2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoya cnm allah sabır versın
uzme kendını cogu gıttı azı kaldı

amin

hayırlı olsun canım

okudum meltem abla sağol sana da çok ayıp etmişler yaa
ben mutfağa girmek istemiyorum girmiyorum da zaten
büyük konşma canım

ohh be ben de bunu anlatmak istiyorum
9 gün kaldı
bizde de var bu sorun neden oluyor ki doktora gidecekler bi sorsalar
aynen ya bu ne ya hamileyken daha az yiyodum kendimi resmen besiye çekilmiş gibi hissediyorum töbe töbe ya
aynen caNIM

CANIM MAYDONOZ SÜTÜ AZALTIR

bizim de öyle dün gece sabah 6buçuğa kadar uyumadı

yalel hoşgeldin canım evde kızımla tek başımayım napim buraya bakıyorum bende..bende kayınvalide vs yok rahatım:))

darısı başıma
normal canım doğunca da azcık endişelenmiştim ben nasıl bakarım buna diye kucağıma alınca tüm endişem gitti

inek gibi yani

selam kızlar..:ecrin_bebek:..Biz de perşembe doğurduk..genel anestezi sezaryen oldum...kızım 3400 gr doğdu..geçmişi okuyamadım..başka doğuran var mı?
maşallah canım hayırlı olsun

hayırlı olsun canım
bizim de kan uyuşmazlığı var ben negatif nur pozitif o yüzden sarılık ooldu

bugün eşimin tek tatil günü dün gece eşim yarın gexelim demişti bugün çıktık kayınpeder de takıldı peşimize bebek aabası alalım diye yok diyoruz abim alacak diyorum dinlemiyorlar sanki karşılarında başçavuşun eşeği anırıyor afedersiniz
samsunun en kalitesiz mağazasına götürmeye çalıştı bizi 100 liralık araba alacakmış kaliteli falan diyor sinir oldu yaa
sonra kayınpeder gözlük aldı burdan gözlükçüye girdik yarım saat çıkmadı çay may içmeler zaten nur uyanacak diye hızlı gidiyorum
sonra da namaz kılalım diye camiye götürecek ben de kılmıyorum xaten beklemeyeyim eve gidiyorum ben dedim çektim gittim
eve geldiler akşam ezanda yok şurayı gezdik falan
doyamadılar gezmeye geldiği gnden beri gez,yorlar eşimle gideyim dedim baş başa onda da peşime takıldılar yaa
araba alaca ama iki lafından biri borcumuz var şu kadar falan
sanki ben zorluyorum alın diye offfff

dün gece kızım uyumayınca diyor kaynanam mama vereceğim bu gece sütün yetmiyor
çok biliyor sankigündüz yeten süt gece mi yetmeyecek gece emiyor nur cork cork
sabah uyandım yine gelmiş yattığımız yere bekiliyor nur uyansın da emzir de seveyim diyor hay allahım yaa

canım geçmişi okudum biraz takma kafanı hiç birşeye benzer bir durum bizdede mevcut ama ben sadece bebğimi düşünüyorum ve hiç bişeye aldırmıyorum bu günler geçici sen ve bebeğin yanlız kalacaksınız sonunda senin en azından 10 günün kalmış benimki belirsiz allah sabır versin canım hepimize...

gerçekten çok sabırlısın arkadaşım
ben kendimi düşünüyorumda senin halini gördükçe şükrediyorum bizimle fazla ilgilenmiyolar diye. bu halde bile ordan anneme bile laf yetiştiriyo yok çocuk göbeği düşmeden yıkanmalıymış geç bile kalınmışmış. gelip yıkasaydın o zaman gerçi bana direk bişey söyleyemiyolar huyumu bildikleri için öyle olduğu halde herşeye karışıyolar uzaktan eşime söyleyip duruyolar oda gelip kendi fikriymiş gibi bana söylemeye çalışıyo bazen çok kızıyorum. ya nedir bu gelinlerle alıp verilemeyen. evliliğimizin ikinci günü bile gittiğimiz halde daha sonrada hafta sonu gittik ikinci hafta sonu gitmediğimiz için azar işittim. bide bana deniyoki sen gelmiyodun bari eşin gelseydi diye. zaten eşimnin haftada bi gün boşluğu var ondada bi rahat vermezler yaklaşık üç yıldır evliyim nerdeyse her hafta sonu gitmişizdir. gitmesek burnumuzdan getirirler evliliğimde ilk defa bu kadar uzun süre gitmedim. dünde annesi aramış diyoki bize gelin. sanki arabamız var altımızda. yol iki vesait artı hava soğuk artı daha bebişin kırkı çıkmamış valla çok sinir olmaya başladım eşime belli etmemeye çalışiıyorum ama insan oğlunu düşünmüyo bari torununu düşünür . Sağlık ocağından çağırdılar götürmedim bile hava soğuk diye
neyse yaşadıklarımı anlatsam burdan köye yol olur

slm kızlar bız geldık

bugun drumuza gıttık
hedıye almaya vaktım olmadı guzel bır cıkolata aldırdım eşime paket yaptırmıs şık
cok sukur dıkıslerım ıyı,rahım agzım temızmiş
doktor amcası seve seve doyamadı ogluma
babası da fotograflarını cekmiş boy boy ben içerde hazırlanırken
çoookkk guzel bır anı olarak kalacak...
çok sevdi oglumuzu ya...
tekrar 1 ,1,5 ay sonra kontrole cagırdı...
sutumun cok olması ıcın gunde en az 3 lıtre su ve süt iç dedi..gobegımın kalmaması cınde spor yapacaksın ama sımdı degıl 1 ay sonra dedi...
sonrada bızı cocuk druna yolladı...
oglusum da sevdi dr amcasını hiç huysuzlanmadı...

bebegimde hafıf sarılık varmış...dun aksam 7 gunubde gobegı dustu yavrumun.gobegı de ıyıymıs..
saglıgı da iyi çok sukur.ayagından yine kan aldılar sonucu ıyı cıktı...
doktor 2 saatte 1 emzır cok su iç,rezene ve ıhlamuru da sordum evet iç dedi...
masallah yavrum saglıklıymıs.
sonra saglık ocagımna gıttık ama 5 gun sonraya cagırdılar sabahtan kan alacaklar topugudan...
şimdilik bizden haberler böyle...
siz nasılsınız...

Kızlar nasılsınız. Geçmişi okuyamayacağım. Biz 2 gündür hastanedeydik,Yiğitimin kanında enfeksiyon ve sarılık çıktı,yatırdılar. 2 gün boyunca göremedim oğluşumu,içim o kadar sızladı ki tarif edemem. Onu içeri aldılar kıyafetlerini elime tutuşturdular,kapının önünde kalakaldım.mafoldumben Rabbim kimseyi evladından ayırmasın,çok zor bir 2 gündü. Şükür şimdi iyiyiz,sabah taburcu olduk. Eşimle hastanenin koridorunda ağladık,o an anladım ki anne babalık gerçekten çok farklıymış. Kucağıma bebeğimi alınca anladım ki artık dünya ondan ibaret. Tüm bunları yaşarken bir anne daha evladı için çırpınıyordu;canım annem tabiki,desteğini hiç esirgemedi... Allah mis kokulularınızı sizden hiç ayırmasın...

Hoyacım az daha sabret,çünkü ben öyle yapıyorum. Sonunda baş başa kalacaksınız sen,bebeğin ve eşin... Ben de çok bunaldım,hatta süt konusunda aynı şekilde yetmediğini düşünüyor ama annem sağolsun çok destek oldu,ama o da bugün gitti. Kaldı 10 gün,sabır dileyeceğiz başka yolu yok maalesef...

oferta hoya zambakkız

allah sabır versın
benımde suan kaynana kayınpeder yanımda sımdılık ama allah razı olsun
bugun dra gıttık kayınpeder goturdu arabayla
ev halı perısandı sabah kalkıp gıttık ya...
geldık saat 2ye gelıyordu,kayınvalde hertarafı toplamıs bulasıgı yıkamış
kayınpederden yemek ıstedım kaynımın dukkanı var gıdıp ordan getırdı...
hep beraber yedık o bulasıklara da dokunmadım.sobayla esım ılggılenıyor zaten.kayınpederden hamsı ıstedım guzel bulamamıs ıspanak meyve vs almıs pazardan gelmiş.kaynana ıspanak pısırdı ama ben sevmem zaten hep beraber yedıler.bende sofrayı toplayıverdım..gece hıc uyumadıgım ıcın 2 3 saat uyudum sagolsun cok anlayıslılar.sadece bazen kayınvaldem yemek yapmaz yada kendı degısık yemekler yapar ama ben yemem.malum laz ya...temızlıgımı de eşim yapar evde oldugu zaman...
tabı bu durumun eksi yonlerı de olmuyor degıl...

eskısı gıbı evımde rahat degılım..kayınpeder zaten ust kattakı evlerınde uyuyor.pek gelmıor utanırım emzırmeye dıye.bıde kaynanam senın sutun az.bu zamana kadar sımdı cokur cokur fıskırması lazımdı deyıp duruyor.bende dayanamadım anne benı bunaltma bole soleyınce bunalıyorum dedım uzuluyorum dedım...bana dıyorkı bezı yavas degısıyorsun dedımkı anne ben daha acemıyım senın gıbı cok cocuk buyutmedım dedım...eşimede demiş becerıyı ama eli yavas...eşim yatak odasında uyuyor gecelerı bızde kaynanayla oturma odasında.arada kacıyorum eşimin yanına 5 10 dk yatmaya.
sımdıye kadar 3 kere yıkadık bebegımızı.kaynanam yıkadı...çoook cımrılıklerı var ama olsun.kayınpeder comerttır kaynana cımrı ama ne yapalım herkesın bır huyu var..
halımıze coook sukur allah razı olsun...
ben bukadar ıyı davranacaklarını ummuyordum acıkcası bana karsı...
bugun eşim bana kızdı haklıydı ama bende bozuldum..
kayınpederde eşime kızdı ona bagırma duzgun sole dıye...
allah razı olsun..çok kotu seyler yasadım ılk evlendıgımde kaynana ve gorumcekten yana ama 3 sene de anca kabul edebıldıler benı...ayyy yaaa kafanızı cok sısırdım kusura bakmayın..

RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN...

çok sevındım canm bebısının saglııgı ve keyfnızın yerınde oldugu ıcın...ıhlamur ve rezeneyı sütün artması ıcınmı ıcıyorsunuz? bızde de tatsız bır durum yok allaha sukur, bugun topuktan kan aldılar ben dayanamadım aglamasına ondan cok agladım...
benımde suan en buyuk sıkıntım göguslerım, gögus uclarımdakı catlaklar ve acaıp sısmeden dolayı gögusumdekı agrı dehset verıcı. önden pompa ıle sagmak ıyı gelrmı yoksa sutu azaltır mı ki bılıyormusun cnm?*

evet canım artık anlıyorum kı annelerımzın haklarını ödememız ımkansız, rabbım uzun ömurler versın onlara da ....

he valla hoya herkesın bır derdı varr

amman ben yalnız kalmayı ozlemedım desem yalan olur

hante cnm daha ıcmedım ama evet sut artsın deye dedı cocuk doktoru
pompayı bılmıorum cnm
ama ne kadar sık emzırırsen okadar sutun olur dıye bılıyorum

hante canım ateşin var mı
bebek emdikten sonra kalan sütü pompayla boşaltırsan rahatlarsın kalırsa ateş yapar mastit olursun
sağdığın sütü dondurucuya atarsın 3 ay dayanır
merak etme 10 güne kadar çekecek bebek hepsini

emmeye basladıktan en fazla 20 dk sonra uyuyaakalıyor sonra 3 saat en az uyuyor ve uyandıramıyorum agzına mememı dayasamda banmısın demıyor..artık patlayacagım sanırım bıraz daha uyanmazsa

hoyacım ateşim yok allaha sukur suan ıcın.. emdıkten sonra rahatlıyorum ama emmedgı dıger mememim bır daha uyanıp emılene kadar vay halıne yani... 10 gune kadar böyle emmezsede bu agrı bıtermı? sız pompa kullandınız mı? sütü kesmek vs. gıbı bı etkısı olur mu?

[

ben mastit olmuştum ateşim çıkıyordu sütten dolayı doktor süt bırakma sağ demişti sağdım o zaman pompayla şimdi azalmadı çok şükür
sen de 10 dk. birini 10 dk birini emzirsen

kizlar bugun hep emzirme muhabbeti yapmissiniz bizim de az kaldi bu muhabbete katilmamiza ve benim en buyuk korkum sutumun gelmememsi ve de goguslerimin yara olmasi simdiden lansinoh kullanmaya basladim acaba humana steel teade baslasam mi faydasi olur muki simdiden baslamamin

benim hatırladıklarım
ben,esra,yalel,seda ve sudembebiş

jasmin77 bugünmü sezeryan olcaktı:uhm:
yoksa yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU
yok canim benim 23unde sezaryan cumaretsi gunu ben mi kapanisi yapacagim acaba ocak anenelrinde
canim ben de o isi bugun hallettim kuafordeydim komple agda yaptirdim gobegimdekileri de aldirdim valla hafifeldim cok rahatladim korktugun kadar canin yanmiyor canim hamileyken daha az aciyormus bir de sir agda hem inceltip azaltiyor tuyelri hem daha az acitiyor alirken simdi ameliyattan sonra da uzun bi sure rahat eedcegim cok iyi oldu temiz temiz sezaryana girebilirim artik korkma canim yani onlar jiletle alacagina sen aldir temiz temiz gir sezaryana
massallah askitom oglusuna ne gzuel kontrolu iyi gecmis gozun aydin bu arada esinin is durumu ne oldu canim sorun cikmadi degil mi

sagol jasmınım
evet hersey yolunda sımdılık

eşimin durumu henuz bellı degıl ama butun fabrıka ayaklanmış
çıkarılmasın dıye
muduru de patronla konusacakmıs cıkarılmasın dıye
yanı cok sukur eşım sevılıyor o sırkette
hayırlısı bakalım
suanda yıne ıste esım
dua edıyorum bısey olmasın dıyee

buarada cnm bnm kontrol de ıyı cıktı
rahım agzım temızmış

sen nasılsın az kaldı heyecan var mı?

eee tabi var artik heyecan nelerle karsilasacagim oglusum nasil olacak kime benzeyecek sagligi nasil olacak dogum nasil gececek diye meraklarim var saglikla hayirlisiyla bi kucagima alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…