2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doktorumla, kilolar meselesini konuştuk.
14 kg. aldım ben hamileliğim boyunca ama, eski düşüklerimden kalan kilolarım da vardı üstümde.. tam 21 kg. vermem lazım...

Diyet yapmak yok, bol su içeceksin, ıvır zıvır yemek yok... yeşillik yiyip su içeceksin bol bol.. Sütün doğal olarak gelecek zaten, emzireceksin, enerji harcayacaksın. ıster istemez kilo vereceksin..

dedi :)

yalel sevindim ii olmanıza ayyy az kaldı senindne güzel günler geçmez artık sana..

al benden de o kadar 20 falan vermem gerek..içimi rahatlattı doktorun. verillir miymiş kolay pekii??:kedi:

linda ceren ??opuyorumnanaktan

selam kızlar..:ecrin_bebek:..Biz de perşembe doğurduk..genel anestezi sezaryen oldum...kızım 3400 gr doğdu..geçmişi okuyamadım..başka doğuran var mı?

yalel sevindim ii olmanıza ayyy az kaldı senindne güzel günler geçmez artık sana..

ay valla çok çabuk geçti bu 9 ay sanki.. ben daha taşımaya da razıyım bu meleğimi yahu... hatta içimden çıkacak diye üzülüyorum bile sanki..

al benden de o kadar 20 falan vermem gerek..içimi rahatlattı doktorun. verillir miymiş kolay pekii??:kedi:

verilirmiş. emzirirken, her duyduğumuzu yemezsek, dengeli-sağlıklı beslenmeye devam edersek.. sorunsuzca birkaç ay içinde eski halimize dönermişiz.

selam kızlar..:ecrin_bebek:..Biz de perşembe doğurduk..genel anestezi sezaryen oldum...kızım 3400 gr doğdu..geçmişi okuyamadım..başka doğuran var mı?

hayırlı olsun algor, çok sevindim..
alah bağışlasın arkadaşım. sağlıkla-analı babalı büyütün inşallah.

teşekkür ederim yalelcim..darısı başına inşallah...

sezaryen olanlar....
bişey sorucam size.

benim göbüşümde kıllanma oldu hamişeyken. göbeğimin alt kısmında özellikle, az da olsa bişeyler çıktı ortaya. doğumda onları traş mıraş ederler mi bunlar? yoksa dokunmazlar mı?
eğer onlar yapacaklarsa, ben jilet değdşrmek istemem.. kendim halledeyim. derim çok gergin, o yüzden acıyacak diye dokunamıyorum.
napıyım?

yalel canım ameliyattan önce traş ediyolar sen önceden hallet

eğer kendin yapabiliyorsan temizle canım.yok zor olur diyorsan yardım al eşinden bence...hastaneye bırakma bu işleri.. ne olur ne olmaz...gerçi özel hastanelerde prosedürü bilmiyorum.....

yalel canım ameliyattan önce traş ediyolar sen önceden hallet

eğer kendin yapabiliyorsan temizle canım.yok zor olur diyorsan yardım al eşinden bence...hastaneye bırakma bu işleri.. ne olur ne olmaz...gerçi özel hastanelerde prosedürü bilmiyorum.....

yalel traş ediyorlar evet o bölgeyi..

ya öf...
çok acıyacak valla, inşallah ağdanın üstünde kalmaz derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…