- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
selam kızlar..:ecrin_bebek:..Biz de perşembe doğurduk..genel anestezi sezaryen oldum...kızım 3400 gr doğdu..geçmişi okuyamadım..başka doğuran var mı?
benki tüysüz bir insanım ona ragmen traş etti hemşire illa olcak dedi:))
sezaryen olanlar....
bişey sorucam size.
benim göbüşümde kıllanma oldu hamişeyken. göbeğimin alt kısmında özellikle, az da olsa bişeyler çıktı ortaya. doğumda onları traş mıraş ederler mi bunlar? yoksa dokunmazlar mı?
eğer onlar yapacaklarsa, ben jilet değdşrmek istemem.. kendim halledeyim. derim çok gergin, o yüzden acıyacak diye dokunamıyorum.
napıyım?
yalelcim benim vücudumda normalde tüyler vardı göbüşümde falan hamileyken bütün tüylerim dahada arttı sezeryanda kesilen yer alt bölgeye çok yakınzaten o yüzden alt bölgenin temizliğini yapsan kafi canım diğer tüylkerime dokunmamışlar benim zaten sezercikten bir hafta öncede kuaföre gitmiştim genel temizlik için yani kimse ekstra bişey yapmadı
emzirme konusuna gelince valla doğurmadan konuşma bence bende neler diyordum. ama sırf o melekler rahat olsunlar huzurlu olsunlar karınları doysun diye yapmayacağı şey kalmıyo insanın emzirme dışında alternetifler var ama anne sütünün yerini tutan bişey yok o yüzden ne hallere girdim inan ne yarıyo deseler hemen yapıyorum bide sen emzirme çaylarına şimdiden başla istersen canım umarım sen yaşamazsın bizim yaşadıklarımızı sütün çabuk gelir İnşallah
sezaryen olanlar....
bişey sorucam size.
benim göbüşümde kıllanma oldu hamişeyken. göbeğimin alt kısmında özellikle, az da olsa bişeyler çıktı ortaya. doğumda onları traş mıraş ederler mi bunlar? yoksa dokunmazlar mı?
eğer onlar yapacaklarsa, ben jilet değdşrmek istemem.. kendim halledeyim. derim çok gergin, o yüzden acıyacak diye dokunamıyorum.
napıyım?
umarım zambakçım, umarım çabuk gelir sütüm de... sorun olmaz.
ben de yarın gidicem işte kuaföre, o yüzden sordum göbüş meselesini.. orayı da aldırayım mı diye..
yazdıklarım çıkmış ben görememiştim.neyse..
kızlar selama bebeğine gazı için anason çayı veren varmı benim oğlum gece gündüz uyuyamıyor gazından annem dedi bugün biz eskiden anason çayı verirdik bebeğe diye oğlum bugün 15 günlük oldu doktor metsil verdi ama hiçbi faydası olmadı bugün 5 gün oldu kullanıyorum bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim
merhaba kızlar...
bende 5 ocak salı günü doğum yaptım
günlerim o kadar yoğun geçiyorki ancak şimdi girebildim foruma.
oğlum 2970 gr doğdu hastaneden çıkarken 2800 e düştü.
ilk 1 hafta kilo vermesi normalmiş.
adı yiğit.. çok minik....bu arada sarılık oldu değerleri epey yüksek çıktı.hastaneye yatıracaklar diye
çok korktum ama şuan düşüşe geçti, çarşambatekrar test yaptırıp ne kadar düştüğüne bakıcaz.
sarılığının nedeni aramızdaki kan uyuşmazlığıymış benim negatif oğlumun pozitif...
şimdilik bu kadar..
henüz doğurmayanlara kolay doğum doğumlar diliyorummm......
canım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benim oğlumda sarılık oldu bigünhastanede ışın tedavisi verdiler değerleri düştü çıktık hastaneden bende ayın 4ünde doğum yaptım korkma geçer zaten tehlike arzeden bi durum olsa hastaneden salmazdı doktorunuz bol uykulu geceler diliyorum sana ve bebeğine
benim oğlumunda 3 gündür çok gazı var dr sab simplex adlı bitkisel bir damla vermişti onu kullanmaya başladık ama henüz bir etkisini görmedim.eşimde bugün rezene çayı almış birde onu deniycem..
canım ben hiç reezene vermedim. dr bitkisel bir damla verdi. alman malı . günde 4 kere veriliyor 6 şar damla. çok faydasını gördüm. tamamen bitkiselmiş.
canım Allah analı babalı büyütsün. değerin düşmesine çok sevindim. inş tamamen geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?