al benden de o kadar 20 falan vermem gerek..içimi rahatlattı doktorun. verillir miymiş kolay pekii??:kedi:bugün doktorumla, kilolar meselesini konuştuk.
14 kg. aldım ben hamileliğim boyunca ama, eski düşüklerimden kalan kilolarım da vardı üstümde.. tam 21 kg. vermem lazım...
Diyet yapmak yok, bol su içeceksin, ıvır zıvır yemek yok... yeşillik yiyip su içeceksin bol bol.. Sütün doğal olarak gelecek zaten, emzireceksin, enerji harcayacaksın. İster istemez kilo vereceksin..
dedi :)
linda ceren ??opuyorumnanaktankızlar belki bana güleceksiniz ama hala isim koymadom kızıma çok kararsız biriyim ya.bu zamana kadar begüm diye düşünüyodum meğer eşim beğenmemiş söylenişi zor diyo byarın son gün artık 12 gün oldu kızlar . yardım edin bana ilk ismi linda lindanın yanına
ecem düşündüm artık begümden vazgeçirdii. onunda içine sinsin istedim. bana alternatifönerin lütfen çok kararsız bitriyim artık geceleri uykum kaçıyo.
yalel sevindim ii olmanıza ayyy az kaldı senindne güzel günler geçmez artık sana..
al benden de o kadar 20 falan vermem gerek..içimi rahatlattı doktorun. verillir miymiş kolay pekii??:kedi:
selam kızlar..:ecrin_bebek:..Biz de perşembe doğurduk..genel anestezi sezaryen oldum...kızım 3400 gr doğdu..geçmişi okuyamadım..başka doğuran var mı?
ay valla çok çabuk geçti bu 9 ay sanki.. ben daha taşımaya da razıyım bu meleğimi yahu... hatta içimden çıkacak diye üzülüyorum bile sanki..
verilirmiş. emzirirken, her duyduğumuzu yemezsek, dengeli-sağlıklı beslenmeye devam edersek.. sorunsuzca birkaç ay içinde eski halimize dönermişiz.
hayırlı olsun algor, çok sevindim..
alah bağışlasın arkadaşım. sağlıkla-analı babalı büyütün inşallah.
teşekkür ederim yalelcim..darısı başına inşallah...
sezaryen olanlar....
bişey sorucam size.
benim göbüşümde kıllanma oldu hamişeyken. göbeğimin alt kısmında özellikle, az da olsa bişeyler çıktı ortaya. doğumda onları traş mıraş ederler mi bunlar? yoksa dokunmazlar mı?
eğer onlar yapacaklarsa, ben jilet değdşrmek istemem.. kendim halledeyim. derim çok gergin, o yüzden acıyacak diye dokunamıyorum.
napıyım?
yalel canım ameliyattan önce traş ediyolar sen önceden hallet
eğer kendin yapabiliyorsan temizle canım.yok zor olur diyorsan yardım al eşinden bence...hastaneye bırakma bu işleri.. ne olur ne olmaz...gerçi özel hastanelerde prosedürü bilmiyorum.....
yalel traş ediyorlar evet o bölgeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?