kızlar kaç kişi kaldık ya :sm_confused:
hoyacım Allah sabırlar versin sanada çok zor gerçekten ya
ben olsam dayanamazdım sanaırım ya kovardım yada kovmaktan beter ederdim kendimi pis huyumu ii biliyorum
kocişte ii biliyo
zaten gelecek kimse yok gündüz annemle kardeşim gelir gelene gidene bana yardım etmeye kayınvalidem şubat ortası gelecek burda deil oda gelse 1 hafta ya kalır ya kalmaz gerçi belli olmaz sağı solu
bi görümcem var onunda kendine hayrı yok 2 çocukla zor uğraşıyo zaten ne ben isterim ne o
dün akşam eşimle konuşurken bizde gece kimsenin kalmasına gerek yok biz bakarız oğlumuza dedi ohhhhh şükür zaten bayılanda yok gelip kalmaya bende bayılmıyorum kimseyi istemiyorum bi annemi isterim başka kimseyide istemem yanımda
dur bakalım nolucaz
krizalitçim birincisi bebiş emerken girebiliyoruz. yani şu anki gibi tek elle yazıyoruz. göğüs uçlarına gelince benimde canım çok yanıyodu kanadı kaç kere ben bi kaç kez garmastan merhem kullandım. o sadece acıyı biraz hafifletiyor. ama herşeyin bi sırası var emeksiz yemek olmuyo daha öncede yazmıştım banyodan sonra havlunun değmesine bile dayanamıyorum. yani 25. günümüz olduğu halde hala acıyor ama eskisi gibi dayanılmaz derecede değil ben tamamen acısız emzirebileceğim günleri bekliyorum hep böyle olacak değilya
süt meselesine gelince sezeryan kaynaklı sanırım benim daha yeni yeni gelmeye başladı tabi yediklerimin içtiklerimin haddi hesabı yok. humana still tee, pekmez, tahin pekmezi yada helvası (pekmez ve tahin sütün kalitesini artırıyor) elma, rezene çayı vs
buna rağmen öyle güldür güldür değil birazda ırsi sanırım bu işler. kimisi hiç bişey yapmaz sütü taşar pedler yetmez. oğluma yetsinde güldür güldür olmasada olur napalım. bide acına rağmen dayanmaya çalışarak emzir istersen annem hep her istediğinde emzir o çektikçe süt gelir dedi bende süt olmasa bile emzirdim şu an durum daha iyi maşallah
merhaba ben geldim nasılsınız kızlar...
krizalit canım benimde gögüs uçlarım berbat sürekli krem sürüyorum geceleri uyumuyor..ama kayısı suyu ayva komposto gerçekten süt yapıyor sezeryan oldugu için geç gelmesi normal biraz daha sabır lütfen ve moralini yüksek tut sütün gelmesinde bence moral çok önemli...
EMZİGİ benimki her dk emmiyo zaten..smh...
canı sıkılınca uyukuya dalarken uykuda pıt atıyo agzından. bugün aşısı vardı. aglıcak gibi oldu saglık ocagında azına verdim hemen sustu.....
delf canım siz 1 aylıkmı oldunuz
baştan berimi öyle sütün ben hiç sağıp bakmadım ne kadar süre emiyoki
bende az emdiği için 2-3 emmeden sonra göğüs değiştiriyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur
bizim göbüşte 9gün düştü...
ben hiç bişey vurmadım temizlemedim banyo yaptırmadım..
delf üzülme dert etme sütünü...oldugu kadr emsin bende mama veriyorum doymuyo...
bizim dana...bazen çok bol oluyo süt yetiyo bazen doymuyo..oğlum..
sağlık ocağında kiloyadamı bakıyolar
bizimde haftaya salı hastanede kontrolümüz var kalça usg işitme testi aşı ve kontrol
bende heyecanla bekliyorum o günü
gözüme hiç büyümemiş geliyo bu çocuk yaa
mehlika gazını hemen çıkarma ozaman kusuyorsa biraz midesinde dursun öyle çıkar gazını.alır kilo merak etme..
yalel hoşgeldin canım evde kızımla tek başımayım napim buraya bakıyorum bende..bende kayınvalide vs yok rahatım:))
yalancı meme bende veriyorum tavsiye ederim çok fazla ememesede düşürüyor ama olsun:))
zambakkız emzirirken kilo alanları anlıyorum şimdi arkadaşlarıma kzııyordum emzirirken verilirmiş siz alıyorsunuz diye ama süt olsun diye ne bileyim ne bulunursa yenildigini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?