2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler yok anneler nereye gittiniz..
delf ayva ve armut çok süt yapıyormuş komposto reçelini falan yesen belki etkiler..anam ne bulsak yiyoz bu ne yaww süt olcak diye..

kızlar dert yanmışssınız kıyamam
bizde gece zor uyuduk gecede neti açtım bi ara hatta

ecrin şimdiki göbekler geçmi düşüyo ne bizimde 16. gün düştü
sizin tulumlar olmuyo derken büyük geliyo dimi
bizdede aynen öyle kocaman şeyler giyiyoruz hastane çıkışındakiler kirlenince

ben de bugun sinir oldum
arkadasşm ablam gibiartk demesin mi gofuslerin buyumedi bolyle koca koca olmaliydi diye...moralimi bozma cok onemli dedim ama cok sinirlendim ya.sonra da uzuluyorum uzdugum icin sevdiklerimi

benimde öyle değil
ne olmuş yani
bu göğüs pedlerinide boşunamı almışım ne taşmıyo sütüm .)
oğluma yetsinde gerisi boş zaten en fazla 8 dak emiyo
hırçınlaştığında uzun süre uykusuz kaldığında habire mem çekiştiriyo alıyo bırakıyo ozaman uzun sürüyo ama ozamanda kusuyo iyimi neden böyle yapıyo bilmiyorum
bide benim göğüslerimde yumuşak normaldir süt vardır demi paranoyak oldum bu gidişle

delf canım siz 1 aylıkmı oldunuz
baştan berimi öyle sütün ben hiç sağıp bakmadım ne kadar süre emiyoki
bende az emdiği için 2-3 emmeden sonra göğüs değiştiriyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur

bizim göbüşümüz 9. günün gecesi düştü..bende bugün evi biraz sildim ettim...banyoya girdimkine tam çıktım..arkadaşım geldi hayırlısı olsuna =)özlemişim kızmı yıkıcaktım kaldı banyosu şimdi düşünüyorum kimle yıkasam diye....hayır ben yıkıcamda su dökmeye adam lazım...şöyle 10 yaşlarında bir komşu kızına ihtiyacım var...elinizde varsa yollayın bacılar=)ben kaçar üstten ablayı çağırıyımda akşam olmadan yıkıyım kızımı=)öptüm hepinizi öbür danoşum gelir şimdi=)

smsh canım tulumlar olmuyor ayakları dar geliyo eşimde dalga geçiyo keselim şort gibi giysin diyo.paketleyip kaldırcam mecburen..

semicim yalancı memeye alıştır...hırçınlaştığı zaman sar battaniyeye ağzına ver yalancı memeyi göğsünde belli ritimlerle sallayarak sakinleştir....sakinleştikten sonra kendi memenle besle....erkek çocuk daha zor gazlı oluyorlar çok..memende sakinleştirmeyi deneme..daha zahmet çekersin.....aklıma başka bir yöntem gelmedi bacım=(

iki mememdede yaklaşık 8-10 dk emiyo ...bir sonraki emzirmedede en son verdiğim memeden devam ediyorum tavsiye ederim doluyor göğüsleriniz=)

bizim göbüşte 9gün düştü...
ben hiç bişey vurmadım temizlemedim banyo yaptırmadım..

delf üzülme dert etme sütünü...oldugu kadr emsin bende mama veriyorum doymuyo...
bizim dana...bazen çok bol oluyo süt yetiyo bazen doymuyo..oğlum..

smsh canım tulumlar olmuyor ayakları dar geliyo eşimde dalga geçiyo keselim şort gibi giysin diyo.paketleyip kaldırcam mecburen..
oo maşallah size ecrin benimki daha çok küçük yaa herşey büyük oluyo

sağolasın bacım
annem kızıyo sakın emzik verme dedi
neden hırçınlaşıyo sence bunu uyumadığı zamanlar yapıyo sonra ağlıyo falan
gazı oluyo ama ya ben anlamıyorum çok aşırı değil

sen tecrübeli hatunsun anlatıver

kimsecikler yok anneler nereye gittiniz..
delf ayva ve armut çok süt yapıyormuş komposto reçelini falan yesen belki etkiler..anam ne bulsak yiyoz bu ne yaww süt olcak diye..

aynen ya bu ne ya hamileyken daha az yiyodum kendimi resmen besiye çekilmiş gibi hissediyorum töbe töbe ya

yalancı meme bende tavsiye ederim özellikle uykuya dalarken çok işe yarıyo.

yalancı meme bende tavsiye ederim özellikle uykuya dalarken çok işe yarıyo.

vermeyi denedim başta beğenmedi sonrada düşe çıkara emmeye başladı cok cok eşim aman hava kaçıyo gaz olacak dedi
sonra da ben kıyamadım
iyi bişeymi bide anacuğum aman verme deyip durdu
aman yaa

ya vallahi benim annem özellikle alıştırdı şimdi şükrediyorum. iyiki alıştırmış bazen inat ediyo ama emzik sakinleştiriyo bebekleri

yalancı meme bende veriyorum tavsiye ederim çok fazla ememesede düşürüyor ama olsun:))
zambakkız emzirirken kilo alanları anlıyorum şimdi arkadaşlarıma kzııyordum emzirirken verilirmiş siz alıyorsunuz diye ama süt olsun diye ne bileyim ne bulunursa yenildigini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…