2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

EMZıGı benimki her dk emmiyo zaten..smh...
canı sıkılınca uyukuya dalarken uykuda pıt atıyo agzından. bugün aşısı vardı. aglıcak gibi oldu saglık ocagında azına verdim hemen sustu.....

sağlık ocağında kiloyadamı bakıyolar
bizimde haftaya salı hastanede kontrolümüz var kalça usg işitme testi aşı ve kontrol
bende heyecanla bekliyorum o günü
gözüme hiç büyümemiş geliyo bu çocuk yaa

merhaba arkadaşlar...bu bambaşka birşeymiş...çok garip bir durummuş, kendimi resmen bir savaşın içinde hissediyorum, eşimle arada bi durup birbirimize boş boş bakıyoruz ve biz daha önceden ne yapıyormuşuz diye soruyoruz...resmen durmak ve öyle bakmak istiyorum...emzirmek, alt temizlemek, gazını çıkartmak süt sağmak, sterilize etmek...sürekli bunlarla geçiyor vakit...evde top ten oluşturdum resmen, 1. sırada süt sağma makinesi 2. sterilazatör 3. emzirme yastığı 4. humana stil tee 5. kaşık biberon 6. ceviz kabuklarım...silikon ucu son sıralara düştü artık...

bu böyle sürecek anladım ama ne zaman uyum sağlayacağım onu bekliyorum hevesle..

büyük konuşma diyeceğim sadece esracım....

benim için tek elle kalmak bile lüks zambakkız....ben tüm vücudumla emziriyorum sanki...
ben de tahin pekmez, helva, humana stil, ıhlamur, rezene, bol bol komposto,somon, çorba....öyle yiyorum ki hamilelikte aldığım kadar alacağım sanırım bu gidişle...
bu aralar çok garip duygular içindeyim, Aras'ı hastaneye götürdüğümde emzirme odasına uğradık emzirmek için benim direk emzirmem mümkün değil, açılışı süt sağma makinesi ile yapıyorum, silikon ucu takıyorum, beyefendi sütü buluyor içi geçmezse emiyor, tabii emziremedim, orada benimle aynı gün doğum yapmış bir de iki gün önce doğumm yapmış bayanlar vardı, birininki cokur cokur emiyordu, diğerinin sütü kıyafetini ıslatmıştı, kendimi bu kadar berbat hissetmemiştim evet doğru değil çok saçma ama bu duyguyla başedemiyorsun ben çocuğunu besleyemeyen yetersiz bir anneyim gibi saçma düşüncelere kapılıyorsun...

arkadaşım daha önce söylemişti gülmüştüm, şimdi herşeyi deniyorum, bir cevizi ortasından ikiye ayır içini çıkar vehastane çantana at, doğumdan hemen sonra meme uçlarına kapatırsın, hem meme ucun çıkar hem yara olmaz demişti,yapmadım dün akşam denedim ve sanırım işe yaradı..bekliyorum bakalım, o 40 güne kadar çıkarmadım banyo ve emzirme dışında demişti...bir de maydanoz demişti onu deneyeceğim, süt kanallarını açması için....

EMZİGİ benimki her dk emmiyo zaten..smh...
canı sıkılınca uyukuya dalarken uykuda pıt atıyo agzından. bugün aşısı vardı. aglıcak gibi oldu saglık ocagında azına verdim hemen sustu.....

emziği daha 3. gün verdim ve hayat kurtarıcı gerçekten...

evet canım 35 günlüğüz bugun itibari ile. 25 dakika emiyor bir memeyi.

aynen canım benimkide doymuyor

evet bakıyorlar canım. kilo , boy , baş çevresini ölçüyorlar. büyümüştür mutlaka

merhaba kızlar,bezim göbüşümüz dün düştü,5 günde düştü maşaallah,
ilk banyomuzu yaptık misler gibi olduk,
bizim kız gece ile gündüzü karıltırıyor,saat 23 ten sonra gözler açılıyor ve uyutabilene aşkolsun,
annesinin yanında yatıp memeyi emzik gibi emmek istiyor,
uykusuz her ger gece nolacak halimiz bilmiyorum..

hoşgeldin mehlika bu bebekler anamızı aglatcak biizm:)))bizim tembel düşürümedi göbüşünü yaaa..

ecrin hoşbulduk cnm,göbüşün düşmesi yakındır cnm..
biğzim kız kusuyo yaa 5 dk emiyo onu da gazını çıkarırken geri kusuyoo,kilo alamıcak diye korkuyorum..
zaten el kadar bişey..

mehlika gazını hemen çıkarma ozaman kusuyorsa biraz midesinde dursun öyle çıkar gazını.alır kilo merak etme..

göğüslerim ilk günler çok ağrıyordu çok şükür eskisi gibi ağrımaz oldu,
bepanten kullandım emzirmelerden sonra,
bir de emzirdikten sonra sütümüzü sürüp 20-30 saniye bekleyip öyle kapatmak göğüsün yara olmasını engelliyormuş haberiniz olsun kızlar..

merhaba kızlar, nasıllarız bugün..

ecrin gacısı, kısım senin bi beben var artık gari.. her geldiğimde seni burda görüyorum :)

yalel hoşgeldin canım evde kızımla tek başımayım napim buraya bakıyorum bende..bende kayınvalide vs yok rahatım:))

bugün doktorumuza gittik, son kontrolümüzü olduk. her şey yolundaymış..
artık cuma sabah gidicez nasipse..
ya ben heyecandan geberiyorum.. kuzumla kavuşmaya az kaldı..

ama aynı zamanda korkuyorum.. tuhaf şeyler hissediyorum.

kızlar belki bana güleceksiniz ama hala isim koymadom kızıma çok kararsız biriyim ya.bu zamana kadar begüm diye düşünüyodum meğer eşim beğenmemiş söylenişi zor diyo byarın son gün artık 12 gün oldu kızlar . yardım edin bana ilk ismi linda lindanın yanına
ecem düşündüm artık begümden vazgeçirdii. onunda içine sinsin istedim. bana alternatifönerin lütfen çok kararsız bitriyim artık geceleri uykum kaçıyo.

valla ne kınadıysam başıma geldi. gerçekten hayatımda bu kadar yediğimi hatırlamıyorum zaten göbüşte kaldı umarım gider ya offfff :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…