyük oluyosmsh canım tulumlar olmuyor ayakları dar geliyo eşimde dalga geçiyo keselim şort gibi giysin diyo.paketleyip kaldırcam mecburen..
semicim yalancı memeye alıştır...hırçınlaştığı zaman sar battaniyeye ağzına ver yalancı memeyi göğsünde belli ritimlerle sallayarak sakinleştir....sakinleştikten sonra kendi memenle besle....erkek çocuk daha zor gazlı oluyorlar çok..memende sakinleştirmeyi deneme..daha zahmet çekersin.....aklıma başka bir yöntem gelmedi bacım=(
kimsecikler yok anneler nereye gittiniz..
delf ayva ve armut çok süt yapıyormuş komposto reçelini falan yesen belki etkiler..anam ne bulsak yiyoz bu ne yaww süt olcak diye..
iki mememdede yaklaşık 8-10 dk emiyo ...bir sonraki emzirmedede en son verdiğim memeden devam ediyorum tavsiye ederim doluyor göğüsleriniz=)
yalancı meme bende tavsiye ederim özellikle uykuya dalarken çok işe yarıyo.
oo maşallah size ecrin benimki daha çok küçük yaa herşey büyük oluyo
sağolasın bacım
annem kızıyo sakın emzik verme dedi
neden hırçınlaşıyo sence bunu uyumadığı zamanlar yapıyo sonra ağlıyo falan
gazı oluyo ama ya ben anlamıyorum çok aşırı değil
sen tecrübeli hatunsun anlatıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?